Líbim se jí, ale nechce vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4000
25.8.17 20:07
@Anonymní píše:
jasný no k její rodičům jsme byli domluveny..

Ber to tak, že běžně nikdo nepředstavuje každý týden nového partnera, stejně tak se nikdo běžně nestěhuje každý týden k někomu dalšímu…ikdyž možné to je, ale není to obvyklé..
proto bylo zbytečné, že sis dělal takové naděje, přitom jste spolu neměli nic vážného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.17 20:09
@minoe píše:
Takže ne :nevim:
No ono je velký rozdíl o něčem mluvit (plánovat) nebo něco provádět..

Ale jak pak máme věřit vašim slovům, k čemu je pak komunikace mezi mužem a ženou, přece se vždycky říká, musíte si promluvit…jsem z toho smutný :,( to se pak nesmíte divit, že preventivně nevěříme a také si necháváme otevřená zadní (spíš teda přední) dvířka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.17 20:10
@minoe píše:
Ber to tak, že běžně nikdo nepředstavuje každý týden nového partnera, stejně tak se nikdo běžně nestěhuje každý týden k někomu dalšímu…ikdyž možné to je, ale není to obvyklé..
proto bylo zbytečné, že sis dělal takové naděje, přitom jste spolu neměli nic vážného..

jak to, že neměli, vždyť o tom spolu mluvili, přece by mu ona neříkala, co si třeba nemyslí, nebo tak necítí??? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
25.8.17 20:11
@pohledzdruhestrany píše:
k čemu je pak komunikace mezi mužem a ženou

komunikace je první krok, druhý krok jsou činy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.17 20:13
@minoe píše:
komunikace je první krok, druhý krok jsou činy :nevim:

ja myslím, že dotčený muž už bude pro příště poučenější, raději ne svatba, když už tak předmanželská smlouva, atd. atd. i svatba jsou jen taková slova, že navždy spolu, ale neměl by věřit těm slovům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
25.8.17 20:14
ale neměl by věřit těm slovům :nevim:

věřit slovům lze, když dotyčný koná, to co říká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.17 20:17
@minoe píše:
věřit slovům lze, když dotyčný koná, to co říká..

ale u svatby se také nekoná, jen tak říká, zejména od ženy není svatba žádný čin, jen je to pro ní výhoda, prostě říkáš správně, neženit se a jen pozorovat, zda žena opravdu koná - hezké chování, sex, navařeno, uklizeno, to jsou opravdová konání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.17 20:20

PetrKK

@minoe nevím jak tomu říkat ale rozhodne z me strany to býlo myšleno vážně i několikrát ona tvrdila a vlastně sama presvedcovala ze to tak mysli ze to tak chce. Většinu rozhovoru o budoucnosti bylo z její hlavy a pokaždé to výtahovala ona. Každopádně dávala mi naděje do poslední hodiny, jel jsem za ni ze si pro mluvíme a nakonec mi vpalíla ze už to proste tak nechce ze si je vědoma co říkala včera ale ze dnes cítí a ví ze chce být jinde nebo spíše s jiným. To jsem nějak prekousl a vlastně i pochopil proste to tak chce ale nechápu ze potom všem co jsme si pro sebe udělali jak já pro ni tak ona pro mě ze se najednou otočí proto mě i když se nic nestalo. Každopádně už je to proste pryč žádný kontakt není (řekla ze se nechce scházet a komunikovat spolu) tak vlastně ani není co řešit.

• Citovat
  • Upravit
4000
25.8.17 20:22
jen pozorovat, zda žena opravdu koná

stejně tak i muži.. nicméně to je takový základ v životě, ne? tj. vnímat, jaké jsou činy, ne jen slova.. někdo ti bude říkat, že je mu s tebou fajn, ale nechce s tebou být :think: pak je to jasné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.8.17 20:24
@Anonymní píše:
@minoe nevím jak tomu říkat ale rozhodne z me strany to býlo myšleno vážně i několikrát ona tvrdila a vlastně sama presvedcovala ze to tak mysli ze to tak chce. Většinu rozhovoru o budoucnosti bylo z její hlavy a pokaždé to výtahovala ona. Každopádně dávala mi naděje do poslední hodiny, jel jsem za ni ze si pro mluvíme a nakonec mi vpalíla ze už to proste tak nechce ze si je vědoma co říkala včera ale ze dnes cítí a ví ze chce být jinde nebo spíše s jiným. To jsem nějak prekousl a vlastně i pochopil proste to tak chce ale nechápu ze potom všem co jsme si pro sebe udělali jak já pro ni tak ona pro mě ze se najednou otočí proto mě i když se nic nestalo. Každopádně už je to proste pryč žádný kontakt není (řekla ze se nechce scházet a komunikovat spolu) tak vlastně ani není co řešit.

to není nic překvapujícího, dobré poučení do budoucna, že pro velký segment žen jsou slova jen taková pára, která vychází z úst a že věřit se má činům, ale činy nejsou představování rodičům, dovolený, svatby atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
25.8.17 20:25
@Anonymní píše:
ale nechápu ze potom všem co jsme si pro sebe udělali

stále ti říkám, že je to málo a aby to bylo dost, tak bydlíte například spolu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
25.8.17 20:31
ale činy nejsou představování rodičům..

:) njn jsou případy, kdy rodiče jsou už tak staří, že zapomenou, že před pár dny jim byl představen někdo jiný jako ten vyvolený pro jejich dceru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.17 20:32

PetrKK

@minoe problem byl v tom ze s ni to nebylo lehké kvůli problémům s ex se bála všeho nového jako stěhování a další věci tak jsem ji chtěl nechat čas. Poté se o tom začlo v bavit nabídla mi to sama a jen co se to začlo víc řešit tak se objevil jiný a vlastn mi jen poděkoval a ze zjistila župě nejí k ničemu a ze překonala ten strach co mela v sobě a sla dal :)

• Citovat
  • Upravit
4000
25.8.17 20:34
@Anonymní píše:
a další věci tak jsem ji chtěl nechat čas…

to je všechno hezké.. nicméně až když se nastěhujete k sobě tak teprve žijete spolu a teprve tehdy začíná opravdu vážnější období..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.17 20:50

PetrKK

@minoe Ono úž jen to plánování a domlouvani všech těch věci podle mě už jsou dost vážná rozhodnutí a člověk nedělá jen tak a neřeší to. Její rodina celá o mě věděla pořad jim o mě říkala a vlastně už mělo přijít jen to osobní seznámeni. Jak říkám neřeším to ze odešla ať si jde, už jsem to jednou zažil, přežil a mám se lip ale jde o to proč tu celou situaci ještě jen vyhrotit úplně do extrému. Nic špatného jsem ji neudelal a až na to ze nebyla rozhodnuta nebo ze se zamilovala jinde tak ani ona mě ne i když tohle ji ani vyčítat nemůže a přesto to dohnala až k úplnému přerušení kontaktu i když ona to nikd tak nechtěla :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky