Láká mě mít se dobře. Mám do toho jít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
11.6.21 18:14
@Anonymní píše:
Já vím. Ale víš co? Když máš doma pohodlného chlapa, trochu šetřílka a pak po znáš chlapa, který maká a peníze neřeší tak ti to zamotá hlavu

Stav konta jsi neviděla. Ten týpek může být zadluzen až po uši. Rozhazovat peníze jako Večerníček umí každý bl. b.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
11.6.21 18:41
@Kfětoslava píše:
Nejsi? A už ho škubeš? :think:

Nejsem a to si piš že škubu :* :* :* :pankac: a je to prima :kytka:

• Citovat
  • Upravit
22127
11.6.21 18:43

Asi bude nějaký vadný kus, když předchozí vztahy nevyšly a je ve středním věku bez rodiny. Zakladatelko, bacha na to, nejsi na ten průser sama, chceš do toho zatáhnout i děti.
Bývalý manžel spolužačky taky podnikal, peníze neřešil, rozhazoval, předváděl se. Když začaly chodit dopisy od soudu a exekutorů, tak se s ním rozvedla. Tenhle týden jsem ji po delší době potkala a říkala, že majetný bývalý pan podnikatel už sedí ve vazbě za hospodářskou kriminalitu. A tak mu to v těch nablízkaných fárech slušívalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22127
11.6.21 18:47

Koukám, že hrdinná anonymka už byla odtajněna. Asi informace, že podniká se nezdála dost intimní, pro zachování anonymu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
11.6.21 18:52
@cheynee píše:
Mně se hrozně líbí, jak tu zakomplexované socky, které mají doma losera prudí zakladatelku. Kdyby nenapsala o penězích, tak jí všechny posíláte za láskou… Finančně zabezpečený chlap je vždy atraktivnější než průměrný zaměstnanec, tak to bylo, je a bude. Osobně bych s průměrně vydělávajícím mužem nevydržela, protože by mi na něm nemělo co imponovat. Sama také podnikám a jsem přesvědčená o tom, že chlap musí vydělávat víc než žena, jinak to nemůže fungovat. Viz komentáře od nasraných kvočen, které doma musí počítat každou korunu.

Ty musíš být fakt zlatý charakter. Srdce na dlani. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3701
11.6.21 19:11
@Anonymní píše:
Tady zakladatelka.Ono to manželství není úplně růžové. Manžel má rád svoji pohodu, prakticky vše kolem dětí dělám já. Ale nechci na něj házet špínu. Když něco potřebuju, aby něco zařídil, někam zajel, tak je vždycky milion řečí a pak to možná bude. Tento muž. Když je něco třeba, jde a udělá, sedne do auta a hotovo. Uvaří mi kafe. Neptá se.Muj muž? po něm akorát chodím a uklízím nádobí, papíry, ohryzky atd.

Prosím tě, copak to jsou opravdové problémy? Píšeš jak šestnáctka.
Nicméně, vzhůru do toho, když chceš. Každý svého štěstí strojvůdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
11.6.21 19:23

Pořád jsi neodpověděla na to jak dlouho jsi s milencem a jak moc zná tvoje děti.
Pokud byses rozvedla i bez milence tak to udělej. Nikdo tě nemůže nutit být s manželem. Najdi si bydlení a s milencem se můžete dál poznávat jako ofiko partneři a když to bude klapat dál tak se sestěhujete a když ne máš kde být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.21 20:59
@mado píše:
Asi bude nějaký vadný kus, když předchozí vztahy nevyšly a je ve středním věku bez rodiny. Zakladatelko, bacha na to, nejsi na ten průser sama, chceš do toho zatáhnout i děti.
Bývalý manžel spolužačky taky podnikal, peníze neřešil, rozhazoval, předváděl se. Když začaly chodit dopisy od soudu a exekutorů, tak se s ním rozvedla. Tenhle týden jsem ji po delší době potkala a říkala, že majetný bývalý pan podnikatel už sedí ve vazbě za hospodářskou kriminalitu. A tak mu to v těch nablízkaných fárech slušívalo.

Vadný kus? :roll:

• Citovat
  • Upravit
13.6.21 02:13

@cheynee ty chceš někomu nadávat do kvocen? No zrovna si se ukázala jako docela velká buuuu… ;) ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
13.6.21 08:30
@Anonymní píše:
Vadný kus? :roll:

tak jestli si myslis, ze tenhle super pan dokonalej, ktery ma penez na rozhazovani, si nemohl poridit rodinu az do sveho stredniho veku jen proto, ze prilis mnoho drel a nemel na to cas, tak to je fakt vrchol naivity.

Osobne si myslim, ze ten pan bozskej se akorat nechce nikde vazat a zatimco v hampejzu by musel dat za kazde cislo 2000, tak u tebe to ma zdarma s tim, ze tu a tam prihodi par drobnych pro deticky a par sladkych reci o kterych vi, ze je zensky chteji slyset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
13.6.21 09:25

Nevím… Mně to přijde celý takový omagy. Jako první zalíbení, jako že jsi našla to, co nemá manžel, ale ono toho není moc. Peníze, sex, chemie. Co se trochu podívat do minulosti a zjistit, jaké to bylo s manželem, jaké hezké věci pro tebe udělal? Jak se tvářil, když jsi mu porodila děti? Možná bych nejdřív zkusila řešit věci doma a pak jít tam, kam nás to láká, jen se trochu bojím, že to taky nebude. Ale na druhou stranu. Láska je prostě laska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
13.6.21 09:44

Ty furt zdůrazňuješ, jak furt pracuje, jako kdyby to byla dobrá vlastnost. Tak za ním jdi. A pak za dva roky tady budeš psát, jak ho máš udržet doma, že je furt v práci a na rodinu nemá čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
13.6.21 10:46
@GabinkaCh píše:
Z některých tu čiší pouhá závist bych řekla :think: a hlavně ta nepřejícnost ;)

Závist určitě ne. Spíš si většina mysli, ze to za pár let sklouzne do stejných koleji, jako s manželem. A dobrá připomínka, že může mít milenec dluhy, může to jen hrát. Dále dětem to ublíží, jestli není lepší pracovat na současném vztahu, i když věřím, že chlap měnit nebude chtít nic. Ale pořád bych se zamyslela, jak to bude s dětmi, až se to manžel dozví, bude kopat kolem sebe, soudit se o vše možné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
13.6.21 11:11

Do vašeho manželství nevidím, tak se vyjadřovat nebudu. Spíš mě fascinuje, jak rychle jsi ochotna změnit život celé rodině. Podle čeho usuzuješ, že bude mít rád tvé děti, že si budete všichni rozumět, když jste spolu krátce a nebydíte spolu? Tvé děti ho neznají a jak jim chceč říct, že je odtáhneš bydlet někam jinam? To se tvůj manžel jen tak lehce vzdá dětí? Celý mi to připadá jako příspěvek nevyzrálé, naivní a hloupé ženy poblázněné hormonama. A pan podnikatel? Jak víš, že je za vodou? Jakou má má minulost stran partnerství? Myslím, že tohle dobře nemůže dopadnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
13.6.21 11:20

Pokud se ten člověk na ty peníze dost nadře, pak nepochybuji, že zná i jejich hodnotu. Takže otázkou zůstává, za co chce směnit jejich hodnotu? Věřím, že teď si to řádně užíváte. Sestěhováním se však situace dost změní.

Na druhou stranu, jděte s manželem od sebe, ať ten chlap má také možnost poznat ženu, která ho bude milovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová