Leukémie

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.6.17 12:32

@Ivik2511 opravdu moc děkuji za uklidnění. Snad to opravdu nic nebude..

• Citovat
  • Upravit
8935
15.6.17 14:32

@Ivik2511 Neměl tv§j syn Akutní promyelocytární leukemii? Ta je vzácnější a projevuje se sníženým počtem bílých krvinek a nízkým počtem trombocytů. Ostatní formy mívají vysdoký počet leukocytů, které jsou nevyzrálé. Věřím, že už je syn zdravý. Ale léčba je vždy hrozně náročná pro děti i maminky. Pochopí jen ten, kdo tím prošel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.6.17 20:41
@janinečka píše:
Ahoj,
poslala jsem ti SZ s pozvánkou na vstup do uzavřené skupiny Leukémie a všechno kolem.Jana

Mohu poprpsit take pridani do skupinky? Synovi 9.m ted zjistili.All potrebovala. bych zlusenosti ostatnich. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.17 10:53

Dobry den, uz 2 dny ctu porad dokola tuto diskuzi a chtela bych poprosit o radu. Synovi 2 roky jsem min. nedeli nasla zvetsenou uzlinu pod dolni celisti. V pondeli jsem s nim sla k doktorce, ta rekla, ze v krku to ma trosku cervene, udelala vyter, ale jen nejaky rychly, takze sestricka hned hlasila, ze streptokok je negativni.CRP odmitla udelat, poslala me domu, ze mam delat zabaly. V utery po odpo spani mel syn 38.8 teplotu a vyblinkal polivku.Ve stredu tedy opet k Dr.,v krku horsi, ale na anginu to pry nevypada, vzala krev a znova vyter z krku. Poslala nas na ultrazvuk a tam tedy zvetsene uzliny, jinak nic. V patek jsem volala, zatim mame jen nektere vysledky z krve a to - jaterni testy ok, infekcni mononukleoza se nepotvrdila, jinak pry vse v norme, jen zvysene bile krvinky, ale pry v ramci toho zanetu. Zapomnela jsem dodat, ze ve stredu mel CRP 101. Od stredy tedy bere antibiotika. Nejvic me zarazi, ze mu nic neni - kasel, ryma, teplota…krome toho jednoho dne. Strasne se bojim, co to muze byt.

• Citovat
  • Upravit
5063
9.12.17 11:14
@Anonymní píše:
Dobry den, uz 2 dny ctu porad dokola tuto diskuzi a chtela bych poprosit o radu. Synovi 2 roky jsem min. nedeli nasla zvetsenou uzlinu pod dolni celisti. V pondeli jsem s nim sla k doktorce, ta rekla, ze v krku to ma trosku cervene, udelala vyter, ale jen nejaky rychly, takze sestricka hned hlasila, ze streptokok je negativni.CRP odmitla udelat, poslala me domu, ze mam delat zabaly. V utery po odpo spani mel syn 38.8 teplotu a vyblinkal polivku.Ve stredu tedy opet k Dr.,v krku horsi, ale na anginu to pry nevypada, vzala krev a znova vyter z krku. Poslala nas na ultrazvuk a tam tedy zvetsene uzliny, jinak nic. V patek jsem volala, zatim mame jen nektere vysledky z krve a to - jaterni testy ok, infekcni mononukleoza se nepotvrdila, jinak pry vse v norme, jen zvysene bile krvinky, ale pry v ramci toho zanetu. Zapomnela jsem dodat, ze ve stredu mel CRP 101. Od stredy tedy bere antibiotika. Nejvic me zarazi, ze mu nic neni - kasel, ryma, teplota…krome toho jednoho dne. Strasne se bojim, co to muze byt.

Klasický zánět v krku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
9.12.17 11:34
@Anonymní píše:
Dobry den, uz 2 dny ctu porad dokola tuto diskuzi a chtela bych poprosit o radu. Synovi 2 roky jsem min. nedeli nasla zvetsenou uzlinu pod dolni celisti. V pondeli jsem s nim sla k doktorce, ta rekla, ze v krku to ma trosku cervene, udelala vyter, ale jen nejaky rychly, takze sestricka hned hlasila, ze streptokok je negativni.CRP odmitla udelat, poslala me domu, ze mam delat zabaly. V utery po odpo spani mel syn 38.8 teplotu a vyblinkal polivku.Ve stredu tedy opet k Dr.,v krku horsi, ale na anginu to pry nevypada, vzala krev a znova vyter z krku. Poslala nas na ultrazvuk a tam tedy zvetsene uzliny, jinak nic. V patek jsem volala, zatim mame jen nektere vysledky z krve a to - jaterni testy ok, infekcni mononukleoza se nepotvrdila, jinak pry vse v norme, jen zvysene bile krvinky, ale pry v ramci toho zanetu. Zapomnela jsem dodat, ze ve stredu mel CRP 101. Od stredy tedy bere antibiotika. Nejvic me zarazi, ze mu nic neni - kasel, ryma, teplota…krome toho jednoho dne. Strasne se bojim, co to muze byt.

Pravděpodobnějších vysvětlení se nabízí celá škála. Leukémie je tak nepravděpodobná, že to snad nepravděpodobnější být nemůže. Klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.17 11:44

Moc dekuji za odpovedi. Jsem asi hysterka a vzdycky vidim ty nejcernejsi scenare. Omlouvam se.

• Citovat
  • Upravit
15407
9.12.17 12:08

Já jsem velký plašan, ale v tomhle bych leukémii tedy opravdu nehledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
9.12.17 13:28

Odpověď ti daly jiné, jen dodám k tomu tvému jen jednoduchý test, buď ráda, že máš lekarku s takto vybavenou ordinací, zrovna streptokok je dost rozšířený a je dobře že máte kontrolu hned, to samé s CRP, ne každý lékař má tyto přístroje v ordinaci, musí procházet pravidelnou kalibrací a servisem aby mohli toto vyšetření účtovat pojišťovně a výsledek máš hned. Bude to normální zánět, var k tomu všemu hermankovy čaj a ať je malý brzy zdravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.17 22:42

Dobrý den, už jsem úplně vyřízená :( před měsícem jsem byla se synem v nemocnici hospitalizace 11mesicu měl jen vysoké horecky(5dnu) nic k tomu crp bylo vysoké a nižší hladina leukocitu dostal antibiotika. Bylo mi zdeleno že trpí anemii :( tet, po měsíci opět vysoké teploty a nic k tomu přece není normální aby po měsíci měl opět vysoké teploty ???? znovu jdeme k doktorovi ???? jdu si jen pro povzbuzení od zkušenějších

• Citovat
  • Upravit
23
13.3.18 14:01

Prosím moc o radu

Ahoj maminky, dcera je delší dobu stále nemocná a až ted v pátek ji vzala doktorka krevní obraz kde se včera zjistilo ze má bílé krvinky neurocity 1,4, a lymfocytů 72 a hrozne málo krevních destiček a po pěti dnech tedy dnes se ji bral krevní obraz a měla to v pořádku. Řekla mi ze se bála leukémie je možné aby to tal vyskočilo během pěti dnů zpět do normálu? Řekla mi před tím narovinu ze se boji nějaké nemoci krve ale prý se to stává málo kdy ale ze to tak se vrátí do normálu. Samo ji to překvapilo doktorka. A já se bojím ale ze se to zas muže vrátit zpět ke špatným hodnotám ale říkala ze u leukémie se to nestává. Je to pravda? Takový strach jsem nikdy neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.3.18 18:59

Prosím o radu

Budu rada když mi někdo odpoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
13.3.18 20:04

@Katri1 když tak mi napište zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
13.3.18 21:51

@Katri1 Pokud se to vrátilo do normálu, tak to leukémie není…toto dělá běžně i viroza…zvýší lymfocyty a může hodně snížit i destičky…pokud je nyní KO zcela v normě nebo skoro v normě, tak bych se onkologické diagnosy nebála…jak je na tom malá jinak? Má ještě teploty, modřiny nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.3.18 21:56

Teploty nemá, a dneska byla poprvé úplně v pořádku. Ale hodně se mi v noci potí a bolí ji pořad ocicka už dlouho ze ji svedi a dneska jsem si všimla ze má malou boulicku za ouskem na té kosti. Mám to říct doktorce? Samozřejmě mě uklidňuje ze to tedy nemůže být nic onkologického když se to vrátilo do normálu ale sama doktorka mi řekla ze se bála leukémie a ze málo kdy ale stane se ze se takhle výsledky za pět dnů vrátí do normalu. Mě osobně to přišlo zvláštní ze se to takhle dá všem rychle srovnat ale samozřejmě jsem za to moc rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí