Láká mě mít se dobře. Mám do toho jít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
11.6.21 11:21
@Anonymní píše:
Mně se hrozně líbí, jak tu zakomplexované socky, které mají doma losera prudí zakladatelku. Kdyby nenapsala o penězích, tak jí všechny posíláte za láskou… Finančně zabezpečený chlap je vždy atraktivnější než průměrný zaměstnanec, tak to bylo, je a bude. Osobně bych s průměrně vydělávajícím mužem nevydržela, protože by mi na něm nemělo co imponovat. Sama také podnikám a jsem přesvědčená o tom, že chlap musí vydělávat víc než žena, jinak to nemůže fungovat. Viz komentáře od nasraných kvočen, které doma musí počítat každou korunu.

_urva _urve riť neurve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
11.6.21 11:25
@arinecka píše:
Tak proč sis ho brala? Neříkej, že se změnil až po svatbě. Ten pan podnikatel tedˇs ničím problém nemá, to je jasný. Vždycky to tak na začátku vztahu je. Vsadˇse, že i tvůj manžel, pokud si najde jinou, tak pro ní udělá cokoliv. Je zvláštní, že roky ti to asi nevadilo, a teď najednou vidíš milion chyb. Už jsi dávno mohla tedy žít sama, a nemusela uklízet po otravném manželovi.

Zakladatelka se nudí. Manžel je okoukanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
11.6.21 11:30

Dělej jak umíš, ale pak nebreč, až tě kopne do zadku. Já být tebou, tak spíš zapracuji na vztahu a sexu s manželem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
11.6.21 11:52

Zakladatelko, za mě několik praktických rad:

Nevěř tomu, že existují jednoduché bezpracné zkratky k tomu, jak se mít dobře. Většinou ty cesty obsahují skryté zádrhele, které se dřív nebo později projeví.

Pokud odejdeš od manžela (já tě za to nesoudím, jen ty víš, jaký ten vztah má potenciál), tak se určitě nejdřív postav na vlastní nohy. Nedělej tu chybu, že se hned nastěhuješ k dalšímu muži. Kromě toho, že je to necitlivé k dětem (nejsou už tak malé, aby jim na základě toho nedošlo, že jsi podváděla jejich tátu), tak je to i hodně rizikové.
Pokud to s novým partnerem nevyjde, tak skončíš na ulici klidně ze dne na den a pak se tedy moc dobře mít nebudeš.

Nevěř tomu, že na základě nějakého utajovaného románku znáš pravou podobu jakéhokoli muže. Všechno může být iluze, od financí až po hloubku zájmu. Jsou muži, kteří rádi dobývají zadané ženy, potvrzují si tím vlastní hodnotu. Když už není co dobývat, tak ztratí zájem a naprosto bez problému si to vnitřně morálně obhájí (takže nespoléhat na nějaké „to by mi přece neudělal, když jsem kvůli němu odešla od manžela“).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.6.21 11:56

Jednoho už vysála a teď potřebuje novou peněženku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.21 12:08

Nejdřív bych se snažila zapracovat na vztahu s manželem. Říkáš, že tam není z jeho strany vášeň. Co jsi udělala pro to, abys ji v něm trošku podpořila? V dlouhodobém vztahu frekvence sexu většinou klesá, počítej s tím do budoucna u i nového vztahu…
A co manžel, jaký má vztah k dětem? Ono je hezké děti zahrnout materiálními dary, ale za mě je to to nejjednodušší, když člověk ty peníze má. Mnohem důležitější je za mě společně strávený čas a výchova…
Uvědom si, že peníze taky nejsou všechno. Sama žiju s podnikatelem a řeknu ti, že to není taky jenom pohádka. Ano, jsem šťastná, že máme dost peněz, ale někdy je to na úkor společného času - přítel je dost často z práce vyčerpaný a nedokáže vypnout. Já jsem klasicky zaměstnaná, takže po práci zaklapnu počítač a už na práci nemyslím. On dost často dohání po večerech a někdy i víkendech. Do toho potřebuje i nějaké vlastní koníčky a záliby…
Zvaž si pro a proti, každá zamilovanost jednou vyprchá…

• Citovat
  • Upravit
9243
11.6.21 12:23
@pikola píše:
A to jsi vdaná 4 roky? Nějaký divný ne, to nejsou děti jeho? Nebo to sis myslela, že pak ho začneš zase milovat?

Zas dalsi troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10913
11.6.21 12:28

A nějaké bližší info, proč si úspěšný a bohatý nabrnkne matku s dětma? Tedy kromě toho, ze by chtěl milenku. Měl někdy nějaký vážný vztah? Kolik mu je?

Ty začátky jsou vždycky krásné, určitě i tvůj manžel na začátku zařizoval a vařil kafe, jinak by jsi s nim nebyla a neměla 2 děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
11.6.21 12:32

A pro ktere deti udela prvni posledni? Pro svoje, je rozvedeny? Jak to prvni posledni vypada?
A tvoje deti vida jak casto? Nejak se jim venuje? Jak to vysvetlujes manzelovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
667
11.6.21 12:53

Když už musíš šuškat jinde, tak aspoň potají bez rozbíjení rodiny, ale nechovej se jako puberťačka a nevěř v to, že ti to s panem dokonalým vyjde. Už jen kvůli dětem to udělej.
Pan podnikatel bude asi taky pěknej dáreček. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.21 13:05
@Anonymní píše:
Ahoj.Asi mě hodně z vás odsoudí, ale třeba mi někdo odpoví i nezaujatě s upřímně. Jsem vdaná 4 roky a máme dvě děti. Manžela mám ráda, ale nemiluju. V sexu nikdy nebyla vášeň. Manžel není nějak moc na sex. Máme ho cca 2 krát za měsíc. Poznala jsem muže. Je tam velká chemie, přitahuje mě, vzrušuje. Je tam to, co má chlap mít. A teď k věci. S manželem se máme co se týká financí tak nějak v pohodě. Ale žádné rozhazování. Ten muž, co jsem ho poznala je podnikatel.Ale hodně se nadře fyzicky. Přitom by se rozdal, pro děti udělá všechno, dal by jim první poslední. Peníze neřeší. A já se přiznám, že i tohle mě láká :oops: Ale musím přiznat, že ho mám hrozně ráda, možná miluju. Teď co mi radíte? Žít dál v manželství? Kde nemiluju? nebo jít kam mě to táhne? ptala jsem se ho, jestli by měl rád cizí děti. Řekl mi, že jestli mě tohle trápí, tak jsem blázen. A že o ně u něj bude vždycky postaráno. Pořád mi pro ně něco kupuje.Tak a teď jsem zvědavá na vaše názory a je mi jasné, že to slíznu.
Šla bych hned :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
5571
11.6.21 13:11
@Anonymní píše: Šla bych hned :srdce:

tak se za to nestyď… nechápu ty anonymy tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.6.21 13:43
@Anonymní píše:
Pro natrvrdlé: děti se mohou narodit ještě než se dva vezmou :roll: to jsou věci, co? :mrgreen:

Natvrdlá jsi ty :mrgreen:
Psals jsem, že kdyby to byla pravda, napsala bys „jsme spolu deset let“, protože by bylo jedno, jak dlouho jste manželé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.21 13:49
@mamina2017 píše:
tak se za to nestyď… nechápu ty anonymy tady.

Manžel zná můj nick :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3739
11.6.21 14:12

@free333 každý kdo podniká má půjčky a dluhy. Z něčeho začít musí pokud nemá svůj základ. Záleží ale jak mu to vynáší a jak to zvládá. To by mělo být vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová