Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já vím. Ale víš co? Když máš doma pohodlného chlapa, trochu šetřílka a pak po znáš chlapa, který maká a peníze neřeší tak ti to zamotá hlavu
A proč nevyděláváš teda ty víc? ![]()
Říkala jsi manželovi, co ti vadí? Že neřeší věci, že po něm uklízíš ohryzky atd.?
Nechcete zkusit párovou terapii? Nebo třeba kurz tantry? ![]()
@Anonymní píše:
Já vím. Ale víš co? Když máš doma pohodlného chlapa, trochu šetřílka a pak po znáš chlapa, který maká a peníze neřeší tak ti to zamotá hlavu
Já té zamotané hlavě celkem rozumím, stane se. Ale proč hned rovnou rozvod, děti do toho tahat, proč si ho nenecháš jen pro potěšení? Nevím, jestlis to psala, ale jak se znáte dlouho? Předpokládám, že budete spíš oba středního věku, on děti nemá, protože „vztahy nedopadly“, to bych byla hodně ostražitá, že takového pracháče nechtěla žádná ulovit, čekala bych, že časem vyleze něco, co ho činí pro vztah nevhodným.
@GabinkaCh píše:
Z některých tu čiší pouhá závist bych řeklaa hlavně ta nepřejícnost
A co jí jako máme závidět? Toho chlapa? Že se pár měsíců předvádí, že má na milenu a jde na to trapně přes děti? Děti, které si pak budou každých 14 dní nosit batůžek do jiného pokojíčku? Děkuji, nechci.
@Anonymní píše:
No, z formulace chápu, že jsi spíš trol
Ale zase - nepřijde mi nic divného, že se ženská chce mít dobře a nebo že ji uchvátí chlap, který vydělává
Když už rozvod, tak je docela pitomý si pohoršit, no ne?
![]()
@Karamba2020 píše:
Já té zamotané hlavě celkem rozumím, stane se. Ale proč hned rovnou rozvod, děti do toho tahat, proč si ho nenecháš jen pro potěšení? Nevím, jestlis to psala, ale jak se znáte dlouho? Předpokládám, že budete spíš oba středního věku, on děti nemá, protože „vztahy nedopadly“, to bych byla hodně ostražitá, že takového pracháče nechtěla žádná ulovit, čekala bych, že časem vyleze něco, co ho činí pro vztah nevhodným.
To už vím teď, pořád pracuje ![]()
@Dobrej_tym píše:
No, z formulace chápu, že jsi spíš trolAle zase - nepřijde mi nic divného, že se ženská chce mít dobře a nebo že ji uchvátí chlap, který vydělává
Když už rozvod, tak je docela pitomý si pohoršit, no ne?
![]()
Nejsem troll
prostě se mi to stalo, tahle situace. Stávají se různé věci. Ani já sama bych tohle nečekala ![]()
Vždyť se rozveď, s manželem jsi nešťastná, ale máš kam jít? Děti máte větší, to může být střídavá péče. Ale určitě bych se nestěhovala k novému i s dětmi, když to nevyjde, půjdete kam?
Ono podnikání a život na vysoké noze, hodně často jsou tam i dluhy, které nejsou na první pohled vidět.
@Anonymní píše:
Nejsem trollprostě se mi to stalo, tahle situace. Stávají se různé věci. Ani já sama bych tohle nečekala
No přijde mi, že hodně zdůrazňuješ ty prachy, a jako je jasné, jaké reakce to asi vyvolá
Kdybys řekla, že chlap je alkoholik a ty tajně miluješ jednoho spolužáka už dvacet let, tak tě k němu ostatní uživatelky snad přivedou osobně, ale takto ![]()
@GabinkaCh píše:
Ano a nejvíc kopou ty, které doma obracejí každou korunu ( jak už tu kdosi psal)chlapa věčně s pivem v ruce a jejich život je jen o úklidu a vaření. Asi tak
Ano, přesně tak.. můj chlap sice není podnikatelem, je abstinent, korunu neobracime, ale úplně závidím, že tady zakladatelka musí chudák roztahovat někde jinde
. Hele, neznamená, ze tu jsou ještě ženské, co jsou věrné a raději by se s chlapem rozešli ( či to zkusily napravit) že jsou závistivé
. Protože víš co? Mi se nelíbilo když mě ex podváděl. Ale jo, to že nepodporují podvádění aj, znamená, že závidím. Okey
![]()
@holka_z_hor píše:
A já bych šla, svatba a pak ho klidně oškubat kdyby to neklapalo. Lepší být finančně zajištěná než žít od výplatě k výplatě. A na lidi se vykašli
Pokud to myslíš vážně, tak se nedivím, že jsi sama
Příspěvek upraven 11.06.21 v 17:48
@Anonymní píše:
Zauvažuj nad tím, jestli by ses rozvedla, kdyby tu nebyl ten druhý muž. Pokud ano, tak se rozveď kvůli tomu, že ti nevyhovuje život s manželem a ne kvůli někomu jinému. Udělej to kvůli sobě.
Já nevím, co bych na Tvém místě dělala, asi to, co radím Tobě. Když už bych byla tak nespokojená, tak bych se rozvedla kvůli tomu a ne proto, že mě zaujal pracháč… já jim tak nějak úplně nedůvěřuju. Chtěla bych vědět, jaké pohnutky má on - on ví, že zvažuješ rozvod? A děti to taky ví? Víš, abys pak nezůstala sama bez dětí a pez pana podnikatele, ze kterého se může vyklubat dlužník, který je jen o krok před exekutory. Není všechno zlato, co se třpytí. ![]()
Poraď se s dětmi. Jestli jim neva, že už nebudou bydlet s tatínkem a ukaž jim, jak je jednoduché nechat se koupit.
Edit: četla jsem jen pár příspěvků ze začátku, je mi jasné, že to pravé zlo, jak je manžel špatný, bude vylézat postupně, jak je tu zvykem, když si to musí holky obhájit ![]()
@Kfětoslava píše:
Pokud to myslíš vážně, tak se nedivím, že jsi samaPříspěvek upraven 11.06.21 v 17:48
Ale já vůbec nejsem sama
kde jsi na tom byla? ![]()
@holka_z_hor píše:
Ale já vůbec nejsem sama![]()
kde jsi na tom byla?
Nejsi? A už ho škubeš? ![]()