Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím nově příchozí. Přestávám stíhat číst příspěvky a orientovat se:-(
Já byla na screeningu I. trimestru a dopadl dobře, takže na tripple (který je povinný) mě už mudr neposílá.
Pohyby ještě necítím ![]()
@petule držím palce, aby vše bylo ok.
@MonikaL píše:
@pavlinka77 tak motýlky necítím jen občas mi připadá jak tukání zevnitř a mimi mám taky nízko, zrovna jsem si říkala že je docela nízko pořád na to že jsem 17+1 možná proto mě i to břicho pobolívá
Určitě je to tím a taky jak se ti roztahuje děloha, já mám na bolesti břicha už od 13tt magnésko. Jinak když citím, že je mimi hodně moc dole, tak si lehnu a podložím si nohy, ale hodně podepřu, a ono se malinko hne ![]()
@pavlinka77 prodají my ho normálně v lékárně? dr my nic nenapsal
Já myslím, že magnézium v lékárně úplně v poho, nebo zkus pít třeba magnezii (já mám jednu cca na 2-3 dny, míchám si jí s obyč vodou).
@MonikaL píše:
@pavlinka77 prodají my ho normálně v lékárně? dr my nic nenapsal
určitě, je to normálně volně prodejné ![]()
není to lék, je to minerál, takže to nevadí, ale v tomto stádiu těhu by se mělo brát jen když bříško bolí, né pravidelně, v pozdější fázi se kvůli tvrdnutí bere pravidelně
![]()
@pavlinka77 v noci mi zas tvrdlo až sem se bála tak si to dnes koupim, ale nebudu ho brát pravidelně ![]()
@MonikaL píše:
@pavlinka77 v noci mi zas tvrdlo až sem se bála tak si to dnes koupim, ale nebudu ho brát pravidelně
Tak pak dej vědět
já když si ho zobnu, tak do 30 minut zaznamenám úlevu ![]()
Pokud ti nevadí pít minerálky, tak můžeš občas koupit magnésii nějakou, tak sice není tolik magnésia jako v těch tabletách, ale občas to neuškodí dát tělu nějaký ten hořčík ![]()
@pavlinka77 ted jsem četla několik článků a pokud to není 20 stahů za den a nezkracuje se čípek že je to v pořádku že se děloha cvičí tak si koupim magnésii a za 14 dní to řeknu dr. zatim to mám tak dvakrát za 4 dny tak to neni zas tak hrozný a včera jsem plela trávu takže to bylo z toho určitě a taky sex ![]()
@MonikaL Tak to je kousek taky tam občas jezdíme mám tam švagrovou tak to je supr až budeme mít miminka doma můžeme se sejít a pochlubit co ty na to?? ![]()
Holky fakt by to chtělo nějakou tabulku s nami všemi kde bude napsáno termín kontrola a takk koukala jsem na holky co mají termín březen 2013 a ty to mají a moc hezký ale já to neumím neni tady nějaká co to zvládne?? ![]()
@Stepanka123 to bychom mohli
já do kv jezdím tak jednou za rok n procházku a tak ![]()
@Stepanka123 bylo by to fajn ale kdo by to udělal? škoda asi to neni legrace to udělat
Holky, napiště tu svojí přezdívku, město odkud jste, pohlaví miminka, TP…plus co vás ještě napadá?
vždycky to citujte a doplňte do stejnýho příspěvku, až se tam všechny napíšeme tak uděláme nějakou tabulku ![]()
hanapana - Ústí nad Labem - nevím - 15.1.2013
Příspěvek upraven 26.07.12 v 10:59