Kryolipolýza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
733
26.5.14 15:26

Ahoj. Už jsem toho zkusila dost a moje zkušenost s kryo- katastrofa a zklamání. Nejen, že to bylo nepříjemný, ale vůbec žádný výsledek.
Kavitace: 3 ošetření v salónu na okraji Pha. Používají takovou placku, kterou čím dyl po tobě jezdí, tím je to teplejší. Byla jsem na tom v zimě, tak to zahřívání bylo i příjemný. Nějaký účinek byl, ale rozhodně bych si nekoupila permici.
Kavitace: 3 ošetření v centru Pha u karlova mostu. Tady používají takový zvon, který vytvoří podtlak. Tady jsem byla opravdu spokojena. Po každém ošetření okamžitě 2cm rozdíl. Až dokojim chci tam znovu. Název nevím, ale najdu to a už se na to třesu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.5.14 23:06

Moje prvni kryolipolyza

Byla jsem na ni dnes. Schvalne jsem si vzala tesne rifle s paskem. Jsem sice stihla od prirody, ale…znate to, obcas ma clovek pocit, ze potrebuje 2-3cm v obvodu shodit, cas na urputne cviceni neni a cilene hubnout pri vaze 54kg (vysce 167) neni zrovna 2× zadouci. Tak jsem si koupila v akci balicek na procedury a dala si dnes i kryo (boky + brisko) +myostimulator (stehna + zadecek). Samotna procedura trosku zebe, zejmena dnes, kdy bylo pocasi, ze by psa nevyhnal. Nicmene, mile damy, ac jsem neverici Tomas, tak po ukonceni procedury a obleknuti kalhot jsem zjistila, ze si pasek utahuji o jednu dirku vice (cca ubytek 2cm) a jaksi se citim lehci v brisni krajine. Kryo by mela pracovat behem dvou mesicu, kdy odplavi z tela tuky, takze se tesim na dalsi procedury a vrele doporucuji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
29.5.14 23:17

Bohužel záleží na tom kam jdeš a i tak není zaručeno, že zrovna tobě to bude k něčemu. Na jiný tuk, jiná procedura. Individuální jako všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.11.14 20:40

tak asi do toho pujdu

Nevim jo nebo ne holky byl někdo v tomto salonu maji super cenu https://www.facebook.com/studioparismost?… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
8.8.15 10:49

salon bodycalm Praha

Holky byl nekdo v salonu bodycalm.cz v praze na Pankraci? mam 4nasati po 50min. Feezefeat..nebo jak se to pise…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.1.19 08:43

@simuk rozhodne to neni trvale…kdysi davno jsem byla…a jednou vam to stacit nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
20.5.20 16:36

bolest po kryolipolýze

Ahoj všem, chci jen napsat svou zkušenost. Byla jsem na kryolipolýze na klinice estetické medicíny v Praze na přístroji Cooltech (Nasátí jednou hlavicí dolní břicho). Samotný zákrok byl úplně bezbolestný, potom jsem měla břicho studené a necitlivé. čekala jsem že to za pár dní příjde k sobě a bude to dobré, ale dnes je to týden a to místo mě doopravdy dost bolí. Mám zasebou i klasickou liposukci stehen a ta týden po zákroku takhle nebolela. Výsledek zatím žádný, ale to ani v tuhle chvíli nečekám. Chci jen aby se vědělo, že to PO doopravdy bolí, asi jako bych měla velký puchýř na patě a pořád ho dřela v botech, až na to, že to je na břiše a cítím ho furt (vadí mi kalhoty, spaní na břiše) a zatím se to nelepší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
27.4.21 22:07

Holky, byla některá v posledni dobe? Chtela bych to zkusit na břicho, ale chci vědět jestli to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.12.21 19:27

@Peony1 ahoj, byla jsem na brichu na bocich bricha a pak na bricho uprostred a tuk je pryc. Byla jsem v Mediestetik, pujdu zase na zada ale je to raketa teda. Ty tri partie vzdy po 10 tis.
Byla jsem kdysi davno v Bomton a vyhozenych 10. Na takove te levne za par korun jsem ani nesla, po recenzich se bojím. Na takove procedury jedine k doktorum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.24 13:43

@Crazy2v1
Dobrý den, už je to dlouho, ale řeším teď taky bolest po zákroku Cooltechem. Přešlo to?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.4.25 07:25

Prášky na hubnutí bez předpisu - https://greenbarleyplus.cz Odkedy ho užívam, schudla som 9 kg. Vedľajšie účinky nemám, aj keď som alergička. Vrelo odporúčam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková