Letní děti 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2390
16.1.15 19:02

Tak u nas palce u nohou taky frci, nekdy oba najednou, nekdy je cuca pojednom, ale uz si predtim sama sunda ponozky :-D a jak mlaska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.1.15 19:02

@Alušáček Tak třeba malá umí zase něco jiného a určitě se brzy taky začne přetáčet a pak budeš vzpomínat, jak jen ležela v klidu. Hlavně ať se otáčí technicky správně, jak psala Billi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.1.15 19:04

@feésM Šikovná :lol: Krásná fotka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
16.1.15 19:05

@Liskynka Ahoj, teda pěkné míry :D Plně kojíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.1.15 19:19

@Likka No vidíš, to jsem ráda, že v tom nejsem sama.. Nejhorší je, že u nás přestává fungovat už i ten míč. Vzteká se v postýlce, v náručí, tak nějak nevim, jak na něj. Dřív usínal v postýlce krásně, ale pak nám to rozhodilo očkování a od té doby se vezeme. Napadlo mě ho nechat i úplně odpadnout, ale to je třeba i šest hodin vzhůru, pobrekává, ale jakmile se dotkne postýlky, tak začne řvát a nezabere :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
16.1.15 19:19

@Fion25 bohužel už ne. Jakmile se přelomil 3/4m začal se v noci budit co hodinu a chtěl pořád kojit.Tak jsme se snažila co to dalo. Koncem 4m jsem zkusila dát na noc sunar a spal 5h v kuse! Přes den jsme kojila ale v noci prostě se sunarem jinak prostě nespal.Ted už je jen na sunaru, přesnídávkách, příkrmech a večer kašičkách :lol: hlavně, že spí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.1.15 19:20

@feésM Parádní fotka!! To ten náš mrňous si nožičky zatím jenom ošmatává, ale do pusy je ještě nedal.. jinak ale ocucá fakt všechno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3426
16.1.15 19:42

@feésM šikulka, náš strká do pusy vše, ale na nohy se přes pupek ještě nedostal, zatím si je jen drží za punčošky.
Holky, vaříte některá v parním hrnci? Mám ho od mamky, ale nemám s ním zkušenost, jak se v něm dlouho zelenina nebo maso dělá.
Náš přes den spí v kočárku, sám usnout neumí. Večer se snažím v postýlce, pustím mu hrací hračku, plyšáka na mazlení, ale jsem s ním, protože většinou protestuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
16.1.15 19:42

Ahoj holky, taky bych se ráda přidala do této diskuze jestli můžu :hug: mám 5měsíčního Štěpánka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.1.15 19:46

@vendul.s Chodíš přes den s kočárkem víckrát denně, nebo prcka vyšoupneš někam na zahradu? Jsem v paneláku, takže u mě kočárek znamená, že já musím jít ven taky :) a večer ti pak v té postýlce usne? Já i když ho hladím, zpívám, jsem tam s ním, tak prostě brečí.. není nad maminčinu náruč, která houpá :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3426
16.1.15 19:55

@Smilen my máme velký rodinný dům s balkonem, takže může spát na něm nebo v kočárku doma, mám tam starý po dětech, jinak by neusnul, maximálně u kojení. Večer nám to trvá třeba i půl hodiny, ale chovat nechci, je těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
16.1.15 19:59

Ahoj holky, můžem se přidat? :kytka: Vikinka se narodila 21.8., na bříško se ještě přetočit neumí, ale zvedá se uz jakoby do sedu potvůrka :lol: papá už mrkvičku a dýni a strašně jí to šmakuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.1.15 20:00

Právě, už mě taky bolí záda a nějak nemám už sílu.. Včera jsme byli na třetí hexe, tak ho ještě do zítra nechám v klidu a pak to musím nějak překopat. Nechat vyřvat ho nechci, jenom nevím, jak na to :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3426
16.1.15 20:08

@Smilen nezabral by u tatínka? Náš teda s tatínkem přes den dobrý, ale večer a v noci řve jak tur, stačí, když promluvím a je klid. Ale každý mimčo je jiný, zkoušet, já bych na vybrečení také neměla, to bych mu neudělala benjamínkovi, ale ty dva starší jsme chovali, tak to chci nyní jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.1.15 21:03

@vendul.s Tatínek zabere jen když houpe.. Uvidíme, máš pravdu, každé dítě je jiné, musím přijít na to, co vyhovuje tomu našemu miláčkovi :hug: jinak, jaké to je, mít tři děti? docela zápřah, ne? Máš můj obdiv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí