Lhala jsem o svém vzdělání a nevím, jak mu to říct

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14727
1.4.24 14:32

Nasypej si proste popel na hlavu, holt jsi tak strasne hloupatá, ze ses osm let styděla mu to uvest na pravou míru. Co už jinyho s tím dělat :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
1.4.24 14:47

@Řízík Nereaguješ na mě, a máš sice pravdu, ale lidi co mají vš sice mohou mít na prvni dobrou větší respekt nebo uznání, ale v jiných bezných věcech mohou být nepoužitelní. Znala jsem paní ing. ktera neměla řidičak a všude ji musel vozit manžel. Protože ji nepřipadalo dulezite ridicak mit a že nema rada stres na silnicích (nebylo v tom zdravi) ani kdyz porodila a bydleli na předměsti tak manžel ji a ditě musel vozit po doktorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
1.4.24 14:51

@karkarka Tak po tvém příspěvku o porodnici mě napada že já byt jeji muž tak začnu přemýslet jestli jsou děti moje. Jestli náhodou nezapomněla s kým je ma a nevzpomene si za dalšich 8 let. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
1.4.24 15:27
@chloe07 píše: Více

Právě no… taky bych se bála co všechno je ještě jinak. Lhaní je prostě naučený obranný mechanismus z dětství. Kdy se dítě naučí, že je bezpečnější, nebo výhodnější lhát. Někdo to v dospělosti dokáže překročit. A někdo bohužel ne. A ten kdo ne potom lže ve spoustě věcech neustále. Pro člověka, který říká pravdu je až nepochopitelné v čem všem dokážou tyto lidi lhát. Od závazných věcí až po naprosté banality.
Takže logicky zjistit, že mi někdo osm let v něčem lže tak budu pátrat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
1.4.24 15:36
@chloe07 píše: Více

Ale zrovna to s tim ridicakem je docela bezny u mnoha zen, zvlast ze starsi generace. :nevim: Dneska ty mladsi holky to maji uz asi jinak, ale driv to tak proste bylo casto a chlap ridil v rodine. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
1.4.24 15:39
@Anonymní píše: Více

Vzhledem k tomu, že vzdělání u ženy nejak zvlášť neřeším, tak já osobně bych to neviděl jako důvod k rozchodu. Dá se to pochopit, jenže každý jsme jiný, zejo :). Druhý aspekt bude ten, že si můžeš nabourat jeho důvěru a on te může začít podezírat už z dalších lži. Nicméně si myslím, že bys to měla přiznat… Ať už to dopadne jakkoli. Konec konců bude to takový test jak to Vás vztah ustojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
1.4.24 15:42

Jestli to chápu dobře, nemůžeš si střední dodělat, protože on neví, že ji nemáš udělanou. To je alibismus. Řekni mu, že ses nadchla pro kdoví co (hotelovku, cukrářství-tam by měla být i maturita asi, cestovní ruch, apod.) A udělej si obor s maturitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
1.4.24 15:55
@Anonymní píše: Více

Ano, někde ti to uznají. Synovec dodělával střední školu a taky to bylo po víc než osmi letech, tenkrát se na to vykašlal v posledním ročníku :zed: Dělal tedy nějakou placenou - management a kdesi cosi, a uznali mu dva roky, takže měl za dva roky hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
1.4.24 16:03
@Dana066 píše: Více

Jako že mu má lhát i nadále? :think:
A přidat další lež navrch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
1.4.24 16:35

A to já znala jeden manželský pár kde manželka moc dobře věděla o koupeném diplomu svého manžela. Tak trochu ho držela v šachu, vyhrožovala mu, že kdyby byla milena, tak by ho práskla. Tak jednoduché to nebylo, přišel by o reputaci a prachy. Takže tak trochu patrová situace. Zakladatelko, je mi Tě líto, už jen kvůli tomu, co s Tebou tahle lež dělá. Za osm společných let bys měla vědět koho máš doma. Jestli se mu nedokážeš postavit tváří v tvář a jít s pravdou ven, tak je něco špatně. Máš pocit, že bys u něj u neměla žádnou šanci, i přes to, že vychováváte společné děti? O Tvé minulosti nic neví? Pokud to tak je, najdi mediátora, poradnu nebo kněze… a s jejich pomocí to řeš. Sama to nedělej. Řekla bych, jen se domnívám, že jsi osm let žila pod úplně jinou identitou a to Tě teď dobíhá… To, že nemáš dodělanou střední z Tebe nedělá horšího člověka, ani to, že jsi odřízla minulost a lhala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
1.4.24 16:56

@Řízík Byvavalo. Já mlada holka nejsem a řeknu ti jedno, driv jezdilo spoustu autobusu a nebyl problem dojet z Horni Dolni nebo z předměsti do města a zpět několikrat i s večernimi spoji. Aut tolik nebylo a lidi do práce i na směny jezdit museli autobusem, a ty se jim přizpusobovali. Dneska jezdi autobusu nesrovnatelne meně. Byvala kolegyně bydlela ve vesnici s 600 obyv. a v rodině měli 5 aut pro 5 lidi. Protože když jim děti postupně odmaturovali tak zjistili že pokud se nechtěji ty děti přestěhovat do města tak autobusove spoje pokryly spojeni do škol, ale ne do zaměstnani s dobou 8-17, 9-18 a na dvanactky už vubec ne.
Kdo bydlíme ve velkém městě tak řidičak nepotřebuje, ale kdyz chceš bydlet na vesnici nebo někde na samotě tak bez řidičáku můžes mít problem. I v mnoha zaměstnanich je povinnost mít řidičák, třeba v administrativě a to bys rekl že tam ho neupotrebiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
1.4.24 17:08

Nebylo by lepsi zeptat se nejakych chlapu? preci jen jsou nejake genderove rozdily a mozna muzi na vzdelani zeny nezalezi tolik, jako zene.
A treba ti rekne „ja ti vlastne taky musim neco rici“…a to bude neco, co nechces slyset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
1.4.24 17:09
@Dana066 píše: Více

to je docela sikovny napad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
1.4.24 17:11
@Lily-of-the-valley píše: Více

melo by to byt soucasti socialni anamnezy, ale; obvykle se na to dlabe a zjistuje se jen povolani a rodinny stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
1.4.24 17:14
@Justin Case píše: Více

neni to veci kazdeho rozhodnout se, zda to pro nej ve veci vyberu povolani bude kriterium, nebo ne? Nechtit nevzdelance za partnera neznamena, ze si ho nevazim. Ze si nekoho vazis, neznamena, ze s nim jsi ochotna zit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí