Liberec a okolí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rose-k
20.1.10 12:57

Ahojky holkyy, :mavam:
No já nestíhám strašně se nám to zamotalo stím bytem,tak se chci zeptat,neznáte tady v LBC nějakýho dobrýho právníka???
A ještě mi dělá starost malá,nechce sedět,ani si nestoupá natož,aby obcházela nábytek :-( .Můžu jí lákat jak chci,nehnu sní,ona to zkusí,tojo,ale pak si řekne sakra to je moc namáhavý tak to radši nechám,a dělá si to zas po staru :roll: .Tak nevím jestli je tak strašně líná,no ale doufám,že to není nic jinýho!!!!
No za měsíc jdem na roční kontrolu,tak budu vypadat jako neschopná matka :evil: :evil:
Lanci:stím kašlem nezávidím,malá se vtom plácá taky vždycky bůhví jak dlouho :roll: tak ať ste zase brzo ok! :-)

• Citovat
  • Upravit
1280
12.2.10 11:18

Ahojky holky,mám na vás takovou prosbičku,nevíte některá o nějakém menším bytečku tady v Liberci? Bohužel s přítelem jsme se rozešly :-( , prozatím jsem u rodičů ale není to ono… :cry:
Moc moc moc vám budu vděčná za jakýkoli typ :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.2.10 00:25

mimi září/říjen

ahoj holky,
je tu nějaká nastávající maminka z lbce a okolí, co čeká mimi koncem léta-září-říjen? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
22.4.10 16:32

ahoj já čekam mimi konec srpna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.4.10 17:01

ahoj :-) odkud jsi? primo z liberce? a chces rodit v jblci nebo v lbci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
19.5.14 21:30

Dobrý večer. Omlouvám se za vetření :lol:.
Potřebuji poradit. V Liberci by měla být nějaká výstava někde asi v muzeu-pro děti. Jsou tam různé pokusy, všechno se dá osahat -něco takového :think:.Nevíte prosím kde to je? Nemůžu nic najít-bylo to v televizi. Díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
19.5.14 21:31

@Marka76 není to ten IQ park v Centru Babylon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
19.5.14 21:47

@Fíková Já právě vůbec nevím :think:.Zkusím mrknout na www.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
12.8.14 22:41

Holky poradí mě někdo kam jít s dětma v Liberci? Kromě ZOO, Dinoparku, IQ parku, Ještědu a Babylonu-to už mám v seznamu. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.8.14 08:27

Ahoj všechny, mám 8 týdenní holčičku Elisabeth a rádi by jsme se seznámili s nějakou jinou mamčou která by s námi chodila třeba na procházky apod. Mě je 21… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
13.8.14 15:33

@Lilies ahoj ja cekam miminko v rijnu a je mi 20, jestli chces tak mi napis do zprav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
12.7.16 22:20

Ozivuji diskusi a prosim liberecke maminky o doporuceni, kam s detmi v tomto kraji? Na zacatku srpna jedeme do Bedrichova v jizerkach a hodily by se nejake tipy na vylety. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
13.7.16 10:26

V Liberci můžete jít do Zoo a potom do dětského koutku naproti. V létě by tam měly být i takové trysky s vodou ze země, to mají děti rády. A jezdí tam vláček a ruské kolo. Taky není špatná botanická, je tam hezké akvárium. Jinak výlet na Ještěd nebo, kdyby bylo ošklivo, do Babylonu (akvapark). Na výlet jezdíme taky na Obří sud do Lázní Libverda nebo po cestě do Liberce na Javorník. Jestli bude pěkně, tak stačí dělat procházky po Jizerkách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
13.7.16 12:34

@Iva575
Diky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
14.7.16 15:22

@Mazlucha hned pod Bedřichovem je Janov nad Nisou a tam je bobová dráha a velké trampolíny.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová