Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Divine to je fajn že si to užil, já jsem strašpilet a bojím se malou kamkoliv dát, aby třeba nevypadla
My jsme byly na přehradě, sice trochu zima ale jinak super.
Ahojte, my jsme byli na sportovnim dnu, dost jsme si to uzili, spoustu toho vyzkouseli, Tobik vyhral nejake ceny a ted jsme vsichni mrtvi.
Divine my jsme byli celý den pryč, byla počasí stvořený akorát na šátek. ![]()
annamat9 máš moc krásný holčičky. ![]()
annamat9 píše:
Dneska si všichni užívaly hezkého počasíBh ví jak zae bude
No právě.
Já už chci pořádný léto. ![]()
No já teda teplo nemusím, mě vyhovuje tak 24 stupňů, žádný teplo ani zima
annamat9 píše:
No já teda teplo nemusím, mě vyhovuje tak 24 stupňů, žádný teplo ani zima
To já mám ráda tak 30°, ale radši aby bylo pod mrakem a nepražilo sluníčko. ![]()
Ahojte, tak je tu zase nedele, ja vubec nechapu, jak to leti… ![]()
Anni- vsak ty kolotoce jsou pro ty male prtata. Ja bych Sebika take jeste nedala na velky kolotoc. No ikdyz, na tom malem retizkaci byl uz minule leto, to mel 2a pul ![]()
Nejlepsi byla ta velka klouzajda- na fotce…
No kdyz ten muj prcek se vubec niceho neboji, vis? On je schopnej vylezt i na stromy a vsude, kam nesmi ![]()
Ta klouzačka je super
A v tom kolotoči je sebik, Jestli jo tak je to krasavec. Do takového kolotoče bych ji asi taky dala ale řetízkáč mi přijde hrozně nebezpečnej
![]()
Ona se Terka taky nebojí ale já jo
Jsmemagor v tomhle, kolikrát koukám,jak některé děti lezou po prolízkách, ale bojím se ji nechat taky. Není to uřvané dítě které když spadne tak bulí, ale já mám strach, aby si něco nezlomila nebo tak. Jsem strašná
Dneska mi přijede od babičky tak se strašně těším. Ten týden je vždy hroznej. Tak půjdeme na kolo, koupila jsem konečně kolečka tak doufám, že jí to půjde
Ja chapu, ze se bojis, vzdycky se neco muze stat…Ale jednou ji budes muset zacit duverovat, ze to zvladne:-) nebo se zblaznis…
Takze ty jsi mela Terku tyden u babicky, jo? Jeee, to ti muselo byt uz smutno, co. Ja jsem jeste nebyla ani pres noc bez Seba, on je v noci takovej mamanek porad totiz…Ale uz se ho chystam pres noc osamostatnit:-)
A na te fotce je on, jasne:-)
No bylo já jsem teda tak trošku zvyklá v Olomouci sjem podnikala a hodně jsem byla pryč ale byla jsem sama tak to prostě bylo nutný. Teď už je to horší protože jsou na ni zvyklí mimina a já jsem skoro furt doma s nima tak mi hodně chyběla a taky holkám takže místo odpočinku jsem měla týden řevu. Jsou na ni zvyklí ,
teda holy, vy jedete jak dráha, to nemám šanci ![]()
malá ted nějak pořád brečí a nechce spát, tak to nějak nestíhám… nakojím – ona usne..když jí zvednu na krknutí, tak se probudí…tak dáme druhý kus kojení – zkouším to 2×10/15 minut – u toho zase usne…když jí zvednu na krknutí, tak si bud nekrkne, nebo se probudí…a když to náhodou vyjde, tak při přendavání do postýlky a zavinovačky se zbudí a začne brečet…vůbec mi nějak nejde ten přechod z kojení na spaní, nějak nevím, co s ní, jak jí uklidnit jinak, než prsem ![]()
dneska je celý dopoledne vzhůru – vytuhne na 10 minut u kojení a pak jak se s ní pohne, tak řve…ještě do toho kadí a blinká ![]()
holky, prosím vás, když se mi malá po kojení za půl hodiny pozvrací, mám jí pak nakojit znova?? protže ona pak cucá ruku a vypaád, že má hlad a řve..nebude jí pak blbě zase???
acimedaca píše:
teda holy, vy jedete jak dráha, to nemám šanci![]()
malá ted nějak pořád brečí a nechce spát, tak to nějak nestíhám… nakojím – ona usne..když jí zvednu na krknutí, tak se probudí…tak dáme druhý kus kojení – zkouším to 2×10/15 minut – u toho zase usne…když jí zvednu na krknutí, tak si bud nekrkne, nebo se probudí…a když to náhodou vyjde, tak při přendavání do postýlky a zavinovačky se zbudí a začne brečet…vůbec mi nějak nejde ten přechod z kojení na spaní, nějak nevím, co s ní, jak jí uklidnit jinak, než prsem
holky, prosím vás, když se mi malá po kojení za půl hodiny pozvrací, mám jí pak nakojit znova?? protže ona pak cucá ruku a vypaád, že má hlad a řve..nebude jí pak blbě zase???
dneska je celý dopoledne vzhůru – vytuhne na 10 minut u kojení a pak jak se s ní pohne, tak řve…ještě do toho kadí a blinká
Mas jeste malinkatou holcicku, koj ji, jak si rekne, ono se to casem nejak ustali. Ja mam dite klidne, ale kdyz ji nakojim a ona se pak poblije, tak chce taky nakojit znova. Ja to moc neresim, ale to je tim, ze uz je to druhe dite. Neboj, vsechno se uklidni
.
Ja chci taky malinky miminkoooo ![]()
Taky bych kojila kdy si řekne, ono u kojených miminek je vzácnej jakejkoliv režim. Po kojení a odgrgnutí bych ji skusila utěšit dudlíčkem