Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejvic ho potrestas, kdyz se s nim uz neuvidis, nebudes nu psat, volat, ani odpovidat. Ty veci bych vymenila jinak, moznosti jsou. On ti to strjne nevysvetli tak, abys byla spokojena, stastnejsi nebudes. A rict to jeho zene - vem si, jak se ted citis. Ona se bude citi nejspis stejne. Zrazena, nestastna. Jemu je to fuk. Chces ji to udelat?
Tak to je poslední co bych říkala, že jsem do něho zamilovaná, a nebo proč něco udělal a nebo že mi ublížil..
Myslím, že tím víc bude jakoby- na koni.. Prostě uvidí nešťastnou holku, která je z něho paf, on si zvýší sebevědomí..
Já se takto rozcházela s bývalým přítelem. Taky v otm byla nevěra, atd, ale on přišel s tím první, že bude konec…
Měli jsme se taky sejít, asi čekal právě to, co si napsala, že budu říkat, jak mu ublížil a proč to dělal, ale prostě já to spíš zahrála tak, že je prostě dobře, že spolu končíme, jsme každý jiný, bude to lepší.. V tu chvíli jakoby otočil, přišlo mě, že opravdu čekal, že snad budu plakat a prosit, a proč to udělal, a jak mě to bolí, ale spíš jsem zasáhla jeho ego, že jsem mu řekla, že prostě je to tak lepší, atd.
Jeslti víš, že je konec, tak bych určitě nedělala pitvání věci, proč to udělal, a jak tě to bolí atd…
Pokud trvas na nejake pomste z rekneme ciste terapeutickych duvodu, jedinou akceptovatelnou formu bych videla jednu mu poradnou vrazit.
![]()
Vse ostatni, tahat do toho jeho rodinu atd je asi nefair, riskantni a vubec nicemu ti to nepomuze. Jinak proste nechat veci nekde prede dverma, utnout veskere kontakty a hlavu vzhuru. Keci a vymluvy nemas duvod poslouchat, zatahl te do postele lzi, tady zadna vymluva neexistuje, je to hmyz nehodny tve pozornosti ![]()
@truelly píše:??? Odpovíš?
Není mi jasné, proč jsi to zjistila až tak pozdě…to měl všechny víkendy čas na tebe? Když si vzpomenu na intenzitu randění první půlrok a rok…nevím, kdy by mi ten můj chtěl utajit rodinu
@Lenka_Hal Já myslím, že nejhorší trest pro každého chlapa, je pohanět sex s ním. Měla by mu říct, ať táhne do pe.dele, že má malý péro a sex s ním stál stejně za ho.no. Rodinu do problému netahat!
@divine woman píše:
@Lenka_Hal Já myslím, že nejhorší trest pro každého chlapa, je pohanět sex s ním. Měla by mu říct, ať táhne do pe.dele, že má malý péro a sex s ním stál stejně za ho.no. Rodinu do problému netahat!
To by mohlo nasledovat po te facce
„to mas za to!“ ![]()
@truelly píše: ??? Odpovíš?
Proboha, vždyť to už na předešlé stránce vysvětlovala, jsi snad blbá. ![]()
@samá práce píše:
Proboha, vždyť to už na předešlé stránce vysvětlovala, jsi snad blbá.
Ocituj. Ptala se i Čičorečka a odpověď jsem nenašla. ![]()
@pikola píše:
Něco bez čeho nejde žít? Kalhotky si asi domu nebral…
Tak zrovna spoďáry by si klidně mohla koupit nový ![]()
Zakladatelko, co u něj máš takového, že se bez toho neobejdeš? Nějak jsem nenašla odpověď…
@Anonymní píše:
@Čičorečka roční? Půlroční jsem psala, což jsem tedy zaokrouhlila. A první dva měsíce jsme se vidali málo protože jsem měla hodně práce. Pak mi bylo divny ze nemůže u mě víc spát ale to je tak cely. Měl super výmluvy včetně důkazů. Ani vteřinu jsem nezavahala
@truelly ale stejně se mi to nezdá. Buď je velmi naivní, nebo v něčem kecá.
@Čičorečka - nebo byl prostě dobrý manipulátor..
Já, kdybych chtěla být jó mrcha, tak bych se jen tak mezi řečí zmínila, že se mi zpozdila MS, že asi z nervů, ale že to není jeho věc.. ![]()
@Čičorečka píše:
@truelly ale stejně se mi to nezdá. Buď je velmi naivní, nebo v něčem kecá.
Mám stejný názor.
Dámy co mi nevěří - dejte mi svátek. Vidali jsme se nejméně 5× týdne, spal u mě, byli jsme 3× na víkendu na horách, u nej na chalupě…když nemohl tak mě fakt nenapadlo ze by lhal, mám taky svůj život a občas jsem chtěla byt s rodinou nebo kamarády.
Myslete si fakt co chcete ![]()
Holky co radite - já u nej nic extra důležitého nemám ale on u mě ano, já bych ho asi chtěla vidět a nějak vnitřně to pojmout jako tečku. Asi mate pravdu ze když mu reknu ze mě nechal se do nej zamilovat tak se ponizim. Sex hanit nemůžu, říkala jsem mu jak je to dokonalý a taky ze bylo. Spis mě napadlo něco jako ze jsem za svůj život par idio. u potkala ale ze jsem necekala ze zrovna on bude ten největší. A ze mi je z nej na nic.
@Anonymní píše:
Dámy co mi nevěří - dejte mi svátek. Vidali jsme se nejméně 5× týdne, spal u mě, byli jsme 3× na víkendu na horách, u nej na chalupě…když nemohl tak mě fakt nenapadlo ze by lhal, mám taky svůj život a občas jsem chtěla byt s rodinou nebo kamarády.Myslete si fakt co chcete
Holky co radite - já u nej nic extra důležitého nemám ale on u mě ano, já bych ho asi chtěla vidět a nějak vnitřně to pojmout jako tečku. Asi mate pravdu ze když mu reknu ze mě nechal se do nej zamilovat tak se ponizim. Sex hanit nemůžu, říkala jsem mu jak je to dokonalý a taky ze bylo. Spis mě napadlo něco jako ze jsem za svůj život par idio. u potkala ale ze jsem necekala ze zrovna on bude ten největší. A ze mi je z nej na nic.
Hele, když to zvládneš bez pláče a máš pocit, ze to potřebuješ uzavřít, tak proč ne. Ale úplně nejvic bys ho fakt vytrestala, kdyby Tě uz neviděl a kdybys ho naprosto ignorovala
Takovej typ se určitě ještě bude snažit Te ukecavat - ja bych mu to nedopřála…
@Ba-stet píše:
Hele, když to zvládneš bez pláče a máš pocit, ze to potřebuješ uzavřít, tak proč ne. Ale úplně nejvic bys ho fakt vytrestala, kdyby Tě uz neviděl a kdybys ho naprosto ignorovalaTakovej typ se určitě ještě bude snažit Te ukecavat - ja bych mu to nedopřála…
Naprosto souhlasím. Osobně bych se na něj už zvysoka vy… a udělala vše proto, abycho ho už neviděla (věci mu poslala třeba poštou… )
Nicméně pokud ho zakladatelka chce vidět, aby to tak mohla uzavřít, budiž… ale zakladatelko, hlavně s hrdostí ![]()