Leden 2018

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
450
29.8.17 17:40

@cookies321 a jak dopadlo vyšetření… myslela jsem na vas :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
29.8.17 17:43

Jinak tema prsa u nas je to taky sranda ja tez uplne prkno :lol: a ted moje prsa velikosti A a ted se nevejdu ani do košíčků velikosti B :lol: a to jsem zvedava jak budu kojit a bojim se abych mela mliko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
29.8.17 18:35

@DDeniska hlavne zadny stres, nlicko bude a kdyz ne hned, tak se rozkojis postupně. Hlavne ne katastrificke scenare dopředu. V porodnici v cechach žízní miminko umrit nenechají. Nez jsem se rozkojila, dávali male MM z banky. Nekdo rek e ze to je spatne, ale nala se prisavala nez potizi, jen na noc jsem ji dvakrat nechala pořádně najist, aby nebyla jen na te trošce mleziva. Sestry mi to nabizely hned jak pojaly podezreni, ze se stresuju, ze malá nema co pit. Pak jsem slupla RICINUS COMMUNIS  5 CH, celou noc jsme se tulily a druhy den bych odlojila trojcata :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
29.8.17 19:23

@Trixia zatim nestresuji ja jen ze s myma malima prsama si to nedokazu predstavit… :lol: jinak uz ted mam bradavky furt takove bile :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
29.8.17 19:35

@DDeniska na tvirbu mleka nemá vliv ani velikost, ani tvar a ani barva ;) nejvíc asi psychika a genetika :think:
A na druhou stranu třeba moje generace na sunaru vyrostla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
30.8.17 08:08

@DDeniska Dobré ráno. Tak vyšetření dopadlo (musím zaklepat) snad dobře. Ultrazvuk přes bříško trval 45 minut a prováděla ho paní doktorka, která našla hned tu dilatovanou kličku, ale pak jezdila všude možně, z každého úhlu ji zkoumala a měřila a studovala a následně řekla, že jí to vůbec jako část střeva nepřijde a volala svého kolegu, který do pár minut dorazil a ten provedl znovu ultrazvuk cca 10minut a jen čistě té části a řekl, že to vidí spíše na žlučník svou strukturou a uložením. Normálně prý bývá žlučník o něco menší a tak to mohlo být matoucí. Ale kdyby byl takto vetší, tak to prý vůbec nevadí. Pozvali mě znovu za měsíc na kontrolu a ještě hledali ve službách, aby znovu sloužila paní doktorka a pan doktor společně, aby to znovu zkonzultovali. Musím říci, že je to úplně odlišné jednání a přistup. Děkuji za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
30.8.17 08:25

@cookies321 :palec: :potlesk: tak jeste frzim palce za měsíc, ale bude to dobry :palec:
Super pristup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
30.8.17 08:43

@Trixia Děkuji, už to bude v pořádku, musela jsem se přepnout do pozitivního modu. A jak se daří Vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
30.8.17 08:47

@cookies321 tak to je uzasny :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
30.8.17 08:54

Mam na vas dotazek spite celou noc? ja dnes sla spat po ordinaci a v jednu rano me probudila zizen jdu se napit no nejspis to probudilo opicku tak pul hodiny se mi vrnila v brisku kdyz prestala a ze bych zase mohla usnout potřebovala jsem curat no jako pak jsem cumela do stropu do pul 3 a kdyz uz jsem malem zabrala zaclo mi krucet v brise no tak jsem sla navštívit lednicku sezrala jsem salam a k tomu prikusovala banan kdyz uz jsem se na jedla lehnu do postele no to zase zacla opicka radit po pul hodine jsem zase potrebovala curat no usnula jsem az kdyz manželovi zvonil budik do prace odchazel v pet a ja se přesunula na jeho pulku a usla jsem no a v sedm me vzbudil hlad :lol: :lol: :lol: jestli to bude pokračovat a budu si v noci chodit pokecat z lednickou urcite ty kila poleti nahoru rychlosti světla :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
30.8.17 08:58

@cookies321 tak prsa mám taky větší a to sem je velké měla už před těhotenstvím, takže nevím co pak obleču :D takže popravdě Vám zavídím ty menší prsa…jinak držím pěsti…já probděla dnešní noc…celou noc jsem se budila, asi každou hodinu a půl…na 2. screen jdu v pátek tak uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
30.8.17 09:06

Jo jinak vcera jsme si objednali darek k vanocum meli jsme letet na silvestra do Paříže no to logicky padlo takze druha alternativa manzel nasel ze nas oblibeny muzikal bude znovu v CR takze mezi vanocnima svatkama jedem na muzikal :lol: no budu presne mesic do porodu tak snad tam nezacnu rodit :lol: jinak v listopadu jdem taky na jedno predstaveni tak snad nebudu jak verliba abych se vesla do tech sedaček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
30.8.17 09:10

@DDeniska tak to je i tak parádní dárek…nad Vánocema jsem ještě neuvažovala, každopádně moje rodinná známá rodila minulý měsíc o tři týdny dřív…a to byla ten den ráno u doktora a řekl jí že je vše v pořádku cesty že jsou zavřené a v noci ji vzbudilo jak ji praskla voda :D tak mi říkala že na termín už moc nevěří… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
30.8.17 09:11

Jinak jsem zapomněla říct, včera po cestě jsme se zastavili v Pepcu a mají těhotenské úpletové šaty za 279kč a docela jsou pěkné dobře sedí a budou růst s bříškem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
30.8.17 09:25

@DDeniska :lol: :lol: :lol:
S divadly opatrne, mama zacala rodit na Polske krvi v karline :lol: :lol: :lol:
@cookies321 ukaaaaž :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek