květen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1043
1.4.10 20:25

No jo no, neumí mluvit tak dokonale, no :-(
Trošku ho omlouvá, že to zpíval už 4× předtím a chtěl spát, ale prostě dobře mluvit holt neumí.
To bych musela nahrát jeho o 14 dní mladšího kamaráda, to byste asi zíraly, jak může tak malej mluvit, čistě, rozumně, prostě je to malej génius, fakt jo :palec: Jinýho takhle mluvícího já neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
2.4.10 14:48

Zdar při pátku!

Tak se sušičkou mám zkušenosti z mého au-pairčení v Rakousích. Tam jí měli a bylo to super. Když jsem vyndala prádlo ještě teploučké a hned ho složila, tak se to tak pěkně uhladilo, že se to fakt nemuselo žehlit. Je to prádlo fakt takový jemnější, hebčí, ručníky měkoučký. Asi jak do toho fouká ten vzduch a vysouší to, tak z toho vyfouká i nějaký chloupky a vlákna a dělají se tam ty chuchvalečky. To si taky pamatuju z toho Rakouska. Ale zas nejsou žmolky na svetrech a tričkách…Jo a taky mi říkala kámoška, že to prádlo z té sušičky moc nevoní. Asi jak se to z toho během sušení vyfouká.....

Draky - moooc pěkný video. A musím říct, že Tobík je taky podobně nesrozumitelnej :mrgreen: U nás teď jede : tolo tolo mýnký, a pati pati patiti :mrgreen:

Jdem na hřiště, večer nakouknu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.4.10 11:34

Ahoj holky, tak zase nestíhám, dočteno mám jakžtakž:-)ale jenom v rychlosti..

Draky ty dudlíky chceme hodit malejm kačenkám , až se vylíhnou, ale sem na to zvědavá, jak to pak zvládneme bez dudlíka, sice ho má jenom na spaní, ale musí jich mít minimálně 3-4:-)

Ali-bydlet budeme doufám do konce léta, byla dlouhá zima a tak se čekalo, až bude po mrazech , aby se mohly dělat omítky, tak to už probíhá, snad do 14 dní se začnou dělat betony a topení , no a pak zbytek, takže práce ještě jak na kostele..

jinak dneska tam je krásně, byli sme už na procházce.. přikládám slíbenou fotku s brejličkama… musím letět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
3.4.10 13:48

Sem si chtěla zkouknout kvůli odpovědím předešlou stránku a tííím si vymazala, co uý bylo napsáno. :twisted:
Peru- čeho se jako bojíš??????????????Co???????????
Hani- manžel s ramínkem vtipnej. :mrgreen:
Chceš mi říct, žes byla na gyn naposledy v porodnici?
Draky- video uvidím večer, jsem na Honzi PC bez sluchátek.
Leni- Jo a Vítek by vydrželi leda ve spánku tak dlouho. :mrgreen:
Marky- uvidíš, že nebude s dudákem problém.

A jinak Jonáš něco v diskusi vyhrál. :dance: Dnes se vysypal. Má jako první neštovice. :wink: Chybí mi tu smajlík černohumorácký. A druhá bude Klárka od Lucky, bo spolu jedli ve čtvrtek polívku z jedný lžíce a to už byl asi infekční.
Za chvíli jdu s vítkem a kamarádkou a její dcerou dö divadla na pohádku a na pizzu. Vítek má abs¨ták, že prý ještě letos pizzu neměl. :mrgreen:

Krásné velikonoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
3.4.10 20:37

Ali - tak gratulace k neštovicím :lol: ! Já bych je náhodou brala - lepší jak v pubertě. A bála jsem se pověstné spolehlivosti své sestry i její dcery… no ale dítě mi nezabily, i když pátek byl fakt den na h…o. Popíšu až bude čas. Te´d mě vyhazuje Luboš od počítače, že musí psát posudek.
Marky - tak držím pěsti, ať bydlíte co nejdřív. ALe od omíte ke stěhování je ještě pořád dost daleko :-? .
Chci Vám aspoň popřát veselé Velikoce,ať nám už konečně potvrdí to jaro a nemusím se zas v 6h ráno divit, že mám před barákem sníh :cert: …, ať vás ta nakládačka moc nebolí a barva na vajíčka není všude :lol: ! A co nejmíň přiopilých šmekustrantů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
4.4.10 14:11

Ahoj holky,
veselé velikonoce všem. :kytka:

My jsme na venkove, ale zítra jedeme domů. Máme tady pěknou kosu a dnes i pršelo.
Alčo, aspoň ty neštovice budete mít za sebou.
Draky, Míša je fakt šikula. :-)

Tak se mějte a užívejte velikonoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
4.4.10 17:49

Ahoj,
všem přejeme hezké Velikonoce.
Všechny holky jde virtuálně Míša vyšupat :-)
http://www.stream.cz/…24-hodovacka
tak se, Eminko, Agáko, Denisko, Nelinko, Klárko, Eliško, Laurinko, Lindulko a další Eliško,těšíme na vajíčka :-)
Jo a všechny tety šupeme taky - Perulko, Aladinko, Agi, Amazonko, Leni, Lucko, Marky, Eli, Hami, Svape,Kutasko, Zaneth a Eleonoro :-))))
/snad jsem někoho nevynechala, jestli ,tak ne úmyslně/

