Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holkýýý,
omlouvám se za absenci, alě nějak te´dka nestíhám
Nějak se toho nahrblilo před Vánoci moc, dneska jsem teda byla v tomto roce naposled ve škole, tak aspoň toto, ještě dodělat nějaké seminárky a hlavně se učit, učit a učit!
rynty tak to je fakt ted je toho ažaž a ty máš k tomu ještě tu hromadu učení to ti nezávidím…
Ahoj holky, nejak se to tu zaseklo… ach jo vanoce se blizi a ja mam pocit, ze nic nemam hotoveho…
jak se mate vy? uz mate vse pripravene?
Vybrala jsem si krasny darek, ale manzel mi ho nechce koupit ach jo
Lanci, moc drahý dárek
![]()
Jinak teda ahoooj
![]()
Lanci, já už toho mám docela dost, musím toho stihnout tenhle týden nejvíc, jelikož příští týden jsou už ty Vánoce
a navíc mám tři denní…no, vůbec mi to letos nějak nepříjde, jak toho mám nějak dost…
Neboj, všechno stihneš, já jseš zvládla skoro všechny dárky v jeden den ![]()
ahoj ryntynty, ja darky skoro vsechny mam, ale jeste neco dokoupit, napekla jsem jen dva druhy cukrovi, zbytek musim udelat nepeceny, protoze aja furt breci, ze je sama, tak to nejak nejde , no libi se mi hrozne ten novy samsung-corby, jak ho davaji v reklame, ale asi neprojde,ale aspon to vypada, ze na vanoce bude snih
tak Aja uz nam leze, sice jak rak dozadu, ale je to super, ted je unavena a nejde ji to, tak se tu vsteka, tak se ji smeju, protoze to jinak nejde, ja mam takovou radost s ty nasi sikulky-musim vam to napsat ![]()
Lanci, můžu tě ujistit, že vloni jsem pekla, jen když Adam spal
Taky se to s ním nedalo, on je/byl takový hyperaktivnější a vyžadoval pozornost (což mu defacto zůstalo
), ale teda nechci strašit
![]()
A teda ten Samsung by byl hezký dárek
Já už taky potřebuju nový mobilek
Ale dokaď funguje
Hlavně bych chtěla znova SonyEricson, s ním jsem fakt spokojená ![]()
Já jedu dokupvat dárečky ve čtvrtek s mamkou, snad už to bude všicko, příští týden se dostanu do Liberce jen pracovně, no už aby byly ty Vánoce, moc se těším, co Adam letos na stromeček a dárečky
![]()
Aja byla donedavna takova, ze vydrzela sama si hrat, ale ted uz ne, jak jsem chvili jinde nez ona tak se vsteka a vubec jestli ted bude list, to bude ji furt hlidat, ona je hroznej zvedavec, ale co tak letos bude hodne cukrovi nepecenych, protoze mame malou kuchyn a ja mam strach ji tam mit, aby se nespalila…
no ja musim nakoupit jeste babickam a synovci, ale tak tomu vim, ze koupim obleceni… ale vubec se mi nikam nechce, byli jsme v sobotu v globusu(byli jsme tam v deset rano) a nebylo tam k hnuti-hruza
no prave, ze ten mobil je uzasnej, ale drahej, vubec ted kdyz jsou vanoce, ale treba se manza slituje a koupi mi ho jako prekvapeni…
Lanci, no třeba manžel říká nene a přitom ho už má pro tebe koupený
![]()
Kamarádka taky byla v sobotu v Globu a psala že mazec! No se ani nedivím, mamka tam pracuje a je v práci příští vík., tak to bude teprv samdo-maso ![]()
No, tak budete mít letos víc nepečenýho, však se nic neděje
![]()
A neboj, „bude hůř“
Teda myslím se zvídavostí a spol., ale jak to bude přibývat postupně, tak si zvykneš
S rostoucím věkem budeš posouvat věci výš a výš, až to skončí někde u stropu
A jak už budete mít zabezpečený byt, teda dům, že?, tak bude líp ![]()
No, teďka když to o sobě čtu, tak to asi vyznělo asi zmateně, co? ![]()
ja to pochopila, takze dobry, my mame dum, no jestli bude po manzelovi, tak to budeme vsechno davat na strechu, kdyz jeste lezl tak vylezl za jeho tatkou az na komin, to byl prej hodne malinkej, do kocarku mu davali cihli aby kocar neprevratil, ale stejne ho prevratil, takze jestli aja bude akcni po nem, tak se bojim uz ted,ale co hlavne,,ze ji to vsechno zajima, no dneska si poprve klekla na ctyri a couvala a desne se u toho smala, byla to fakt sranda… to tvy mamce nezavidim, to bylo fakt hrozny tenhle tyden natoz ten dalsi…
ahojky holky ![]()
Tak já už mám vše hotovo jen musím ještě udělat nepečené úlky zítra koupíme stromeček zabalit dárečky a je to vše uf uf…holky my jančíme uklízíme lítáme a pak je to jen hodinka, večeře a rozbalení dárečků a je po všem
a může se začít nanovo hiii ![]()
Lanci a gratulka k malé že začala lézt to vám dala taky krásný dáreček
![]()
a neboj manžel určitě něčím pěkným překvapí ![]()
Ahojky holky
,
ufff nestíhám,jako všechny,žejo???
mám napečíno jen dva druhy
s malou nějak nestíhám,teď nějak špatně spí.ato mě čeká ještě úklid,a dárky mám nakoupený jen za moji mamku,je to mazec,to budu na štědrej den sedět s vyplazeným
.
Lanci:manža má pro tebe tel.už jako překvapení
,to já nedostanu nic noo,ale hlavně že bude mít malá aspoň něco!!!jooo jinak gratulačka k lezení
malá je taky divoch,tak to budem mít co dělat hlídáním ![]()
Joo prosím poradtě mi,jak sem sem psala ten recept na ty maminčiny rohlíčky,tak tam je ml.hřebíček,myslíte že ho můžu nahradit třeba muškátovým oříškem,nebo čím??asi sem blbá,ale nemůžu ho nikde sehnat…díík