Poradna duly
Jana Čurdová
Tak u nas palce u nohou taky frci, nekdy oba najednou, nekdy je cuca pojednom, ale uz si predtim sama sunda ponozky
a jak mlaska ![]()
@Alušáček Tak třeba malá umí zase něco jiného a určitě se brzy taky začne přetáčet a pak budeš vzpomínat, jak jen ležela v klidu. Hlavně ať se otáčí technicky správně, jak psala Billi.
@Likka No vidíš, to jsem ráda, že v tom nejsem sama.. Nejhorší je, že u nás přestává fungovat už i ten míč. Vzteká se v postýlce, v náručí, tak nějak nevim, jak na něj. Dřív usínal v postýlce krásně, ale pak nám to rozhodilo očkování a od té doby se vezeme. Napadlo mě ho nechat i úplně odpadnout, ale to je třeba i šest hodin vzhůru, pobrekává, ale jakmile se dotkne postýlky, tak začne řvát a nezabere ![]()
@Fion25 bohužel už ne. Jakmile se přelomil 3/4m začal se v noci budit co hodinu a chtěl pořád kojit.Tak jsme se snažila co to dalo. Koncem 4m jsem zkusila dát na noc sunar a spal 5h v kuse! Přes den jsme kojila ale v noci prostě se sunarem jinak prostě nespal.Ted už je jen na sunaru, přesnídávkách, příkrmech a večer kašičkách
hlavně, že spí!!!
@feésM Parádní fotka!! To ten náš mrňous si nožičky zatím jenom ošmatává, ale do pusy je ještě nedal.. jinak ale ocucá fakt všechno ![]()
@feésM šikulka, náš strká do pusy vše, ale na nohy se přes pupek ještě nedostal, zatím si je jen drží za punčošky.
Holky, vaříte některá v parním hrnci? Mám ho od mamky, ale nemám s ním zkušenost, jak se v něm dlouho zelenina nebo maso dělá.
Náš přes den spí v kočárku, sám usnout neumí. Večer se snažím v postýlce, pustím mu hrací hračku, plyšáka na mazlení, ale jsem s ním, protože většinou protestuje.
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala do této diskuze jestli můžu
mám 5měsíčního Štěpánka ![]()
@vendul.s Chodíš přes den s kočárkem víckrát denně, nebo prcka vyšoupneš někam na zahradu? Jsem v paneláku, takže u mě kočárek znamená, že já musím jít ven taky
a večer ti pak v té postýlce usne? Já i když ho hladím, zpívám, jsem tam s ním, tak prostě brečí.. není nad maminčinu náruč, která houpá ![]()
@Smilen my máme velký rodinný dům s balkonem, takže může spát na něm nebo v kočárku doma, mám tam starý po dětech, jinak by neusnul, maximálně u kojení. Večer nám to trvá třeba i půl hodiny, ale chovat nechci, je těžký.
Ahoj holky, můžem se přidat?
Vikinka se narodila 21.8., na bříško se ještě přetočit neumí, ale zvedá se uz jakoby do sedu potvůrka
papá už mrkvičku a dýni a strašně jí to šmakuje ![]()
Právě, už mě taky bolí záda a nějak nemám už sílu.. Včera jsme byli na třetí hexe, tak ho ještě do zítra nechám v klidu a pak to musím nějak překopat. Nechat vyřvat ho nechci, jenom nevím, jak na to ![]()
@Smilen nezabral by u tatínka? Náš teda s tatínkem přes den dobrý, ale večer a v noci řve jak tur, stačí, když promluvím a je klid. Ale každý mimčo je jiný, zkoušet, já bych na vybrečení také neměla, to bych mu neudělala benjamínkovi, ale ty dva starší jsme chovali, tak to chci nyní jinak
@vendul.s Tatínek zabere jen když houpe.. Uvidíme, máš pravdu, každé dítě je jiné, musím přijít na to, co vyhovuje tomu našemu miláčkovi
jinak, jaké to je, mít tři děti? docela zápřah, ne? Máš můj obdiv ![]()