Liberec a okolí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7270
9.1.10 22:37

lanci taky se z toho brzy dostante jak jsou malé a neumí ještě smrkat tak je to na prd páč ty nudlíny jim tečou do krčku a polikají to a pak mají ten kašel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
10.1.10 12:57

AHoj holky,

tak já jsem zase v nstíhacím skluzu :-? Adam je taky nějak nemocný, asi chytil k tomu kašli, který má už třetí týden :roll:, chřipku :evil: Chudinka moje, ode dneška horečkuje, srážím mu to Panadolem, tak uvdiíme, no… teprv je po O a už měl skoro 39 :-(

Abruš, tak to je dobře, že je Betynce líp a už doma zlobí :lol: Však ono ti to zlobení potěší, že? 8-) Adam teda ndeska taky zlobil dopolko, potřebovala jsem uklidit ten bordelismus v přízemí a skoro mě nenechal…

Lanci, no já jsem jak Christy, taky radši v tomhle počasí zalezlá doma 8-) A teďka teda budem doma zalezlí delší dobu… kéž kdyby už přišla obleva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
10.1.10 17:11

Týnko ahojda obleva jo to vypadá že spíš zapadneme jako vlastenci až po střechy sněhem :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.1.10 09:41

Ahoj holky,

Abruš, jj, jsme zapadlí jak vlastenci :lol: :lol: Ale četla jsem na Seznamu, že by někdy koncem příštího týden po těch obr mrazech měla přít obleva :jazyk: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
11.1.10 10:29

Týnko taky jsem to četla no hlavně aby jsme pak zase neplavali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
11.1.10 13:06

Ahojky,
holky prosím radu malá semi šíleně oprudila,nějak přes noc se pokandila,ajak spí celou noc tak to stačilo má to poprvý,a moc nevím co rychle zabírá,tak co zabíralo vám??nemám moc času to tady hledat :-( ,zatím dávám míchanou z lékárny a otírám řepíkovým čajem,ale nevím má to hodně chudinka..
tak dííky moc za rady :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
15883
11.1.10 14:15

Christy, zkus skočit do lékárny a koupit malé na prďku SUDOCREM, nám fakt zabral a byl lepší než BEPANTHEM :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
11.1.10 20:18

christy zkus imazol nebo tak nejak se to jmenuje, nam to pomohlo, do tri dnu to bylo pryc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
13.1.10 10:14

christy jj imazol ten je super nám zabral do dvou dnů bylo po opruzení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.1.10 12:33

Holky dííky,snad nám už něco zabere…

• Citovat
  • Upravit
15883
13.1.10 21:11

Ahoj holky,¨

Christy a jak vypadá prdelka?? Mazec s těma opruzeninama :roll: Adam už je teda vesměs bez plín, má je na spaní + ještě když někam jdeme, na podzim jsme chodili ven bez nich, ale teďka jak je zima, že :-? Ale občas se mu povede, že si kákne po O ( i když teda předtím jde na na záchod…) a taky má trošku opruzelou prďku, je to hned :zed:
A jak to vypadá u vás doma? Už se rýseuje nějaký podnájem? :wink:

Jiank u nás jsme snad zdárně překonali Adámkovo onemocnění a teďka přemýšlím, jestli jít zítra do školky?? No, máme totiž od ledna začít si chodit hrát, aby se do dubna aklimatizoval… jenže ještě trošku pokašlává :roll: V pátek - pondělí a úterý zase nemůžu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
14.1.10 14:48

jéé týnko tak už vlastně začínáte se školkou vid toto uteklo coo :think: no já bych ho tam fakt dala co nejdřív at si prdolka zvyká aby pak nebyl v škoku až nastoupí naplno :-( ale jasně že až bude uplně zdráv :palec: tak at se adámkovi ve školce líbí :kytka:

christy jj dej vědět jak to u vás vypadá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.1.10 10:28

Ahoj holky,

Abruš, no děsně, ještě že mám na metříku to odpočítávadlo, kolik zbývá Adámkovi/mě do jeho druhých narozenin :lol: :lol:

Tak jak to vypadá u vás, holky?? Já jsem včera měla mazec den :evil: Po noční, dopoledne na písemnku a ještě obýhání kolem ČEZu a pak odpolko do školy…, ale jsem ráda, že jsem si dneska udělala volno a taky nešla do školy :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
19.1.10 13:42

holky kde jste christy lanci haloooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
19.1.10 14:49

Ahoj zrovna si říkam, půjdu sem něco napsat, jak se daří? no my máme pořád kašel, tak se léčíme a léčíme…
Nevíte, kde sehnat nějaký hezký šatičky na roční holčičku? Brácha požádal skoro švagrovou o ruku, tak v létě bude svatba, tak sháním šatičky…
A co je jinak nového?
ryntynty co školka?
christy co bydlení už něco máte?
abro co vy jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky