Líbim se jí, ale nechce vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
7.6.17 15:49

Rad bych Vám všem poděkoval, za Vás čas a rady, názory, podmety. Opravdu si toho neskutečné vážím, a určitě Vás tad budu informovat jak se to vyvíjí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
7.6.17 15:52
@Milano33 píše:
Rad bych Vám všem poděkoval, za Vás čas a rady, názory, podmety. Opravdu si toho neskutečné vážím, a určitě Vás tad budu informovat jak se to vyvíjí :)

rády (rádi) pomůžem :)
I když si tu teda dostal názory ze všech stran barikády :D
Tak držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.6.17 20:52
@Milano33 píše:
Jsem z ni zmateny, to je ten problem, dava mi najevo, ze chce, abych ji napsal, ale pak zase napise, ze nic vic nechce…dostava me do satvu, ze si nekdy nevim co myslet…ale porad si zachovavam chladnou hlavu, a pisi si s ni o normalnich vecech, a popritom napr vecer ji napisu neco hezkeho na dobrou noc s pusou a jeji reakce je podobna…no to jsou situace :)))))

Prosimte, pritel taky nechtel vztah… Ted jsme spolu 10m astehuju se k nemu. Nechtel vychovavat cizi dite, ted premysli, kde mu slozi postel…

8 dni je brzo. Nech to volne plynout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
13.6.17 23:28
@Milano33 píše:
Rad bych Vám všem poděkoval, za Vás čas a rady, názory, podmety. Opravdu si toho neskutečné vážím, a určitě Vás tad budu informovat jak se to vyvíjí :)

držím Ti palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18306
25.8.17 01:14
@Milano33 píše:
To je na beton!!! Komuniku, i kombinuje sama jak se co nejdříve setkat, tak uvidíme jak to dopadne :)

jak pokračuješ??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
25.8.17 02:00
@pohledmuze píše:
Radim neupinat se na ni, nehat tomu volny prubeh, jak to dopadne, treba soucasne hledat i jinde. :think:

8o 8o 8o radíš mu, aby byl flegmatik, ignorant a vyhledával více známostí?
:think: to nejsou dobré předpoklady pro vztah :nevim:

Pro vztah je důležitý zájem o protějšek, nadšení, trávení společného času, důvěra, vzájemná přitažlivost, city, vize a realizace společné budoucnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
25.8.17 02:09
@Milano33 píše:
Ona Praha ja Londýn.
@s.y.p.t.a píše:
Pokud se vztah nebude rozvíjet, jdi od toho pryč..

:roll:
@s.y.p.t.a pro rozvíjení vztahu to chce zejména, aby byli spolu osobně více času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.8.17 10:01
@Milano33 píše:
Potreboval bych poradit od Vas radu mile slecny, damy, zeny :)

Seznamil jsem se s jednou prima slecnou, jsou mezi nami sympatie, rozumime si, ale bohuzel dotycna nechce zadny vztah jelikoz je od posledniho vztahu citove a duverou k muzum velmi odmerena.

Pisi si s ni, je sdilna, chodime spolu ven, atd, ale nechce zadny vztah, a ja bych s ni chtel byt vice nez jen kamatad…co mi poradite? Jak se k ni chovat, abych ji od sebe nevyplasil? Cim bych si ji mohl ziskat? Snad mi rozumite co tim vsim myslim.

Dekuji Vam za pripadne reakce.

Sama jsem byla v této situaci když jsem se se svým současným přítelem poznala.byla jsem krátce po rozchodu, s přítelem když jsme se poznali chodili jsme spolu ven, první hned den mne vzal na vylet. Choval se krásně ale i tak to nešlo. Pomohl jen čas, dál jsme se scházeli, psaly si a časem jsem změnila názor. Tudis radim netlačit, vše chce cas. Chovej se přirozeně, zbytečně na ní opravdu netlač občas třeba některý kompliment nebo tak aby věděla že se tvůj názor nezměnil /že o mi porad stojis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
25.8.17 11:12

Musím souhlasit s lumpem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.17 12:17

A už spolu spali nebo byla aspoň líbačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
25.8.17 13:37
@pohledmuze píše:
Vzdyt ani zadny vztah nemaj a ta holka to ma nejspis podobne a taky hleda jinde jeste.
:think: hm to je vcelku možný, všechno je možný…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
25.8.17 16:27
@pohledzdruhestrany píše:
A už spolu spali nebo byla aspoň líbačka?

Nebo alespoň ohmatávačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.17 16:39
@Gnaar píše:
Nebo alespoň ohmatávačka?

bez toho vůbec nechápu, že má někdo potřebu řešit otázky potenciálního vztahu, to je až tak 5. bod na žebříčku postupnejch kroků :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.17 17:22

PetrKK

Zažil jsem něco podobného.. X měsíců schůzek, věcně nějaký náznaky šanci a nakonec odešla s jiným. Ze se to v ni nějak cely otocilo o 180. Teď už nejsme ani v kontaktu řekla ze nechce semnou dal nic mít. Takže dej si bacha

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.17 17:31

PetrKK

@LLump píše:
Hoši, proč se necháte x měsíců tahat za nos? Holka, která má o vás opravdu zájem „to“ chce taky, možná i víc než vy :jazyk:

jelikoz mi furt sama od sebe říkala jak o nás přemýšlí a kecy okolo tak jsem věřil ze tomu dá šanci no :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky