Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Milano33 píše:
Tak ze to mam brat radeji s rezervou?
To ti asi sotva kdo řekne, když tu ženu neznáme a nevidíme jí do hlavy. Může to opravdu myslet tak, jak to říká, že teď nechce žádný vztah, může to být tak, že nechce vztah s tebou konkrétně, protože z její strany prostě nepřeskočila jiskra, může to taky být tak, že odmítání vztahu je jen obranná zeď po předchozím zklamání. Být tebou, asi bych počítala s tím, že s velkou pravděpodobností budu nanejvýš převozník. Snažit se budovat vztah s někým, kdo nemá dořešený ten předchozí, je vždycky obrovský risk.
@Milano33 píše:
Neodepisoval jsem ji, jelikoz jsem nemel baterku 6 hodin, proto. Zadne hry s ni nehraji, jsem k ni uprimny a snazim se, aby citila, ze mi muze verit a videla ve me toho neobycejneho muze…Naslucham ji, mluim s ni otevrene, narovinu…
tak to je pěkné
baterky se prostě někdy vybijí
@DanielaD píše:
Není rozhodně tak silná jak Ti tvrdí, myslíš, že je to skutečný zájem, nebo pomalé podstrkování sebe sama? Ona ti vlastně říká a ráno napiš!!! Prosím tě, ta je jasná
Ale ona už ten vztah má. Co si vlastně ona představuje pod slovem vztah? Sex? To je možné, že si plete tyto dvě rozdílné pojmy. Mluvili jste spolu o tom, co vlastně chce a nechce? Komunikace je vzácné koření
Jsem z ni zmateny, to je ten problem, dava mi najevo, ze chce, abych ji napsal, ale pak zase napise, ze nic vic nechce…dostava me do satvu, ze si nekdy nevim co myslet…ale porad si zachovavam chladnou hlavu, a pisi si s ni o normalnich vecech, a popritom napr vecer ji napisu neco hezkeho na dobrou noc s pusou a jeji reakce je podobna…no to jsou situace ![]()
@Saatine píše:
Tak to pak má snaha ještě smysl
dekuji, to rad slysim ![]()
@Milano33 píše:
Zname se asi 8 dni, seznamil jsem se s ni na ceste na dovolenou kde jsme byly s jednou partou znamych a ona byla mezi nimi, a uz od zacatku jsme si sedeli, pustila si me do sveho nitra, i fyzickymi dotykmi mi davala najevo sympatie…ale porad byl naznak, ze nechce vztah, i ted par dni z navratu mi to napsala.
co tedy chce? Nějak jí nerozumím, když někoho nechci, nepustím si ho k tělu, dám mu to najevo, tak to snad dělá každý i muži. Musíte si vonět, rozumět, mít si co říct, třeba i společně mlčet a přitom mluvit, ale zatím je brzy 8 dní to je ještě v zahřívacím kole.
@Milano33 píše:
Jsem z ni zmateny, to je ten problem, dava mi najevo, ze chce, abych ji napsal, ale pak zase napise, ze nic vic nechce…dostava me do satvu, ze si nekdy nevim co myslet…ale porad si zachovavam chladnou hlavu, a pisi si s ni o normalnich vecech, a popritom napr vecer ji napisu neco hezkeho na dobrou noc s pusou a jeji reakce je podobna…no to jsou situace
také jí nerozumím, nějaké zklamání asi zažila, ale kdo ne, že. Nevím, přijde mě nezralá. Možná ani žádný vztah neměla a zoufale po něm touží, je z toho zmatená, bojí se mít ráda, přesto Ti přeji, aby bylo vše pěkné a byl si šťastný, 8 dní je málo a někdy až moc ![]()
@Milano33 Můj bratr prožíval podobnou situaci, taky spolu trávili čas, psali si na dobrou noc, ale slečna stále tvrdila jak nechce nic víc..No, skončilo to tak, že bracha se jednoho dne přestal snažit a dokonce se seznamil s jinou slečnou.. To bys měl vidět jak dotyčná obrátila a dělala nemožné jen aby ho ziskala zpět, ale už bylo pozdě. Brácha ji tehdy řekl, že o takový vztah nestojí a že to, že reaguje až když ho ztratila, pro něj není vztah ale pouhé zraněné ego dotyčné. Mně osobně by bylo dokonce nepříjemné trávit čas s mužem který vím že chce víc a kterého nechci. Ale jak to má dotyčná nevím ![]()
Takže ano, ono vzdálit se kolikrát funguje, ale nehlodalo by tě třeba právě to, jestli to není jen nějaká hra kočky s myší? Jen nějaké honění si ega? Já jsem zastánce jit do toho srdcem, prostě bez nějakých tahů z amerických filmů. Jestli má dotyčná opravdu problém s důvěrou v muže, tak musíš být pravdivý ty sám. A jestli blafuje, tak si třeba o nic nepřišel
Držím palce.
Osm dní je jako když plivne do Stromovky…mně trvalo půl roku, než jsem si uvědomila, že ten kluk, co mě chce, je fakt ten nej. A on to půl roku vydržel.(Uvědomila jsem si to ve chvíli, kdy jsem musela na měsíc odjet. Trvalo dalších skoro 5 let, než jsem si ho vzala a dalších 6, než jsme měli první dítě). Příští rok spolu budeme 25 let a děti máme tři ![]()
Některým ženským to trvá zatraceně dlouho a není se čemu divit, že některým chlapům se nechce tak dlouho čekat. Ale když na sebe natrefí ti správní, může to čekání stát dost za to.
@Milano33 píše:
Zname se asi 8 dni, seznamil jsem se s ni na ceste na dovolenou kde jsme byly s jednou partou znamych a ona byla mezi nimi, a uz od zacatku jsme si sedeli, pustila si me do sveho nitra, i fyzickymi dotykmi mi davala najevo sympatie…ale porad byl naznak, ze nechce vztah, i ted par dni z navratu mi to napsala.
Dej ji cas, ja si nikoho nepoustim k telu. Za 8 dni Te jeste poradne nezna a pokud se minule spalila, tak to bude jeste chvilku trvat. Hlavne nedelej zadne kraviny at ju nevyplasis a neodezenes. Hidne stesti ![]()
@Milano33 no.slecna se třeba spálila tak že se začátku boji ale ty se jí Libiš.
Boji se do toho dát srdce..Víš ono když měla vztah který pak dost bolel..Někdy člověk chce čas..Což neznamená že si nenajdu,,vrbu,,..
Ale..Ne vždy se dá čekat věčně..Dej jí čas a pak ji to narovinu řekni. A uvidis
@Milano33 V tomhle se těžko radí. Mě když kamarád řekl, že chce něco víc a já věděla, že to není člověk, s kterým bych chtěla žít, tak jsem s ním přerušila kontakt. Takže když ti slečna píše mohl bys mít naději, ale každá přemýšlíme jinak. Ty víš proč konkrétně ten vztah nechce? Co se jí stalo? Čeho se bojí? Jinak 8 dní je ještě opravdu krátká doba. Určitě bych to ješte nevzdávala, ale netlačila bych na pilu.
@Milano33 tak můj pohled je takový, že se znáte 8dní a dle mého chtít vztah je ještě brzy a netlač na pilu a prostě si s ní užívej co je ted a nechtěj tohle všechno krásné přeskočit hned do vztahu..ten se musí vyvíjet a vy s ním a chce to čas. jak to má ona to těžko říct, ale kdyby se mě chlap nelíbil ukončím vše ve vteřině, ale i to samé pokud by byl na všechno hrrr a nedal mě prostor a chtěl všechno hned.
To zalezi na spouste vecech, dej tomu cas. Nejlepsi rada je asi fakt ta „netlacit na pilu“. Hlavne nijak nedolejzej, nech ji treba naplanovat dalsi schuzku, nenavrhuj ji sam od sebe. Na me spolehlive plati takovy to nenapadny dobyvani, i prave s tim, ze se mi obcas chlap neozve a neuhani mne. Pokud uhani, uz jen to samotny me odradi. No, hodne stesti!
Ja si myslim, ze slecna hraje hru. Mozna schvalne, mozna podvedome. Videla jsem to kolem sebe mockrat. Lichoti ji, ze mas zajem a zaroven te nechce, ale o pozornost taky nechce prijit. Proto se chova pro tebe zmatene. Sem tam da nadeji, abys to uplne nevzdal a ona si mohla uzivat pozornosti nez se najde nekdo jiny. Takze ja taky radim hodit zpatecku. Temer zadna zenska kolem me nemyslela vazne, kdyz nekomu rekla, ze nechce vztah. Jen ho nechtela s dotycnym…
Tak 8 dni je fakt malo, to i ja potrebuju vic casu, nez si srovnam co vlastne chci. A co ji nekam pozvat - do lunaparku, kina, na vinko. Neni nic lepsiho, nez byt milym, sympatickym, hovornym a vtipnym. Do toho dokonaly gentlemam, pusti do dveri, odsune zidli - kdyz k tomu bude mit hrisne super parfem- to by bylo aby nebylo
Vydrzela bych to na tvem miste tak max.3mesice, to by dotycna jiz mela mit jasno, zda se z jeji strany jedna jen o kamaradstvi. Good luck ![]()