Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2608
24.6.11 16:24

Anni- hehe, s uklidem si starosti nedelej, to je normal, nejsi prece superzena, aby bylo vse jako ze skatulky :lol:

Prisli jsme z hriste pred chvilkou, to je tady v Jabllonnem jedina zabava pro deti. Dnes tam bylo plno malych cikanku- no sileny- oni jsou jak z divokejch vajec :roll:

Jo a Honzicci dnes slavi svatek jsem si vsimla- tak vsechno nej malemu od Weru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
24.6.11 17:03

Ahoj holky, mohla bych k vam obcas nakukovat? Na Liberecko se teprve chystame. Koupili jsme dum v Dolenich Pasekach. Rodice mam v Osecne :lol: . Akorat ted zrovna kojim a pak letim ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
24.6.11 18:15

Ahoj teredes určitě se přidej a odkaď se stěhuješ? Koukám že by jsme spíš měly diskusy přejmenovat na Liberecké přistěhovalkyně :-D

Já jsem se dneska tak naštvala jsem koupila na aukru oblečení a ta ženská to poslala na úplně jinou adresu než jsem jí psala a ještě na manžela. Fakt hotovo :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
24.6.11 19:44
annamat9 píše:
Ahoj teredes určitě se přidej a odkaď se stěhuješ? Koukám že by jsme spíš měly diskusy přejmenovat na Liberecké přistěhovalkyně :-DJá jsem se dneska tak naštvala jsem koupila na aukru oblečení a ta ženská to poslala na úplně jinou adresu než jsem jí psala a ještě na manžela. Fakt hotovo :cert: :cert: :cert:

Liberecké přistěhovalkýně :potlesk: to sedí ja jsem jinak z Havířova jinak nad tím tělískem uvažují čím dál víc už i přítel o tom mluví tak uvidíme my byli dnes venku u nas malá si vozila kočarek a pěkně jsme to vystihli došli jsme domu a začalo pršet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
24.6.11 19:46
acimedaca píše:
ahoj všem, já jsem taky v LBC, bydlím tu 4 roky, moc lidí tu neznám, krom těch z práce,takže ráda pokecám…tedka mám Kačenku, je jí týden :o))

teeda týdenní holčička už jsem taky dlouho neviděla tak malinké mimi gratulace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
24.6.11 20:08

Teredes- a co vas vede k tomu se vratit zpatky do Ceska? Je vam smutno? :-D Porodilas obe deti v UK?

Anni- tak to je teda pech s tim aukrem, nespolehlivi lide jsou na zabiti to jo :roll: Tak snad se balicku dockas!

Tak a je po bource,ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
24.6.11 20:18
Divine píše:
Teredes- a co vas vede k tomu se vratit zpatky do Ceska? Je vam smutno? :-D Porodilas obe deti v UK?

Anni- tak to je teda pech s tim aukrem, nespolehlivi lide jsou na zabiti to jo :roll: Tak snad se balicku dockas!

Tak a je po bource,ne? :wink:

ano už je po bouřce a nadherně svítí sluníčko ale otazka na jak dlouho? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
24.6.11 20:50
:palec:
annamat9 píše:
Divine přehrada je kousek od centra cca 10 minut pěšky od fugnerky. Do babylonu chodíme do aqaparku a lunaparku (tam teda jen jednou) do koutku jde občas do hypošky nebo do centra. Já hodně na tu přehradu, je tam hřišťátko ale většinou jdeme s manželem dál na lavičky a Terka běhá kolem nás. A taky hodně chodím na lesní koupaliště je to u zoo v liďákách. Ale tam musí být dítě poslušné pač je tam takovej rybníček. Je tam taky velkej koutek tak se tam taky chystám :-)
Dvojky v rodině máme, ale umřely v 7 měsíci těhu. My to měly hlavně kvůli lékům, je tam větší pravděpodobnost.

weru no to já taky právě tak proto ta dana

Kači platila jsem 900 za vše (to bylo v Olomouci) a tady u mého dr (Vrkoč) je to dokonce jen za 700 říkal.
Vykládá se že zavádění bolí ale mě to teda nebolelo vůbec takže ok.

anni mužu se tě zeptat jak jsi dr řekla že chceš tu danu?myslím tím jak se to přesně jmenuje je to nehormonální antikoncepce Dana?a měl s tím nějaký problem jestli tě nepřemlouval spiš na Ha nebo tak díky za odpověd :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
24.6.11 21:17

Annamat jsme v UK, takze odsud :mrgreen: . Liberecke pristehovalkyne :palec:
Divine me zase az tak smutno neni. Resp. jsem si zvykla, ze mi nikdo do niceho nekeca… Ale obcas smutno je. My jsme nikdy nepremysleli, ze bysme tu zustali uplne. Prestehovat se chcem, az bude do ceho. Dum, co jsme koupili je 100 let stary (nebo teda skoro) a potrebuje kompletni rekonstrukci.
Obe deti se narodili tady. Nekdo to resi tak, ze na kontroly nebo porodit jezdi do CR, ale ja to beru tak nejak kdyz uz, tak uz…

My obcas jezdime prave do Osecne, treba na dva tydny, ale ted se nechystame, protoze jsme byli nedavno. A s detmi chodim v Ose k Dr. Gottvaldovi (nebo jak se pise). Werunko neznas ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
24.6.11 22:18

Teredes- a v kterem meste bydlite? Ja jsem bydlela rok v Liverpoolu, tam jsem se seznamila i s pritelem a je tam pocat i nas Sebastian :lol: Ted tam mam mamku i s brachou… A jsi s detma doma, nebo pracujes? Kolikrat si rikam,ze se tam zaletime podivat, ale jeste jsme se porad neodhodlali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
24.6.11 22:41
Divine píše:
Teredes- a v kterem meste bydlite? Ja jsem bydlela rok v Liverpoolu, tam jsem se seznamila i s pritelem a je tam pocat i nas Sebastian :lol: Ted tam mam mamku i s brachou… A jsi s detma doma, nebo pracujes? Kolikrat si rikam,ze se tam zaletime podivat, ale jeste jsme se porad neodhodlali :roll:

A pritel je cech? A byla jsi tu kvuli praci nebo spis na zkusenou? My jsme tu na sluzebni ceste :lol: , se nam trochu protahla. Jsem doma. Syn chodi do skolky na dve dopoledne v tydnu (od zari snad na 3-4) a dcera je uplny kojenec, nic jineho ji nesmakuje, takze se nehnu, i kdyzbych chtela.
My jsme v Brightonu (resp. Hove). Jsem tu spokojena, hned u more, na letiste kousek :mrgreen: . V Liverpoolu jsem nikdy nebyla. A proc jste tu nezustali dele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
24.6.11 22:44

Kači jmenuje se to normálně dana nitroděložní tělístko a problém žádnej nebyl. To je na tvém výběru a uvážení

Holky vy jste zcostovatelé. Závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
25.6.11 06:35
Divine píše:
Anni- hehe, s uklidem si starosti nedelej, to je normal, nejsi prece superzena, aby bylo vse jako ze skatulky :lol:

Prisli jsme z hriste pred chvilkou, to je tady v Jabllonnem jedina zabava pro deti. Dnes tam bylo plno malych cikanku- no sileny- oni jsou jak z divokejch vajec :roll:

Jo a Honzicci dnes slavi svatek jsem si vsimla- tak vsechno nej malemu od Weru :lol:

Děkuju. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
25.6.11 06:38
teredes píše:
Annamat jsme v UK, takze odsud :mrgreen: . Liberecke pristehovalkyne :palec:
Divine me zase az tak smutno neni. Resp. jsem si zvykla, ze mi nikdo do niceho nekeca… Ale obcas smutno je. My jsme nikdy nepremysleli, ze bysme tu zustali uplne. Prestehovat se chcem, az bude do ceho. Dum, co jsme koupili je 100 let stary (nebo teda skoro) a potrebuje kompletni rekonstrukci.
Obe deti se narodili tady. Nekdo to resi tak, ze na kontroly nebo porodit jezdi do CR, ale ja to beru tak nejak kdyz uz, tak uz…My obcas jezdime prave do Osecne, treba na dva tydny, ale ted se nechystame, protoze jsme byli nedavno. A s detmi chodim v Ose k Dr. Gottvaldovi (nebo jak se pise). Werunko neznas ho?

Tak až přijedete příště, tak se můžeme sejít. :palec: My ke Gottvaldovi chodíme a řekla bych, že tady okolo je nejlepší. :-D

• Citovat
  • Upravit
3241
25.6.11 07:38

Dobré ráno všem :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat