květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
16.11.07 15:31

Morgi.. u nás ho prodávají už hotový ve zdravé výživě a je v tom i nějaká zelenina a pak je to celý zapečený..

Perulko.. doplním.. jen ještě odkud jsi.. a pak tam máme kdy jsme objevily //..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
16.11.07 16:10

Ahoj holky,

tak dneska jsme byly s Agi plavat, zase se vzorně potápěla a skákala do vody a lumpačila. Je to pro ní fakt super. Doporučuju všem maminám. My jsme začly chdit od půl roku, ale dá se objednat si i instruktorku domu už od 3 měsíců. Sice to trochu leze do peněz, ale stojí to za to. Mrzí mě, že toho teď budu muset asi nechat kvůli tej plodovce. Dr. mi to už nedoporučuje. Tak se bude muset asi zapojit taťka a chodit s Agi o víkendu aspoň do normálního bazénu, aby neztratila kontakt s vodou.

Jinak nálada dneska nic moc, ani mi není dobře, 16tt a furt je mi blivno, i když už je to lepší, ale ono to není.

Tak ani nemám moc náladu se rozepisovat.
Vítám novou těhulinku, jestli se teda připojí a napíše o sobě něco.

Přeju krásnej víkend a užijte si ho na sněhu :D

Pa.
Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
16.11.07 16:13

Evi, prosím oprav tam Agátce měsíce, je 10.1.2006, takže jí už bylo 22 měsíců. A mně tam prosím doplň toho vodnáře. Moc děkuju.

A.

Amnio 26.11.
KO 12.12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.11.07 16:40

Eviška si dneska zadoplňuje:-)

Agi , Perulko nesmutněte. Posílám energii, neboť jsem se právě dobře vyspala:-) Ono ani to počasí moc nepřidá, co? A Perulko, na pohyby máš ještě moře času. Prvorodička to fakt většinou cítí později.

Morgi- kamarádka je spíš sestra mojí švagrové. No a nemyslím, že by sem psala. Ona na to není. A prosím tě, jak je to s tou registrací v porodnicích v Praze. Já totiž pořád myslím, že budu rodit v Motole. Pracovala jsem tam, Vítek se tam narodil. Mostecká nemocnice - moje okresní má spíš mizernou pověst. Takže pokud tam nenatrefím na někoho známého, fakt chci rodit v Motole. Máme to tam hoďku a čtvrt.

Jo a kus-kus se dá zapíct s čímkoliv. Jako těstoviny nebo rýže. My ho taky děláme podle toho receptu nebo s houbama a česnekem- i když tento způsob mě teď odpuzuje, dá se zapéct se zeleninou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
16.11.07 17:53

Aladino, tak zaregistrovat se musíš do toho 13 tt jen u Apolináře a v Podolí, jinak myslím, že stačí později. Ale radši bych si tam zavolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.11.07 18:04

Chjo, já řeknu holkám v práci. No právě, že bylo ve zprávách, že plánuou i registrování v Motole. Budeš rodit v Podolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
16.11.07 18:53

no tak to si tam radši budeš muset zajistit taky brzy! Já bych chtěla u Apolináře, to mám nejblíž, tak uvidíme! Je mi dneska zase pěkně blivno, teď je to nejhorší, ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.11.07 19:03

Tak to tě lituju. Mě bylo hodně zle odpoledne. Ale asi jsem si to zavinila sama. Povedlo se mi lehce připálit pizzu - z mrazáku a nějak mi to nesedlo.
Ale jinak určitě budeme mít všechny brzy klid a jen si užívat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.11.07 19:12

Tak jsem koukala na stránky Motola a tam se registruje od října a po 1.12.07 budou neregistrované odmítat. Tomu nerozumím. Jako že už se tam nebudu moct zaregistrovat? Chjo, že já dneska nejela s Honzou do Prahy. Tak počítám, jestli tam v příštích 14ti dnech pojede, že pojedu s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
16.11.07 20:03

No tak to tam určitě zajedte, ted chtějí registraci všude, teda myslím tím v Praze, ach jo! Dala jsem si teď palačinky, tak mi bude zase na chvíli dobře, je to lepší vždycky, když se najím.....ale pak a ty kila jak jdou nahoru!!!!!!! 8O :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
16.11.07 20:22

Však to potom schodíš:-). To se neboj, ani nebudeš mít čas, se najíst. mě je taky dobře, když jím a chvíli po jídle. A žeru a žeru doslova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
17.11.07 15:00

Ahoj kočky, zdravím vás. Jak se máte v sobotu odpoledne? Já se právě vrátila z letiště, byla jsem zavézt přítele, nebude doma přes 3 týdny. Tak je mi tak všelijak. Jdu jen vyprat a asi budu odpočívat u televizky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
17.11.07 20:28

Aho holky, tak máme za sebou hektický den. Ráno nákupy posledních věcí, příprava a oslava narozenin. Bylo to hezké, ani jsem Vítka nemohla dostat do postele, jak byl z návštěvy a dárků rozjetý. Až to půjde, dám nějaké foto do galerie. Akorát zrovna dneska mi nebylo ale vůbec dobře, tak mi to trochu kazilo potěšení.

Amazonko, ono to rychle uteče. A sama jsi doma nezůstala:-) Ty jo, já bych hned někam jela. Vítek taky. V létě jsme byli u moře a Vítek si ve čtvrtek tak nějak vzpoměl a zbalil si baťůžek a dal ho ke dveřím, že zase chce jet k moři:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
18.11.07 09:57

Dobré ranko. Ali tak vy jste slavili? Škoda že sis to asi moc neužila když ti nebylo dobře. No my jsme vlastně doma zůstali tři: já, mimi v bříšku a pes. Ale ani s jedním si teda moc nepokecám :lol: Asi to bude utíkat pomalu, ale nevadí.Aspoň se budu těšit. Chystám se v týdnu do města na nějaké dárečky a budu mít sraz s kámoškou. Dneska budu opět lenošit a sem tam něco udělám, ale spíš jen tak aby se neřeklo. Všem hezkou neděli holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
18.11.07 11:05

Ahoj holky! Jak se máte v neděli? Já se sem šla nadýchat čerstvého vzduchu z kuchyně. Špatně už mi moc nebývá, ale ta citlivost na nejrůznější pachy je furt hrozná. Pozvala jsem na oběd známé a dělám jelení ragů s kolínkama, salát a zeleninovou polívku. A všechno dohromady to voní akorát manžílkovi, kdežto já fakt trpím :( .

Evi, já jsem ze Zábřeha, ale kdy jsme přišli na to, že jsem těhotná, to normálně nevím! Já si ani nedělala test, začlo mi být strašně zle a skončila jsem v nemocnici dřív než jsem zjistila, že jsem těhotná. Tam to zjistili rovnou z krve. Prostě takový netradiční začátek :D . Ale teď už vzpomínám s humorem. Hlavně aby ten konec byl dobrý!!!! :)

Taky přeji všem krásnou neděli. Tady byla ráno mlha, ale teď krásně svítí a jak se to odráží od toho sněhu, tak je to fakt nádherný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí