Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dik za reakce.No dobře, nechám ho byt, ale ještě se s nim musím potkat. Mám byt jen stroha a říct mu ze je haj. l a ublížil mi anebo mu mám vmest všechny ty lži co mi kdy řekl a říct mu, ze největší zbabělec je pro mě chlap, co nechá zamilovat ženu bez plánu ji taky milovat?
Z mojí zkušenosti - ať řekneš cokoliv, bude mu to jedno a nic to nezmění. Věci bych mu někde nechala, stejně ať tak on moje a čau. Když u toho bude mít pocit, že je ti ukradený, jenom dobře.
@Anonymní píše:
@zu.syk mám jeho věci a on nějaký moje
Něco bez čeho nejde žít? Kalhotky si asi domu nebral…
@Anonymní píše:
Ahoj, před půl rokem jsem si něco začala s jedním typkem, udělal první poslední abych se zamilovala, po všech zklamanich jsem zas byla šťastná a věřila mu a nedávno jsem se dozvěděla ze je zenatej. Jsem zoufalá, pořad brecim, nevím jak dal. Omlouval se mi, prý mi to chtěl říct ale ze nevěděl jak, prý v tom jsou city i z jeho strany a se ženou to má na nic ale mají dítě a nechce je opustit. Mám strašnou chuť se pomstít a mám možnost - vím kde bydlí, vím kde pracuje, vím jak se dostat i k ni…ona neví nic.Mám zlomený srdce a na jednu stranu strašnou zlost a na druhou mi to je tak lito ze ani nemám chuť mu ublížit
Ještě se máme vidět, zatím to vše bylo přes sms atd.
Co byste dělali na mym místě?
A jak mám zapomenout? Vím je to nevěrník ale já se zamilovala jak nikdy
Nezačínej si se slibotechnou, která má rodinu a vyhneš se takovému trápení. Jestli chceš být trapná, tak tam zajdi. Ale je možné, že jeho ženuška ví, co má doma za ptáčka.
Já nechci pokračovat, nevěděla jsem ze jsem milenka! Ale chci mu říct jak strašně mi ublížil a zeptat se proč to udělal.
Nejvíc ho vytretas, když už se s ním neuvidíš. ale to chce pevné nervy.
Teda mně nejde do hlavy, jaktože ti nepřišlo divný, že na tebe evidentně měl celý rok jen pár hodin týdně. Protože pochybuju, že u tebe často přespával, trávil s tebou víkendy, představil tě svým známým… nedivila ses, že tě nikdy nepozval k sobě domů? Že nenavrhl nějakou dovču? Bože, při roční známosti, kdy jsou oba nesmírně zamilovaní, bych průběh očekávala jiný. Fakt tě to ani netrklo? Edit: pardon, půl rok, špatně jsem četla. Ale na mém dotazu to nic moc nemění.
@Anonymní píše:
Já nechci pokračovat, nevěděla jsem ze jsem milenka! Ale chci mu říct jak strašně mi ublížil a zeptat se proč to udělal.
Není mi jasné, proč jsi to zjistila až tak pozdě…
to měl všechny víkendy čas na tebe? Když si vzpomenu na intenzitu randění první půlrok a rok…nevím, kdy by mi ten můj chtěl utajit rodinu ![]()
@Anonymní píše:
Proč? to je snad jasný, ne? chtěl si dokázat, že má na to někoho sbalit, poblbnout a ještě si přitom zašustit…
Utni s ním kontakt a přenes se přes to. Pomstat ti nepomůže.
Prostě sis začala s nesprávným, pouč se z toho do příště a jdi dál.
Pokud fakt nevíš jak, tak začni pomáhat někomu kdo to potřebuje víc než ty.
@Anonymní píše:
Dik za reakce.No dobře, nechám ho byt, ale ještě se s nim musím potkat. Mám byt jen stroha a říct mu ze je haj. l a ublížil mi anebo mu mám vmest všechny ty lži co mi kdy řekl a říct mu, ze největší zbabělec je pro mě chlap, co nechá zamilovat ženu bez plánu ji taky milovat?
Takovýma řečma se akorát ponížíš. Pokud se s ním vidět musíš, jdi s hlavou hrdě vztyčenou, vyměňte si věci, vůbec se s ním nebav a hlavně mu neudělej tu radost, aby se mohl vykecávat on. Ženu nech být, nikomu nepřinese štěstí, když ublíží nevinným.
@Čičorečka roční? Půlroční jsem psala, což jsem tedy zaokrouhlila. A první dva měsíce jsme se vidali málo protože jsem měla hodně práce. Pak mi bylo divny ze nemůže u mě víc spát ale to je tak cely. Měl super výmluvy včetně důkazů. Ani vteřinu jsem nezavahala
@Ba-stet píše:
Takovýma řečma se akorát ponížíš. Pokud se s ním vidět musíš, jdi s hlavou hrdě vztyčenou, vyměňte si věci, vůbec se s ním nebav a hlavně mu neudělej tu radost, aby se mohl vykecávat on. Ženu nech být, nikomu nepřinese štěstí, když ublíží nevinným.
To by bylo nejlepší aby neměl ani sanci něco říct ale to se bojím ze nedam. Pořad jen brecim a nechápu to a na jednu stranu ho miluju na druhou nenávidím
@Anonymní píše:
To by bylo nejlepší aby neměl ani sanci něco říct ale to se bojím ze nedam. Pořad jen brecim a nechápu to a na jednu stranu ho miluju na druhou nenávidím
Tak nechoď. Pošli kamarádku nebo to nech na recepci v práci, u kolegy, nebo co já vím, ve skříňce v IKEE (ty jsou na kod). Chápu, že jsi zraněná, ale musíš si to odžít. Když se ztrapníš nějakýma patetickýma řečma, bude Ti stydno ještě za pár let, i když to hlavní už dávno přebolí.
@Anonymní píše:
@Čičorečka roční? Půlroční jsem psala, což jsem tedy zaokrouhlila. A první dva měsíce jsme se vidali málo protože jsem měla hodně práce. Pak mi bylo divny ze nemůže u mě víc spát ale to je tak cely. Měl super výmluvy včetně důkazů. Ani vteřinu jsem nezavahala
Kdybys ten můj příspěvek dočetla do konce, tak bys viděla, že jsem se opravila a omluvila. I půl roku je ale dost dlouhá doba na to, aby ti jeho chování a nedostatek času přišlo divný. Jaké to byly důkazy, které ti předkládal? A kde přesně má tvoje věci, které po něm chceš vrátit? Má před manželkou nějaký utajený šuplík? Zdá se mi, že jsi do toho nespadla tak po hlavě a nevinně, jak popisuješ. Svoji pomstu si nech, nikomu neprospěje, ani tobě. On moc dobře ví, že ti ublížil, dělal to naprosto záměrně. Takže připomínat mu to nemusíš.