Látkování levně!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30946
27.2.14 12:49

@Fjodorka Tak mě svrchnaky za 350 Kc, ktere maji vnitrni kapsy a nejsou z ubrusoviny jako treba Bambino Mio, prijdou jako prumer. Ono i posledni dobou vychvalovana majab ma odpovidajici svrchnaky za 310 Kc.

A napr. ja si pod latkovanim levne predstavim pouze svrchnaky a cc, vybava z cehokoli jineho uz tak levna neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.2.14 12:55

Fajn, já už tedy mlčím, bavme se tu o sadách za x tisíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
27.2.14 13:14

@Fjodorka ale no tak, nemlč :D…hele, zrovna co se svrchňáků týče, tak to je třeba třístovková záležitost sice, ale když je dobře vybereš, tak Ti ty tři roky vydrží a kolik jich potřebuješ, troje, max. čtvery. A když máš kvalitní (tudíž ve svrchňákách litr, o moc víc ne), tak pak už Ti pojistí zas ty další záležitosti, na kterých můžeš ušetřit (třeba ty čtverce). A, neber to vůbec ve zlým, ale máš tříměsíční miminko, to je zatím prd čurání a nápor. Až jí bude rok a půl a pustí Ti naráz do plíny čtyři deci, tak sama uznáš, že dneska je pohodlnější si připlatit za kvalitní plenu než převlíkat a prát (protože jasně, naše maminky taky látkovaly jen se čtvercema a taky se to dalo, byť naše generace se zas houfně odplenkovávala do roka, to je fakt a já ani moc nechci vědět, jak se to dělalo :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.2.14 14:08

@elanaa Ale tak já zrovna díkybohu nemusím pleny vybírat podle ceny, ale chápu, že někteří ano a pokud vlezou do diskuze „látkování levně“ a bude mu tu doporučována celá výbava od Bamboolika, což prostě není levná záležitost (= tedy jde to zařídit mnohem levněji a stále kvalitně), tak si pomyslí něco o tydýtech :lol:

Co se týká svrchňáků, zrovna přichází období, kdy nutně budu muset vybrat alespoň ještě jedny navíc (novorozenecké Baby Lucy už dlouho asi nebudou, už teď nepoberou noční vycpanou plenu) a koukám se spíš na zkušenosti a marnivě na vzhled, cenu řeším až druhořadě. Ale jsme v diskuzi o levném látkování :D

Já to nemyslela nijak zle, ale tak, že to sem až tak nepatří, vzhledem k cenové kategorii… ok, jako součást příspěvku k tématu proč ne, ale aby celý příspěvek byl jen o Bambooliku, to mi přijde trochu mimo :) Navíc mi to fakt přijde jako reklama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
27.2.14 14:11

@Fjodorka jasný a beru máš pravdu-je tu všeobecná látkařská diskuze Nové látkující maminky, sem!, kde to žije a probírá se tam vše, levné, drahé, takové i makové, tak je fakt, že tahle může zůstat pro ty, co opravdu na cenu musí hodně hledět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
27.2.14 22:47

@Fjodorka, díky za názornou ukázku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
28.2.14 16:05

@Fjodorka taky díky za ukázku :mrgreen: já to asi musím prostě vidět, jinak nepochopím :mrgreen: Jo a k vaší předešlé diskusi… Taky mám i nějaké drahé pleny, ale prostě mi tak nějak dělá radost pořídit odpovídající kvalitu za adekvátní cenu a taky celkem ráda šiju, tak kukám i co se dá ušít a vyjde to na pár kaček. Ne proto že musím, ale tak nějak z principu asi :mrgreen: Holky, co si budem povídat, cokoliv je na děti, tak je ve většině případů cenově přemrštěné :think: už jen proto že je to pro mimi a každá máma chce pro toho svého prcka to nejlepší :D Třeba pleny ještě nemůžu posuzovat co do kvality a ceny, čekáme první, ale málokdy odpovídá kvalita toho výrobku i jeho ceně :think: A sorry za elaborát :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
28.2.14 17:08

Holky, sos o radu. Mam tu separacky popolini 16×28 cm, mam je nejak strihat? Pro skoro tritydenni mimi je to velke a netusim, jak to slozit do kalhotovek na snapku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
28.2.14 19:45

@plysatko Já stříhám na půl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
28.2.14 21:47

@plysatko Také jsem je stříhala, případně překládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.14 23:06
@Fjodorka píše:
@elanaa Ale tak jasně, jen jsem koukala na jejich svrchňáky a jsou dražší, než je průměr kvalitních (jejich svrchňáky jsou nad 350, běžně se použitelné kvalitní PULky prodávají spíš kolem 280 Kč), porovnávám spíš s průměrem.Navíc vzhledem k nicku mi to přijde jako reklama, což mi nepřijde jako objektivní recenze :mrgreen:

Reagovala jsem na příspěvek k Petit Lulu. Pro nové maminky by to mohla být zajímavá informace, prostě není ještě toliko ozkoušený. To, že tu zastupuji Bamboolika jsem zde při příchodu do diskuze napsala veřejně. Reklama to není. Pouhé konstatování. Kdybych chtěla dělat reklamu tak si nick dám nenápadný. Jinak svrchní samostatné jsou dražší ale pokud si je koupíte společně s tím savým jádrem jako základní plenu tak už vycházejí výhodněji a s tím, že stačí 2-3 ks svrchních a k tomu vnitřky tak pak už o levnějším látkování mluvíme. Samozřejmě nejlevnější jsou čtvercovky ale i k těm bych raději pořídila svrchní kvalitní, co navíc neprotečou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.14 11:51

Na skladě máme posledních pár kousků svrchních kalhotek fialová s bílou - je to doprodej za super cenu: 289Kč a připomínám soutěž o vstupenky na veletrh v Brně na našem webu:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.3.14 11:54
@Cuddy píše:
@Fjodorka Tak mě svrchnaky za 350 Kc, ktere maji vnitrni kapsy a nejsou z ubrusoviny jako treba Bambino Mio, prijdou jako prumer. Ono i posledni dobou vychvalovana majab ma odpovidajici svrchnaky za 310 Kc.A napr. ja si pod latkovanim levne predstavim pouze svrchnaky a cc, vybava z cehokoli jineho uz tak levna neni.

Ještě se zeptám - k čemu je ta vnitřní kapsa ve svrchňácích? U těch našich to tam je, ale za boha nemůžu přijít na to, k čemu to je :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
2.3.14 12:38

@Fjodorka strkají se do toho vv nebo čč narovno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.3.14 12:51

@elanaa Aha, děkuji :mrgreen: :oops: vv nepoužívám a čtverce mám zatím na novosklad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí