Lázně Klímkovice a Františkovy Lázně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68941
23.4.12 21:21
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.4.12 09:21
@Monty 1 píše:
Tak jsem dnes byla s manželem na genetice. Výsledky budou až za měsíc, ale napsal mi revizního lékaře zprávu - docela příznivou - tak snad mu to bude stačit. V pátek budu mít doporučení od obvodní lékařky a tak termín v červnu snad stihnu. Hurá :-)

Jsem zvědavá jak dopadneš, já jdu dneska k obvoďákovi, aby mi to sepsal-jsem zvědavá, jestli mi to vypíše hned, nebo si budu muset přijít, a pak to nesu na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
24.4.12 10:00

Silvuška - no já jsem dostala doporučení od gynekoložky a s tím šla k obvoďačce. Měla jsem z ní docela vítr, protže je taková od rány. Velmi mile mě překvapila, řekla že žádanky vypisuje jednou týdně, takže si pro to půjdu. Byla strašně ochotná a ještě mi dala dva vouchery na pobyt ve FL pro známé nebo rodiče. Držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.4.12 10:09
@Monty 1 píše:
Silvuška - no já jsem dostala doporučení od gynekoložky a s tím šla k obvoďačce. Měla jsem z ní docela vítr, protže je taková od rány. Velmi mile mě překvapila, řekla že žádanky vypisuje jednou týdně, takže si pro to půjdu. Byla strašně ochotná a ještě mi dala dva vouchery na pobyt ve FL pro známé nebo rodiče. Držím palce :-)

Já jsem si řekla o lázně sama, i když mi gynekoložka řekla, že s neplodností se do lázní dávno nejezdí a že mi to stejně nepomůže, ale doporučení mi vypsala. Ještě před tím jsem byla za obvoďákem, takže tam by neměl být problém. Uvidíme jak často vypisuje žádanky on a co pak na pojišťovně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.4.12 16:58

Tak to mám vypsané od obvoďáka. Zítra to pošlu na pojišťovnu a budu čekat. Máte někdo zkušenosti s 213? Za jak dlouho bych to mohla vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.4.12 14:45

Tak zdravím z lázní, dnes jsem dorazila jsem v Isisu a zatím se mi tu líbí :-) Je tu někdo také v Isisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.4.12 15:26

Ahoj, píšu průvodní dopis k podání žádosti o lázně s žádostí o zaslání podkladů do Pawliku. Jak jste to formulovaly ? Udávaly jste taky kontakt na hotel kde chcete bydlet ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.4.12 17:13

Já jsem žádný průvodní dopis nepsala, prostě jsem to šupla do obálky a poslala. Hotel si zařizuju sama, ale je to docela problém, tam kde chci je plno :-( Teď jdu zrovna znova volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.4.12 17:14
@Monty 1 píše:
Ahoj, píšu průvodní dopis k podání žádosti o lázně s žádostí o zaslání podkladů do Pawliku. Jak jste to formulovaly ? Udávaly jste taky kontakt na hotel kde chcete bydlet ?

Já jsem jenom přicvakla svorkou lísteček na žádost o lázně na kterém bylo napsáno hotel Pawlik-Isis a od kdy mám rezervaci a tak jsem to donesla na pojišťovnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.4.12 17:23

jipovka - asi to taky tak udělám. Na netu jsem koukala jak žádost vypadá a je tam přímo kolonka o informaci o hotelu a termínu nástupu. Já mám rezervovaný taky Isis od 13.6. . Jaké to tam je ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.4.12 17:25
@Silvuša píše:
Já jsem žádný průvodní dopis nepsala, prostě jsem to šupla do obálky a poslala. Hotel si zařizuju sama, ale je to docela problém, tam kde chci je plno :-( Teď jdu zrovna znova volat.

a kam chceš ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.4.12 17:26
@Monty 1 píše:
a kam chceš ?

Do Adlera, ale bez doplatku, a paní mi říkala, že na tři týdny, to je divné ne, nejezdí se na čtyři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.4.12 17:34
@Silvuša píše:
Do Adlera, ale bez doplatku, a paní mi říkala, že na tři týdny, to je divné ne, nejezdí se na čtyři?

KPL je na 4 týdny. Pravdou je, že v tabulkách doplatků je úhrada 0,–Kč u třech týdnů, takže dost možná si budeš muset čtvrtý týden zaplatit..... :think: nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.4.12 17:56
@Monty 1 píše:
jipovka - asi to taky tak udělám. Na netu jsem koukala jak žádost vypadá a je tam přímo kolonka o informaci o hotelu a termínu nástupu. Já mám rezervovaný taky Isis od 13.6. . Jaké to tam je ?

Je to tu docela pěkné. Mám jednolůžák economy, je to takové malinké, ale stačí, ale je tu veliká plazma :-D Hotel je tedy skoro celý plný důchodců němců. Nikoho v mém věku jsem nepotkala. Je mi 38 :-) Je to docela těžké, když tady nikoho neznám. Zdá se mi, že se tady budu nudit, jsem taková opuštěná, no to spíš, nuda né, jenom ta opuštěnost. Vzala jsem si s sebou kolo, tak nudit se nebudu :-) Okolí je moc pěkné, takové upravené. Jídlo je super. Oběd byl formou švédských stolů. Byl boršč, smažák, svíčková, karlovarská knedlík, brambory, americké brambory, ještě jiné brambory, nevím jak se jmenovali, plno zeleniny, teplé i studené, saláty, 3 druhy zákusků, voda. Zatím jsem se byla podívat na kolonádě, dala jsem si teplou oplatku a dnes to vidím po večeři do hajan, protože zítra jdu v 7:30 na vstupní prohlídku. pokud budeš potřebovat ještě něco vědět tak písni.
K té žádance na lázně, tu kolonku nevyplňuješ ty, to nech prázdné, my nic nevyplňujeme na tu žádanku, vše obvoďák a zbytek na pojišťovně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.4.12 18:27

jipovka - mám taky pokoj 1/1 ekonomy, tak referuj :-) pěkně si to užij a podávej zprávy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí