Látkování levně!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
7.3.14 07:34

@raciolka Když už Kikko, tak De Lux. mají mít myslím větší gramáž. Ty de lux mám - nejsou špatné, ale u mě jednoznačně vedou čtverce z ikea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
7.3.14 07:37

@Svistice Děkuju za tip, v Ikee jsem byla nedávno a ani jsem je tam nikde neviděla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.3.14 07:41

@raciolka Doufám, že je ještě mají, naposledy jsem je kupovala asi před 6 měsíci. Není to vedené jako plena ale jako osuška. 2ks za 80 kč - jedna je bílá a druhá se zelenými motivy.

Tady to je ono: http://www.ikea.com/…ts/60203764/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
7.3.14 07:43

@Svistice Hezké, mrknu tam na ně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
7.3.14 07:46

@C.H. Zpočátku jsme dávali na noc normálně novosklad, kadil pořád, tak každé kojení přebalit. Pak přestal pořád kadit a novosklad byl nacucanej, takže cca od 2 měsíců nechávám na celou noc Bamboolika tvarovku + tu malou nebo velkou vložku - co je zrovna po ruce. Teď od cca 6 měsíce tam dávám ještě i noční plenu Bamboolik, už to přestávalo stačit. Takže nyní noční tvarovka + základní tvarovka + nudle a je to zatím dostačující. Vpíná se to do Bamboolik svrchňáků PUL, takže tak. Flísáky mám, ale nedávám, nesžila jsem se s nimi.
Jinak do budoucna plánuju asi pořídit noční plenu, nebo dávat kalhotovku docpanou něčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
7.3.14 10:18
@raciolka píše:
Holky tady mají akci na kikko čtverce 80*80, 10 ks za 261 Kč. Mě se to zdá právě levné. Často ty plenky někde chválí, tak váhám, jestli neobjednat. Co vy na to? Máte je některá doma?
http://www.kikko.cz/…le/8601.html

Chválené jsou Kikko lux, ty v krabici, ne tyhle. Těhle pár mám, jsou jak papír, skládám je na nudli a dávám jako vkládačku do plen na den, spolu s novoskladem z Kikko lux vydrží tak hodinu a půl, dvě hodiny. ;) Podruhé bych to nekoupila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
7.3.14 12:27

@Fjodorka Jé, díky za indfo. Raději je nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
7.3.14 14:10

@raciolka Zato Kikko lux doporučím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
7.3.14 14:23

@Fjodorka díky, zkusím taky. Vemu ty kikko lux aj ty ikea a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.3.14 15:06

Kikko Lux Eco vs. Ikea

Nedavno jsem kupovala kikko lux eco http://www.kikko.cz/…a/21636.html (cena cca 350Kč/10ks) i plenky Ikea http://www.ikea.com/…ts/60203764/ (cena 79Kč/2ks), cena je velmi podobná, kvalita Ikea mi přišla lepší, větší gramáž než u Kikko. U Ikea se mi líbí, že každá druhá plenka je s potiskem, ale to není to nejdůležitější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
7.3.14 15:44

Holky, můžu dát pro velké účůrané dítě 18měs nějakým způsobem jenom čč a svrchňáky? Nějak aby to vydrželo aspoň na 2 hodiny? Dávám přes čč Disany, ale jak dělají takové ty „nohavičky“ tak mám problém přes to nasadit PULky a taky se mi zdá, že potom chodí jak pako. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
7.3.14 20:46

Díky všem! Malý je v pleně na noc 8 hodin, pokud se po nočním kojení pokadí, jinak i 12 hodin. Jak ho v noci kolem té třetí přebaluju, tak pak špatně znova zabírá. Spí na zádech - na boku se mu už nelíbí a přemele se na záda. Sice už vyrostl ze zavinovačky, ale pořád mu svazuju ručky k tělu - mne si očka rukama až do ruda, vytahuje si dudlík a budí se rozhazováním ruček. Nevím, jestli při spaní čůrá. Takže to vypadá, že buď zainvestuju do nějakých kvalitních látkovek, nebo zůstaneme u jednorázu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.14 19:49
@raciolka píše:
@Daniela Bamboolik
Děkuji za info, tam určitě vyrazím. Už se těším :dance:

Na webu píší, že cena pro registrované je 70 Kč, ale nevidím možnost registrace. Poradíte mi někdo prosím? Děkuji.

http://www.forkids.cz/…cz/prona.asp

Tady je třeba i soutěž o vstupenky :-D s registrací jsem to zatím neměla čas zkoumat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.14 19:52
@C.H. píše:
Vy co látkujete v noci, co všechno dáváte a co dáváte navrch? Na FB doporučují flísáky nebo vlňáky, ale to s vycpanou plenou musí být hrozný balík, ne? Dávám jednoráz a přebaluju jen, když slyším, že kadil, jinak nebudím. Prcek má 60 cm a 6 kilo a se čtvercem, vkládačkou, separačkou a PULkama má dost velkou prdelku. Předesílám, že se snažím o co nejekonomičtější látkování.

Je to větší balík ale mimčům to nijak nevadí, aspoň se tak moc nepohybují po posteli (moji kluci jsou na to experti :-D ). Jinak já dávám buď kalhotkové popoliny vycpané bambusovými vkládačkami a PUL, flís či vlňáky nebo naše noční kalhotkové pleny a ty jsou méně objemné. U prvního jsme jeli ve flísu a vlňácích skoro pořád ale druhý čůrá nějak bodově takže jak leží na boku tak mu to oboje protíká takže spí v PULu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.14 19:57
@C.H. píše:
Díky všem! Malý je v pleně na noc 8 hodin, pokud se po nočním kojení pokadí, jinak i 12 hodin. Jak ho v noci kolem té třetí přebaluju, tak pak špatně znova zabírá. Spí na zádech - na boku se mu už nelíbí a přemele se na záda. Sice už vyrostl ze zavinovačky, ale pořád mu svazuju ručky k tělu - mne si očka rukama až do ruda, vytahuje si dudlík a budí se rozhazováním ruček. Nevím, jestli při spaní čůrá. Takže to vypadá, že buď zainvestuju do nějakých kvalitních látkovek, nebo zůstaneme u jednorázu.

Taky jsme „svazovali“ dlouho :-D u prvního to jinak nešlo. Jinak co se týče čůrání dítek v noci tak s tím druhým jsme praktikovali BKM a cca do 5 měsíců i v noci a viděla jsem, že vlastně ve většině případů se vyčůral až kolem 4 hodiny ráno. 'To byla taková pořádná dávka. Jinak byl často do té doby suchý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí