Květen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
17.10.09 06:49

Dobré ráno:-)
Tak koukám jak vyoraná myš. Dva dny mi to vůbec nejelo a teď zas návrat ke starému emiminu?:-))

Jinak jsem byla na screeningu tak dle utz v pořádku ještě čekám na pondělní výsledky z krve. Vypadá to, že Bobula je spáč…když sme do ní/něj ťukaly, jen mávlo ručičkou a spalo dál :-)

A tady je:
http://photos-g.ak.fbcdn.net/…102782_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5262
17.10.09 08:08

Do cvrčka doktor teda dost narážel, aby ho probudil, nakonec se povedlo a dal si ruku za hlavu a vegetil :D I si před námi poplaval … o týden dřív na UTZ byl vzhůru, normálně plaval, hýbal ručičkama a šli mu vidět dokonce i prstíky … mám ho furt před očima, jsem asi fakt už úplně mimo … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.10.09 08:13

Sluni, taky máme bobulu „vegetáře“ s ručičkou za hlavou :-D
Je to krásnej pohled na tom ultrazvuku, viď? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
17.10.09 08:42

Dobre ranko holky :-)

Sluni, tak v noci v tu dobu jsem byla taky vzhuru, ale na emimi jsem koukla driv nez jsi psala a kdyz tu nic nebylo tak jsem to zase vypnula… a jinak jsem se teda v noci regulerne poprve pob… fakt uzasnej nocni zazitek… ted mam hlad jako vlk… a dneska bude koprovka … mnam..

Ryb - nadherna fotecka… uz me taky ceka (teda doufam, ze mi ji da) za 2 tydny… nemuzu se dockat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.10.09 09:04

Ahoj, zase jdu jen pozdravit.
Všem gratuluji k úspěšným KO. Vy tady teda jedete :lol:
Dívám se že řešíte pohlaví miminka, tak tady je jedna babská pověra.

Sečtěte aktuální věk budoucí maminky s kalendářním měsícem. Sudý výsledek znamená holčičku a lichý chlapečka.

http://svjet.sweb.cz/plzak.html

Podle všeho mi vychází kluk, ale jestli to tak bude :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
17.10.09 09:43

Ahojda děučata…
teda taky normálně jsem měla až absťák, že není e mimino :roll:
taky jsem měla nějakou nespavou noc, usnula jsem až v jednu, koukala jsem na hranici zlomu…sice už jsem to viděla ale je to super smutnej film tak jsem tady u toho bulela zase jak želva. Vřele doporučuju zhlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
17.10.09 09:59

Zkoušela jsem toho plzáka a i ostatní tabulky co jsem kde našla ohledně toho pohlaví miminka a nějak mi to všude vychází úplně obráceně. Zkoušela jsem to na Adámka a všude měl být holka. Teď mi taky vychází holka takže to bude kluk :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.10.09 17:03

RyBANo - krásná fotečka z UTZ já už chci taky. Jenže já jdu na KO až 26.10. Ach jo se nedočkám.
Sluni - ty teda hezky ponocuješ, to já touhle dobou mám půlnoc :lol:
Filad - já teda za celé těhu zvracela taky jen jednou a stálo to za to a doufám, že už nebudu.
Petrucho - když o tom tak přemýšlím tak mi v prvním těhu vycházel podle čínské tabulky chlapeček a máme holčičku. A i kartářka mi řekla, že to bude kluk. A moje přesvědčení bylo tak, že to bude kluk. Jen můj manžel říkal, že to bude holčička. A moc chtěl holčičku. No a jaké bylo překvápko na UTZ, když to opravdu ta holka byla.
Teď mi kamoška říkala, že jí podle kyvadélka vychází zase holka. Ale podle všeho ostaního mi vychází kluk. Tak doufám, že až půjdu v prosinci na velký UTZ už to bude vidět :D
Jejda román :oops: Tak ještě jednou velká omlova, že sem po tak dlohém čase lezu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
17.10.09 18:07

marto vůbec se neomlouvej, nebýt tebe je tu dneska totálně mrtvo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.10.09 18:17

Petrucho - to bude asi tím, že je u nás venku pořád pěkně hnusně a tak si v mezičasech mezi hraním s Aňulí odskakuju k počítači. Ona bude nějaká nová verze emimina 8O No to jsem teda zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
17.10.09 18:53

Ahoj kočky, tak jsem už měla po vás normálně absťák, vůbec mi to nešlo. Dostala jsem se až teď a ouha staré emimino…se to asi nepovedlo :-(

Jakpak se všechny máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
17.10.09 18:56

Jo jinak jsem si dnes koupila olej proti striím od Eucerinu, nevím jaké budou účinky, ale je strašně příjemnej a ta kůže je po něm boží!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
17.10.09 19:09

Ryb krásná fotečka… to má jako 10 cm?

Hele holky, kdy se už dá určit pohlaví mimča. Příští týden jdu na KO to budu ve 13, myslíte, že už by to šlo????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.10.09 19:14

Viktorie - obávám se, že budeš muset ještě nějaký ten měsíc počkat. Záleží teda na poloze miminka a na tom jak kvalitní UTz doktor má. Já se dozvěděla, že čekám holčičku až na 20tt, ale třeba kamoška to věděla od 16tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
17.10.09 19:25

Hmmm njn, tak si počkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie