Kryolipolýza

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
13.9.11 20:35
Bobulka007 píše:
simuk píše:
Bobulka007 píše:
simuk píše:
Bobulka007 píše:
ahoj,
koupila jsme si přístrojovou na nasátí, centrum na Praze 5. kupon byl za 689…
akce je ještě platná http://nebeslev.cz/
Jo, to vypadá dobře, cena je taky super. Já jdu na stejný typ příští sobotu, tak jsem zvědavá jestli se bude něco během těch 2 měsíců dít… :think:
i já jsme zvědavá, jak to bude vypadat, nafotím se změřím partie a uvidíme… :wink: :wink: :wink: :wink:
A na co jdeš? Já půjdu na zadek…
Klasika špek :-D bříško :-):-) nyní jsme zhubla za poslední rok 30kg a tak je to znát… uvidím, jak to dopadne…

Tak to je mazec, 30kg. :palec: :potlesk:
Já potřebuji pár kilo ještě po porodu, nebo spíš pár centimetrů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
13.9.11 20:35

byla jsem v pátek v Liberci - konkrétně břicho.

Já měla 2 vouchery a oba šli na břicho- jednonasátí cca 26 minut.

Zatím výsledek není znát, uvidíme.

Ještě jsem si koupila do jiného salonu, tam je voucher na 60 minut, a mám 3.
Takže to vidím na boky+ stehna a břicho spodní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
13.9.11 20:43

tak jsem si taky koupila voucher a doufám, že to trochu zabere.

• Citovat
  • Upravit
269
13.9.11 21:00
ka-tka píše:
byla jsem v pátek v Liberci - konkrétně břicho.

Já měla 2 vouchery a oba šli na břicho- jednonasátí cca 26 minut.

Zatím výsledek není znát, uvidíme.

Ještě jsem si koupila do jiného salonu, tam je voucher na 60 minut, a mám 3.
Takže to vidím na boky+ stehna a břicho spodní

Tak to jsou pěkní podvodníci… 2 vouchery na hodinu?? Jeden voucher má být jedno nasátí trvající 60 minut!!! Jedno nasátí 26 min?? To jsou teda „obchodníci“…
Výsledek být vidět ještě ani nemůže - trvá cca 2 měsíce než ty „mrtvé“ tukové buňky odejdou bílými krvinkami přes lymfatický systém…
Na boky, stehna, zadek (párové části těla) jsou NUTNE 2 vouchery - na každou část jeden… tak to leda že by sis udělala jen jedno stehno a jeden bok :wink:

Ne, holky, fakt na to bacha, někteří jsou fakt podvodníci a označují za kryolipolyzu to, co jí není a mají super akce 2 nasátí během hodinu za tutéž cenu (jen to vypnou, zapnou - a berou že se nasává podruhé!!!)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
13.9.11 21:05

Simuk, ja s tim ale pocitala, ve sleve to tak meli psane- ze jeden voucher jedno nasati na CCa 30 minut, sla jsem s tim do toho.

Tohle co mam, tak je na 60 minut 1 voucher

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
14.9.11 17:58
ka-tka píše:
Simuk, ja s tim ale pocitala, ve sleve to tak meli psane- ze jeden voucher jedno nasati na CCa 30 minut, sla jsem s tim do toho.Tohle co mam, tak je na 60 minut 1 voucher

Jasně, já jen tím chtěla napsat, že kryo kratší než těch 50-60 minut nemá prostě smysl… :nevim: :-?

To samé teď jak píšeš - máš 3 vouchery (3 nasátí) a chceš 5 partií - to ti to jedno nasátí rozdělí zase napůl aby to vyšlo?? 4× 30 minut na dvě stehna a dva boky + 1× břicho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
14.9.11 18:04

sinuk ty o této metodě víš nějaké bližší informace? Chtěla bych to absolvovat, ale nějak nevím, zda tomu můžu věřit.

• Citovat
  • Upravit
22315
14.9.11 20:07

ja nevim jak to bude, ale na slevomatu psali v diskuzi za na boky a stehno staci 1 voucher- tak jdu podle toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
15.9.11 07:08
aleachimka píše:
sinuk ty o této metodě víš nějaké bližší informace? Chtěla bych to absolvovat, ale nějak nevím, zda tomu můžu věřit.

Ahoj, dost jsem si toho zjišťovala sama a podrobně to také osobně probírala s jednou paní, která to provádí (tu klasickou kryolipolýzu)…
Studovala jsem VŠ Chemickou, tak si myslím, že díky denaturaci tuků by tahle metoda fungovat MOHLA - neříkám, že funguje, nemám to vyzkoušené, až příští týden to jdu zkusit.
Nejsem zastáncem ani pokusným králíkem různých „zázračných“ hubnoucích metod (do kavitace aj. „liposukcí“ bych nešla) či diet. Ale čistě teoreticky tohle šanci má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
15.9.11 07:13
ka-tka píše:
ja nevim jak to bude, ale na slevomatu psali v diskuzi za na boky a stehno staci 1 voucher- tak jdu podle toho

Je možné, že to psali, ale když se zamyslíš, tak jen selským zdravým rozumem, je jasný, že to je blbost?!
Máš přece 2 stehna, 2 boky - logicky musí každé stehno udělat zvlášť - tedy zvlášť NASÁT, ten přístoj nemá dvě hlavice že by to šlo naráz jedním spuštěním - jedním nasátím!!!
Takže jak již jsem psala, JDE VŠECHNO když se CHCE a češi jsou na různé věci KOUMÁCI 1. TŘÍDY a vždy vymyslí něco „navíc“ co jinde není - - ano, mohou ti to udělat pomocí JEDNOHO VOUCHERU - udělají 30 minut jedno stehno, vypnou, přendají, znovu nasají a udělají ti 30 minut druhý stehno… To je prostě k ničemu. Zákazník bude možná spokojen, že má akci 2v1, ale k čemu je to dobrý?
Opět jen pro kšeft…

Ale nebudu ti do toho už víc kecat, uvidíš sama, co ti v salonu „poradi“ jak udělat 2v1 voucheru…

Jen pak napiš, jsem na to zvědavá :kytka:

:mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.9.11 08:35
simuk píše:
ka-tka píše:
ja nevim jak to bude, ale na slevomatu psali v diskuzi za na boky a stehno staci 1 voucher- tak jdu podle toho

Je možné, že to psali, ale když se zamyslíš, tak jen selským zdravým rozumem, je jasný, že to je blbost?!
Máš přece 2 stehna, 2 boky - logicky musí každé stehno udělat zvlášť - tedy zvlášť NASÁT, ten přístoj nemá dvě hlavice že by to šlo naráz jedním spuštěním - jedním nasátím!!!
Takže jak již jsem psala, JDE VŠECHNO když se CHCE a češi jsou na různé věci KOUMÁCI 1. TŘÍDY a vždy vymyslí něco „navíc“ co jinde není - - ano, mohou ti to udělat pomocí JEDNOHO VOUCHERU - udělají 30 minut jedno stehno, vypnou, přendají, znovu nasají a udělají ti 30 minut druhý stehno… To je prostě k ničemu. Zákazník bude možná spokojen, že má akci 2v1, ale k čemu je to dobrý?
Opět jen pro kšeft…

Ale nebudu ti do toho už víc kecat, uvidíš sama, co ti v salonu „poradi“ jak udělat 2v1 voucheru…

Ahojda, nu já volala do centra, kam jsemsi koupila voucher jestli mi na tu či onu partii stačí jeden kupon a paní byla moc milá a příjemná a ráda poradila… na každou párovou část je jeden kupon á 60minut nasátí takže na nohy dva, na ruce dva na zadek dva (každá půlka jeden) na boky dva… Já jdu na bříško horní, klasika špek, co mě zbyl po hubnutí a nejde a nejde dolů… neříkám, že čekám zázraky, ale mám dva kupony a uvidíme, zdali mi to pomůže… Četla jsem o této metodě prohlížela fotky a dnes to vyzkouším na vlastní kůži :-). Ráno jsme se vážila, měřila cm přes boky břícho a v pase a uvidíme co z toho za dva měsíce vzejde. :-P :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
15.9.11 09:02
Bobulka007 píše:
simuk píše:
ka-tka píše:

Opět jen pro kšeft…

Ahojda, nu já volala do centra, kam jsemsi koupila voucher jestli mi na tu či onu partii stačí jeden kupon a paní byla moc milá a příjemná a ráda poradila… na každou párovou část je jeden kupon á 60minut nasátí takže na nohy dva, na ruce dva na zadek dva (každá půlka jeden) na boky dva… Já jdu na bříško horní, klasika špek, co mě zbyl po hubnutí a nejde a nejde dolů… neříkám, že čekám zázraky, ale mám dva kupony a uvidíme, zdali mi to pomůže… Četla jsem o této metodě prohlížela fotky a dnes to vyzkouším na vlastní kůži :-). Ráno jsme se vážila, měřila cm přes boky břícho a v pase a uvidíme co z toho za dva měsíce vzejde. :-P :lol: :lol:

:palec: Přesně jak píšeš, takto poradí a vysvětlí každý, kdo to dělá poctivě a nechce jen „šidit“ a „vydělávat“ na zákaznících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
15.9.11 12:40

A poradila by si mi, kam na to jít? Jsem z Benešova, ale není problém zajet do Prahy. Četla jsem, že jsou dva druhy a jeden je úplně k ničemu, takže abych se neobjednala zrovna blbě. :kytka:

simuk píše:
ka-tka píše:

Opět jen pro kšeft…

• Citovat
  • Upravit
23
15.9.11 13:08
aleachimka píše:
A poradila by si mi, kam na to jít? Jsem z Benešova, ale není problém zajet do Prahy. Četla jsem, že jsou dva druhy a jeden je úplně k ničemu, takže abych se neobjednala zrovna blbě. :kytka:
simuk píše:
ka-tka píše:

Opět jen pro kšeft…

já koukám na slegvové portály www.skrz.cz a u kryolipolýzy sleduji čas, na který je daná akce, 60min je nejlepší některé slevy jsou na 30 nebo 40 minut jeden kupon. Pak sleduji zdali je to nasátí (jakoby vysavač) a nebo jen destičky :-).

řekla bych že je mnoho nabídek na různé salony, ale dá se sehnat :-) ceny jsou od 700-1000 a i zde je výběr.
Zítra budu moci referovat, jak jsme se cítila a jestli mám nějaké tlaky, mnebo modřinky… :roll: 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
15.9.11 18:02

a jak poznám, kde se to nasává? Vím, že jsem za pitomce, ale nějak se v tom vůbec neorientuji. Co třeba přístoj cryo max?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková