Lhala jsem o svém vzdělání a nevím, jak mu to říct

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
1.4.24 18:57
@truelly píše: Více

Přesně tak. Ale nějak nechápu, jak to před ním utajila i při porodu. Já jsem za přitomnosti muže vyplňovala s PA takový ten dotazník na příjmu, kde bylo i dokončené vzdělání atd.

• Citovat
  • Upravit
576
1.4.24 19:00
@ontarova.stara píše: Více

Ono tu maturitu ma dneska skoro kazdy a rekl bych, ze to tolikrat nikde nechteji ani videt, ikdyz to maji v pozadavku. :nevim: Dokazovat po nekom, ze ma maturitu je trapne nizky pozadavek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
1.4.24 19:03

Nejspíš má to vzdělaní nalhané všude tam, kde nechtěli vidět maturitní vysvědčení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
1.4.24 19:08
@Řízík píše: Více

Tak já mám už přes dvacet let titul Mgr., tudíž mi vždy přišlo normální, že mí zaměstnavatelé, ač už roky jsem já tím, kdo zaměstnává, chtěli vidět diplom.
Pravda, v té porodnici to nechtěli :mrgreen:. Tam stačil OP, kde maturitu nevyčteš.

• Citovat
  • Upravit
439
1.4.24 19:10

A jake vzdelani ma on? Ono nekdy nejaka vec cloveka opravdu pocitove rozhodi, i kdyz si rozumem muze rikat, ze to tak hrozne neni. To, ze mi nekdo v tak zasadni (pro me napriklad by to zasadni bylo) veci lhal, by mi asi hodne vadilo. Ale neumim si ani predstavit, ze bych se ve vztahu nikdy nebavila o studiich…mam cerstvou zkusenost s odhalenim 4 roky stare lzi u kamarada a hodne me to mrzelo a nemohla jsem to rozdychat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
1.4.24 19:12
@truelly píše: Více

Právě, hrozně by mi vadilo to lhaní, kde ani nehne brvou. Tj. že nelže ze strachu jen jemu, ale úplně v klidu všude, kde to primárně nezjišťují.

• Citovat
  • Upravit
13320
1.4.24 19:19
@Xrklpx Glntor píše: Více

Maturita dnes nic neznamená…ale mít jenom ZŠ naopak znamená na trhu práce a i ve společnosti hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
1.4.24 19:23
@Magical-eyes píše: Více

Jo, to je zase fakt..možná proto je z toho zakladatelka tak vyděšená. Základem je aby si nasadila do hlavy, že se to dá zvládnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
1.4.24 19:31

Vadilo by mi to dost právě z důvodu nalomení důvěry. Kdyby po zazmatkování vše uvedl na pravou míru, vůbec by mi to nevadilo. Ale 8 let lhát je moc. Na rozchod by to nebylo (tuplem ne, když jsou v tom děti), ale zklamání by bylo obrovské a partnera bych si nemohla vážit. A to, že by měl jen ZŠ by mě mrzelo kvůli němu a podporovala bych ho v dodělání si vzdělání. Neposuzují lidí podle vzdělání, ale nějaké by mít měli a je jedno jestli SOU, SŠ, SOŠ, VŠ nebo VOŠ. ZŠ je fakt jen základ, startovní pole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
1.4.24 19:50

Po mě teda nikdo nic podobného u porodu nechtěl.
Jenom jsem předala souhlasy a vyplnila, že nemám kovida :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
1.4.24 20:48

A teď si třeba představ, že mu to povíš a on řekne : "No hurá! Konečně jsi to vybalila. A kdy si ji doděláš?) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
1.4.24 22:32

V téhle situaci bych asi prostě řekla pravdu. Promluvila bych si s ním o tvé rodinné situaci a i o tom, že tedy tenkrát jsi zalhala a pak už se to vezlo, nevěděla jsi jak z toho ven, ale že před ním nechceš mít tajemství… a ideálně ho poprosit, aby o tom nikde nevykládal, pokud si chystáš maturitu dodélat.
Jinak teda důvod k rozchodu mi to fakt nepřijde, to by mi přišlo dost přehnaný. I jako nějaká extrémní hádka nebo naštvanost by mi přišla zbytečná, vždyť v praktickém životě se tím „prozrazením“ mezi vámi nic nestane, ne?
Chápu, že šlo o lež, ale jako přítele nebo vztahu se to de facto nijak netýká… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
1.4.24 22:36
@Anonymní píše: Více

Tak ale ty chceš pouze hodit to co tě děsí na něj.
Najednou to nejde ustát a honem to potřebuješ řešit.

Znáš ho ty, tady ho neznáme, co udělá.

Mám tuhle osobní zkušenost:
můj tehdy přítel, nyní manžel, byl vykopnout ze SŠ, řekněme skrz dost podobné komplikace, jako jsi měla ty, ale dal to a nelhal, já už v té době pracovala na docela dobré pozici a ještě ho protáhla maturitou.
Takže já pracovala on další dva roky studoval na normálním denním studiu, aby měl maturitu. O víkendu měl brigádu.

Kdyby mi lhal celých 8 let jako ty, tak bych se s ním nejspíš rozešla. Protože to prostě o tobě dost vypovídá a na jakože „pořád něco“ nehraju. Prostě 8 let lhát o tak důležité věci je špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
1.4.24 22:50

A ma vubec zakladatelky ty deti?
Ze se neklepala pred detmi, ale klepe se az pred svatbou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.4.24 23:02

Jednou na to stejně přijde. Prostě mu to řekni, nějak to dopadne. Tohle stejně celoživotně neututláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí