Látkování levně!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1816
11.3.14 10:35

@Daniela Bamboolik Děkuji, kouknu na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
11.3.14 10:36

Holky, máte zkušenosti s těmato plenkama? http://www.aitu.cz/…enky-Aitu-CZ
Mají hezké navlékací svrchňáčky, pokud někdo má zkušenost, budu ráda za info. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
11.3.14 11:51

@raciolka ahoj ptala jsem se na ně holek na FB, zatím žádná sláva… Se svrchníma celkem nespokojenost, vnitřní plíny se prý dají… tak nevím :-) Zvažovala jsem že bych taky třeba zkusila, ale zatím dám přednost „osvědčeným“ značkám ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
11.3.14 12:41

@kachnickakac škoda :,(, ale moc ti děkuju za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.3.14 15:15

Kalhotkové pleny- Anavy

Dobrý den, plánuju objednat kalhotkové pleny Anavy, a ty jednobarevné mají často dost „syté“ barvy (červená, šedá, modrá..). Stalo se Vám někomu, že by při praní na 60°C barvily?? Chtěla bych je takto prát s ostatníma čč nebo vv bambusovýma… Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
17.3.14 13:57

veletrh Praha

Holky, když dnes koupíte ten voucher, máte 1 vstupenku zdarma a druhou za 1/2! http://www.odmaminky.cz/…tupenku-879/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
24.3.14 15:43

Ahoj holky, ve středu 26.3. ve 14.00 na Praze 6 plánuju uspořádat setkání a posezení s povídáním o látkových plínkách. Budu mít i různé značky a druhy na prohlédnutí, osahání… Na co myslet při sestavování výbavičky, kolik čeho koupit do začátku… Vždycky jsem chtěla podobné setkání uskutečnit, ted se snad zadaří, tak se moc těším… Pokud byste chtěly dorazit, dejte vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
25.3.14 06:45

@Teri88 to je reklama na kurz Zdraveho prebalobani Brany k detem?

• Citovat
  • Upravit
673
25.3.14 14:38

@teckaa Nene, s bránou nemám nic společného… Plínky mě baví, chci zkusit uspořádat i setkání, výbavičkou mě podpořili Veselé pleny, nabídly i jednorázovou slevu na nákup, ale nikoho nenutím u nich nakoupit. Zminuji i Bránu, e-shopy jednotlivých značek… veselé pleny jsem oslovila sama, protože je považuju za nejzásobenější e-shop, ale každý at posoudí sám…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
26.3.14 19:26

Ahoj všechny.
Předem se omlouvám, že vám vpadám do rozběhnuté diskuze ale chtěla bych se zeptat na Váš názor. Mimi s manželem sice zatím jen plánujeme ale já už se nemůžu dočkat a koukám a hledám co tomu prckovi do budoucna dopřejeme no a rozhodla jsem pro látkové pleny. Zvažuji používání pouze čtvercových plen (případně s vkládacím jádrem) a na to svrchňáčky. Žádné ty kalhotkové ač látkové (hlavně kvůli ceně). Tak by mě zajímaly názory a zkušenosti jen s klasickými čtverci. Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
26.3.14 19:47

@Cajinka1 A nechces treba zkusit zacit sit, kdyz teprve planujete, takze cau dost? Je tu kdyztak rozsahla diskuze siti plen a vkladacek. Byla jsem presne ve stejne situaci, kalhotovky nee, a ted jiz mam rozesitych spoustu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
26.3.14 19:53

@Cuddy To je dobrý nápad. Šití mě teda ani nenapadlo ale je pravda že člověk tím ušetří a udělá si to tak jak chce on sám. Díky za super tip :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
26.3.14 20:15

@Cajinka1 Hlavne na plenkach spostu zen teprve zacina [ja take], protoze na plenkach je zasadani ta funkcnost, posleze odstranis sve nedostatky a muzes plynule prejit do siti na deti. S tim usetrenim- pokud se udrzis a nekupujes latky, jen ze se ti libi, tak urcite usetris. A pokud se neudrzis, tak neusetris, ale zase mas svoje pekne veci za cenu veci po bazarcich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
26.3.14 20:31

@Cuddy Moje mamka když byla se mnou na mateřské tak šila na zakázku a ze zbytku látek šila pro mě takže když měl strejda maskáčovou košili - já ji samosebu měla taky :-). Myslím, že si její stroj půjčím a ve volných chvílích začnu trénovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
26.3.14 20:52

@Cajinka1 Minimálně ze začátku jsou čtverce víc, jak dostačující (mám čtyřměsíční a přes den používám jen je), ale zvaž něco „lepšího“ na noc, aby si nemusela v noci dítě budit přebalováním, až ti bude spát většinu noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí