Lidi proberte se!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3684
11.4.26 11:28
@Nairobi91 píše: Více

Hele, já myslím, že už jsi toho napsala dost a tvoje sdělení chápeme 8) Jen už mě trochu začínají bolet zuby z toho cukru…

• načítám...
148217
11.4.26 11:29

Protože se nemusí tomu co ty hnusy píšou dívat do očí. Možná někdo zaregistroval akci, kdy známí lidé oslovili člověka, který jim napsal něco opravdu zlého, aby přišli do určité kavárny, že si promluví. Nepřišel nikdo. A o tom to je. Co neřekneš sousedce do očí, herečce napíšeš, třeba aby chcípla na rakovinu.
Ovšem co to komu dává, něco takového komukoli napsat, nechápu a nechci pochopit.

• načítám...
108
11.4.26 11:29

@Fitsun Ale napadlo vás někdy, že třeba kolem sebe někteří lidi nemají rodinu, kamarády, známé…? Že k odborníkovi se můžete dostat za mnoho měsíců a vše se sfoukne během 45 minutové schůzky a další schůzka třeba za půl roku? Myslíte, že to stačí? Když je člověk sám doma, má nějaké trápení a nemá komu se ozvat, že vám pomůže to, že v kalendáři máte zapsaný termín sezení u psychologa za rok?

Mrzí mě, jak tady mnozí píšou, že internet a fóra obecně jsou zlá, krutá. Ale proč jsou zlá? Dělají to ti lidi. Vám to teda přijde v pořádku? Nebylo by fajn s tím raději něco dělat, aby ta místa byla lepší? Než aby se lidi, kteří jsou slušní a hledají radu nebo popovídání, museli všemu obloukem vyhýbat?

• načítám...
2634
11.4.26 11:30
@Bavea píše: Více

Nechtěla jsi už zmizet? Hele, nemá to úroveň. Nejdříve uplakaný nekonečný příspěvek o tom, jak je tento web zlý a pak křečovití smajlíci. Běž se s tou labilitou někam léčit. V životě Ti bude na obtíž.

• načítám...
16178
@Pitřice píše: Více

Jj, sleduju celou dobu obě jeji sbírky, jestli někdo přihazuje :D

• načítám...
10648
@j.a.n.i1 píše: Více

Přesně ;). Kdekoliv na veřejnosti, kde je dav náhodných lidí.

• načítám...
108
11.4.26 11:31

@WhiteCrow To jsem ráda, že chápeme. A doufám, že si to někteří vezmou i k :srdce: :mavam:

• načítám...
16178
11.4.26 11:33

Jako že když si opakovaně stěžuje, že chlap sedí radši s mobilem, než aby byl s ní, mame ji napsat co? Místo aby ho kopla do zadku, má mit mobil v ruce taky? Nebo co mame napsat, aby to teda podle tebe bylo v pohodě?

Když zenska všechno doma dela a po letech si začne stěžovat, ze ji nikdo doma nepomuze, mame říct co? Nemůžeme přece napsat, ze si to mela zorganizovat hned na začátku, ted s tím bude neco delat a menit tezko? Tak ji mame politovat, ze to bude dobry? :think:

• načítám...
108
11.4.26 11:34

@Bytsamsebou Ty jo, tak mně se občas stane, že si ke mně většinou starší osoba a většinou žena přisedne v MHD nebo třeba v čekárně u doktora a začne mi povídat různé věci z osobního života. Někdy hodně osobní, až se divím. A teda nejsem žádná světice, ale v životě by mě fakt nenapadlo té osobě vmést do obličeje nějakou hnusárnu. Naopak se snažím, aby se cítila líp. Jsem divná?
Vy byste té babči třeba v tramvaji řekli: Běžte do háje, beztak jste si to celé vymyslela. Jste psychicky narušená, běžte se léčit! :-D

• načítám...
108
11.4.26 11:38

@Dahlia0409 Obsah klidně může být stejný, ale forma by měla být za mě tak nějak slušná a s respektem k tomu druhému. Jo, zní to jako klišé, ale ta forma komunikace je to, co dělá to prostředí nejvíc toxickým.
Je rozdíl, jestli napíšu:
Přemýšlela bych, jestli s takovým člověkem chci vůbec být. Co ti do života přináší? Podnikáte spolu vůbec něco?…
nebo
Kopni ho do zadku, je to de.il, nechápu, že ses ještě nevzpamatovala. Jsi na něm závislá. Za chvilku budeš stará a nikdo tě nebude chtít, tak ho vyměň okamžitě!

A tady převládají často příspěvky druhého typu. Což mě dosti se. e.

• načítám...
3684
11.4.26 11:41

Nevezme, proč by :) Zase tu není žádná žumpa typu komentáře na FB od dezolátů, málokdy někdo někoho napadá nebo přeje rakovinu, nikdo nepíše do osobních zpráv výhružky atp. Jestli vám vadí jen to, že někdo někoho nazve trollem nebo neservíruje rady (na mnohdy opravdu stupidní otázky) s patřičným útlocitem, tak to vám stačí málo. Víš, oni jsou někdy „tvrdí“ i placení terapeuti, a my navíc ani placeni nejsme :nevim:

• načítám...
10648
11.4.26 11:41

Diskuse s jednou bábou vs. se všemi cestujícími z autobusu- je rozdíl 8) :roll:!

Příspěvek upraven 11.04.26 v 12:00

• načítám...
517
11.4.26 11:42

Snažíš se být sněhová vločka, která sklouzává do pozice „svět by měl být jiný, lidi by měli být jiní, internet by měl být bezpečný“. Jenže on není a nikdy nebude. :nevim:
A čím víc se ho budeš snažit vnímat jako místo, kde má být pochopení a jemnost, podpora, tím víc tě praští realita :nevim:

Tvůj argument „někdo je sám, nemá se komu svěřit, čeká na odborníka“ je lidsky pochopitelný, ač to už zavání citovou manipulací, ale pořád to nic nemění na tom, že veřejné fórum skutečnou bezpečnost a podporu prostě nenahradí, tečka :nevim:

"Nebylo by fajn s tím raději něco dělat, aby ta místa byla lepší? " Ne, nebylo. Virtuální prostředí je samo o sobě dobrý sluha, zlý pán a toho by si každý měl být vědom, vše má svá rizika, nikdy nic nebude sluníčkové a na internetu obzvláště. Pokud člověk nedokáže přijmout syrovost a rizika virtuálního prostředí, měl by trávit čas online úplně minimálně :nevim:

Příspěvek upraven 11.04.26 v 11:48

• načítám...
3684
11.4.26 11:43

Tak já bych to třeba mohla vnímat jako docela necitlivý zásah do mého osobního prostoru, no :)

• načítám...
108
11.4.26 11:51

@Bytsamsebou Autobus ale nebyl primárně zřízený proto, aby si tam lidi hromadně radili a vyměňovali názory. Sem přesně za tímto účelem lidi chodí. Kliknou na diskuzi, kde chce nějaká uživatelka pomoct, poradit. A oni do ni kopnou. Proč?

@Fitsun: Určitě to rodinné zázemí plně nenahradí, to je samozřejmé. Ale mohlo by tu situaci třeba aspoň trochu zlepšit nebo alespoň nezhoršovat. A tady to fakt není někdy pěkné počtení. Neříkám vždy, ale někdy je to tak.

Pravděpodobně je to proto, že sem chodí dost lidí, kteří jsou uvnitř bolaví a uleví jim, když se kope do někoho jiného. Přirozené, lidské, smutné.

Ale to je fuk, evidentně to většině vyhovuje, tak mizím a jdu se rejpat v hlíně :-D A pak si dáme rajskou :mrgreen: :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová