Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
christy ahoj nj to víš peče se smaží uklízí lítá po obchodech je to děs…a to jen kvůli jednomu dni
tak fajn že už máš aspon něco pokoupeného pro malou a že ty nebudeš mít nic no hlavně zdravíčko pro tebe a malou to je to nejdůležitější…jinak se holky držte a kde budete na vánoce u rodičů??
ahojky, uz aby bylo po… clovek se mesic pred tim nezastavi a to jen kvuli jednomu dni…
christy: nejdulezitejsi je, ze budes mit tu tvoji princeznu u sebe,to je ten nejkrasnejsi darek, my budeme slavit prvni vanoce s malou a ja se taaak tesim…
lanci já se na vánoce taky těším hlavně kvůli dětem a teda bety loni na stromeček nic moc to letos to bude lepší už ted pořád vykládá že příjde ježíšek donese dárečky a stromeček
nic neudělá větší radost jako radost co vidíš v těch očičkách svých dětí ![]()
Jojo to je pravda,aspoň že budu mít u sebe tu malou,jsem zvědavá co řekne na stromeček a dárečky asi ztoho bude mít ještě prd
.jinak na štědrej den budem tady asi bohužel a na svátky budem u mamky,tak to snad přežiju ve zdravý!! ![]()
Ahojky,
Lanci:četla jsem tvoji zkušenost s gynekologem,ale napíšu to sem tak snad to neva ![]()
Stím Šrámkem si mě dostala,to je debil!Já když jsem v těhu chodila pravidelně na kontroly do Gennetu tak jsem měla štěstí právě na něj nebo na dr.Bydžovskou.A nemůžu si na něj stěžovat,je to fakt,že byl odtažitější oproti ostatním tam,a měl plno keců když jsme chtěli fotky,tím mě točil,ale jinak normál
.Já chodím k Bayerový ta je za hrozně náladová,a když ejí netrefíš do nálady,tak to schytáš i za blbot,jinak je medová
.
Tak ať seš u novýho doktora víc spokojená
![]()
ja doufam,ze ten novej bude jinej, vzdyt sramek snad nedela ani zakladni testy,jsou zensky, ktery si ho chvali a jsou zensky, ktery mu nemuzou prijit na jmeno, ono totiz, kdyz nemas problem tak pohoda, ale jak se neco pos… a ma neco resit, tak je to hruza, je hned urazenej a zle, me ted po porodu furt boli bricho, menzes mam i pres prasky a on mi na to rekl at to necham byt a uvidime co se bude dit… jenze ja chci za rok druhy mimco a neminim cekat, abych pak nemohla otehotnet…
dobryho doktora nenajdes a kdyz jo, tak nebere…
Jojo to máš recht,dobrýho doktora neseženeš,ale lepšího určitě jo.Je fakt,že když sme na tom Gennetu něco furt řešily nebyl moc ochotnej,když sem se na něco ptala,tak jen žbrblal něco monitoru,nic sem mu nerozuměla,tak em se musela ptát jak debil znova.tak sem byla ráda když tam byl někdo jinej,a vstřícnější.Tak to seš dobrá,takhle rychle druhý to já sem měla dávno naplánovanej aspoň tříletej odstup,ale kdoví co bude…
nojo všude je něco…
Ahojky tak jake byli Vanoce?
Novy rok prinese ti hrsti plne stesti! Ja verim v to a drzim pesti! K silvestru nejblizsich pratel particku, koupit kvalitnejsi lahvicku, trochu rozveselit hlavicku a hlavne nerozbit zadnou sklenicku!!
Ahojky Lanci,
tak koukám,že jsme jediný co sem občas zablouděj co??A jaký byly vánoce,co malá na stromeček a dárečky?
Kája na stromeček nic moc,ale z dárků byla vyvalená,hlavně z látkový panenky tý něco furt vypráví
a ještě kostky vedou…
A co dostala si ten telefon?? ![]()
Jinak krásnýho silvestra a do novýho roku všechno nej nej…
![]()
Ahoj christy to mas pravdu, ze jsem chodime jne my, snad na nas holky nezapomneli…
no malou stromecek moc nezajima, akorat je hotova z toho, ze ma moc hracek novych a nevi se kterou si driv hrat, telefon jsem nedostala, dostala jsem mycku-dodneska jsem z toho prekvapena a nechapu, jak to manzel prede mnou zatajil…vubec jsem necekala, ze dostanu takovy darecek.. co ty dostala jsi neco?
Tak vidíš SUPUUPER překvápko,ne?? ![]()
Já nedostala od nikoho nic ,ale to sem věděla,tak sem byla připravená a tolik mě to netrápilo,měla sem radost z Kajky,jak byla uchvácená z těch hraček ![]()
A co silvestr,budete mít hlídání a jdete někam??Já ho strávím zas doma s Kájou,tak budu čučet na bednu a budu to muset nějak přežít,nooo… ![]()
tak si to užijte aspoň vy ![]()
my nikam nepujdem, my nechceme aby aju nekdo hlidat a tak ji nikomu ani nepujcujeme,no budem koukam na televizi, me to nejak nevadi, aje se posledni dobou nechce moc spat, tekze jsem dooost unavena.....
a jak jse jinak mate s malou? dneska je pekne hnusne, mala ma kasel a rymu, tekze nechodime ani ven…
Ahaa,tak to já bych brala,aby mi někdo občas s malou pomohl nebo pohlídal,abych aspoň na malou chviličku simohla odfouknout…takhle sem už deset měsíců nonstop zapřařená a furt ve střehu a někdy toho mám plný brejle…jako asi každá,žejo…?? ![]()
To se nedivím,že je malá nastydlá,když vidím venku ten hnus,a nebudete mít další zoubky??My máme zatím pět,ale další nenechaj na sebe dlouho čekat…mi dneska taky ani nebyly venku,měli jsme návštěvu,tak sme to nestíhaly.
Ahoj holky!!
Přeju vám i vašem broučkům vše nejlepší do nového roku!!! Hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky
![]()
Jinak se omlouvám, že jsem tedy dlouho nebyla
Né že bych na vás zapomněla, ale nějak nestíhám, bylo toho na Svátky i mezi Svátky trošku moc
A leden teda zase nebude kvůli škole nejlehčí…
Ale hlavně že jsme zdraví ![]()
Mějte se holky a užívjte si prdelek ![]()
Ahojky,konečně ses nám taky ozvala ![]()
tak taky do novýho roku všechno nej nej…hlavně to stěstíčko
![]()
nás čekaj letos těžký kroky,tak snad to štěstí už konečně bude stát při nás ![]()