Poradna duly
Jana Čurdová
@pavlinka77 píše:
Tak já jsem bohužel na rizikovém, takže jsem zavřená doma sama
Ale pro mimčo všechno.
To budeš mít děti 3 roky od sebe že? To může být dobrej věkovej rozdíl, my jsme často s partnerem mluvili jak velkej věkovej rozdíl chceme, ale minimálně ty 3 roky určitě
No to je na pytel.-( To já se bála při tom prvním, protože jsme se léčili na neplodnost, tak jsem se taky bála, že mě nechá doma, ale bydleli jsme v praze na okraji, skoro na vesnici a to bych se asi ukousala nudou
Ale te´d mi to ani nepřijde, v práci jsem byla jen tři a půl měsíce, tak jsem se ani nestačila moc zabydlet.-))) A hlavně mám práci s dětma, tak to není takový rozdíl…
JJ, starší prcek je březnovej a mladší snad v lednu
Chtěli jsme mimi hned, ale to nevyšlo, tak takhle to bude asi ideální ![]()
@Kristyna+Daník píše:
No to je na pytel.-( To já se bála při tom prvním, protože jsme se léčili na neplodnost, tak jsem se taky bála, že mě nechá doma, ale bydleli jsme v praze na okraji, skoro na vesnici a to bych se asi ukousala nudou
Ale te´d mi to ani nepřijde, v práci jsem byla jen tři a půl měsíce, tak jsem se ani nestačila moc zabydlet.-))) A hlavně mám práci s dětma, tak to není takový rozdíl…
JJ, starší prcek je březnovej a mladší snad v lednuChtěli jsme mimi hned, ale to nevyšlo, tak takhle to bude asi ideální
Já jsem doufala, že bych mohla chodit do práce dál, ale jen co jsem přišla v 5tt, že mám pozitivní test, tak doktroka hned začala vypisovat neschopenku
Řekla, že když jsem po inseminaci, po zamlklém těhu v 11tt a mám vadu v krvy, tak ať na práci okamžitě zapomenu, zavřu se doma a dám nohy nahoru ![]()
Tak jsem si dnes byla pro výsledky krve, které mi dělali v 15tt a mimčo i já jsem v pořádku, tak jsem ráda
já tedy do práce budu chodit, co to půjde, ale práci mám u mamky, dělám účto…takže kdykoliv můžu skončit dřív a jsem i s malou doma, když je nemocná ![]()
@pavlinka77 píše:
Já jsem doufala, že bych mohla chodit do práce dál, ale jen co jsem přišla v 5tt, že mám pozitivní test, tak doktroka hned začala vypisovat neschopenkuŘekla, že když jsem po inseminaci, po zamlklém těhu v 11tt a mám vadu v krvy, tak ať na práci okamžitě zapomenu, zavřu se doma a dám nohy nahoru
No to je jasný!! Já ze začátku v pohodě, ale od 7tt mě bolí břicho a tím, že jsem minulý rok dvakrát potratila, tak mě dr taky nechala doma… A ještě mi našla v děloze hematom, ale ted snad už je všechno v pohodě
@Evulin píše:
Tak jsem si dnes byla pro výsledky krve, které mi dělali v 15tt a mimčo i já jsem v pořádku, tak jsem rádajá tedy do práce budu chodit, co to půjde, ale práci mám u mamky, dělám účto…takže kdykoliv můžu skončit dřív a jsem i s malou doma, když je nemocná
No taky jsem si to tak plánovala, ale bohužel, prcek měl i v září nastoupit do školky ve dvou a půl letech…
@BaBy85 - díky za uklidnění… to jsem ráda, že nejsem sama takhle pozadu
… já mám teda termín až 31. 1. 2013, tak tu budu opožděná asi se všim
… ale aspoň budu vědět, co mě čeká ![]()
jinak teda hodlám do práce chodit co to půjde, páč doma bych se asi zbláznila
… ale teď se mi to vykládá… práci mám sice teď pohodovou, šoupli mě na takové místo, kde je klídeček, ale až začne břicho růst a záda bolet, tak možná změnim názor a doma zůstanu ![]()
@Kristyna+Daník Mě vzali malou tedy až od 3 let do školky a měla jsem s tím teda docela problém jí umístit, ale chodí už 2 roky a teď začíná 3 rok a už jde do větších dětí ![]()
@Evulin píše: @Kristyna+Daník Mě vzali malou tedy až od 3 let do školky a měla jsem s tím teda docela problém jí umístit, ale chodí už 2 roky a teď začíná 3 rok a už jde do větších dětí
Já jsem učitelka ve školce, víš
takže protekce
Abych mohla pracovat, vzali mi prcka do školky ![]()
@Kristyna+Daník Tak to je dobré
to nemáš problém, ani s tím dalším ![]()
@Evulin píše: @Kristyna+Daník Tak to je dobréto nemáš problém, ani s tím dalším
No snad nee
Jako je to super povolání, když jsou děti malé
Dlouhá dovolená, možnost to dítě umístit
A ještě mě to baví.-)
Tak zítra jdem na plodovku, nechají si mě tam přes noc pro jistotu. ![]()