KRÁSNÉ VELIKONOCE, holky!
http://www.ecards.cz/…2-jpg-824813
http://www.ecards.cz/…2-jpg-824812

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
4.4.10 18:45

Draky - teeeda děkujem a jste moc šikovní! Kéž bych pak s dvěma dětma zvládala taky ztvárňovat tolik věcí:-).
Zanet - tak vy hodláte strávit velikonoční pondělí na cestách, jo? A vyhýbat se koledníkům! teda styďte se!
Holky - pozitivní zpráva! stáhla jsem fotky. Sice furt nic moc, ale pupek tam vidět je - i když já vypadám jak debil. Ale aspoň něco. Abyste mi teda věřily, že Juli fakt bude :lol:
Tak to jdu zkusit vložit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
4.4.10 18:50

tak ještě jedna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
4.4.10 18:59

Tak ještě šťastná rodinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
4.4.10 19:05

A naše princezna :lol: …fakt poslední!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
4.4.10 20:32

Ahoj holky,

Dneska bylo hezky, děti lítaly celé odpoledne venku, barvili jsme vajíčka, pletli pomlázku.....prostě si užíváme Velikonoce. 8-) Zítra jsme pozvaní k naší mamce na oběd, ale nemá být moc hezky, tak to vypadá na válení u pohádky. Koledníci u nás moc nechodí, tak vyšupáno dostanu asi jenom (naštěstí) od Lukyho. :mrgreen: Ale upletl teda pořádnou pomlázku, asi to bude bolet :mrgreen: :mrgreen:

Peru - krááásný fotky, a náhodou ti to moc sluší :palec: Eminka je kočka okatá, roztomilá.

Marky - přeju brzké stěhování, ať vše dopadne podle představ. Malá je v brejličkách rozkošná. Vydrží je mít nasazený? Tobík chvilku, pak sundavá, nandavá…zahodí.....nedávno se mu nehodily do rukou, tak je zahodil když jsme nastupovali do auta, lump. Ještě, že jsem si toho všimla. Jinak bych odjela a brýlky by byly v tahu…

Zaneth - co práce v bytečku? Dopadlo to dobře a je vše hotovo? Tak pěkný návrat do města :-D a užijte si zbytek volna. Kdy plánujete tu dovolenou ke tchánovcům? Teď někdy?

Alčo - tak to máte doma veselo s neštovicema. My je taky furt čekáme, od Agi ze třídy už 3 děti neštovice prodělaly, ale zatím nic :nevim: Tak uvidím, jestli se dočkáme.
Jaký bylo divadlo a pizza?

Draky - krásný přáníčka a hody hody doprovody taky dobrý :palec: Šikulu máš doma, velkýho :potlesk:

Tak já jdu na Kozí příběh, zatím se mějte a užívejte zbytek Velikonoc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
4.4.10 20:55

Jééé, Perulka a bříško, Eminka, supéééér! A fakt je z Tebe těhulka a krásná, moc Ti to sluší!
A prosím Tě, ztvárňovat? To je za minutku hotový :oops:

Agi
tak u nás taky koledníci nechoděj, jen táta a Míša. No a přijde jeden kamarád s bráškou, tak jsme se rozhodly, jestli to nepadne, že my s Lenčou budeme doma a rodinné povinné okolí odchodí Pavel s Míšou sami… To jsem teda zvědavá, jestli to vyjde.

Marky
krásná brejličkářka! Taky nějaký musíme pořídit :-)

Ali
neštovice závidím. Já je čekala a čekala, ale v úterý to budou 3 týdny a nic zatím. Vedete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
4.4.10 21:29

Ahoj kočky!!!
Nakukuju, včera jsme byli zase na jedný oslavičce…snad už poslední :roll: a dnes jsme byli v aquaparku a bylo to super.
Marky - Eliška v brejličkách je kóča!!!
Peru - moc moc ti to sluší, krásný bříšenko!!!
Draky - tentokrát jsem Míchulovi rozumnělúúúplně všechno, je fakt hrozně šikovnej :potlesk: . A přáníčka jsou krásný!!!
Všem krásné velikonoce!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.4.10 01:01

Ahoj holky, Jonáš si neštovice neskutečně vyžírá. Má horečky jak prase a neštovice kolem očí, na přirození úplně šíleně a dokonce i na prstech nebo na chodidlech. Hrůza, u něj taky nemůže bejt nic v klidu. Ještě se mu pro změnu taky udělala nějaká tvrdá boule za uchem.No nic.

Peru - 3× hurá. Moc ti to sluší.
Draky- no je to šikula šikovnej, to je jasný. Děkujeme.
Marky- foto jsem přehlídla, jdu to napravit.

Ještě nemám obarvený vajíčka. Jonáše jsem měla celej den ubulenýho na ruce a Vítek mi skákal po hlavě. No a co, píšu bakalářku. Já jí asi nikdy nedodělam. Nesnášim to, nesnášim. Já jsem ale taková káča, že jsem si vzala tohle téma. :twisted: :evil: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí