Poradna duly
Jana Čurdová
Ivo, taťka Ráchelku koupe? To já ji koupu jen já, manža si ji vezme občas do vany. Pořídili jsme Stázince do vany sedačku, takže pak můžu chodit se koupat i já s ní. I když bude málo vody, ale to neva.
Je to starý asi 7 roků,jsou to různě velké byty,ten náš má ale 55m2,takže 1 plus 1,ale celkem prostornej ![]()
Manža odletěl na 3 dny do Turecka,lítá tam obchodně.
Naštěstí max. 3× ročně.Vždycky trnu,jestli tam nebude zas nějakej atentát,lítá přímo do Istanbulu ![]()
Venku jsme byli asi hoďku,nestíhají to odklízet,tak se blbě jezdilo.
Navíc měl malej tendenci zas usínat,tak jsem jela dom,on by mě v noci nespal ![]()
U nás koupu jen já,Martin by to asi taky zvládl,ale když vidím jak ho vždycky nahulatýho bere do náruče,tak to raději dělám sama ![]()
No, někdy ano. Umyje ji, osuší, a já ji namažu olejíčkem a oblíknu ji. Dnes ji taky přebaloval, když se pokakala, a já jsem vařila oběd. Moc si spolu rozumnějí Ráchelka s taťkem. On ji houpne, a všelijak s ní blbne, a ona se směje a moc se jí to líbí. Péťa si s ní taky často povídá.
Kači, je to pro mě ostuda, ale u mě to bylo po narození malé naopak. Já jsem se bála ji vzít do rukou, aby sae jí nic nestalo, a manžel si ji bral úplně v pohodě.
V Turecku jsme byli loni na dovči i seStázinkou v bříšku a teda můžu říct, že už bych tam nikdy nejela. Měli jsme všechno blbý. Poprvé jiná cestovka a stálo to za houby.
Ivo to je teda paráda!!!!! Taťka taky s malou blbne, ale trne strachy když ji přebaluje (zatím asi 3×, když jsem nebla doma), aby nebyla pokakaná
.
Tak já se snažím udělat měsíční závěrku do práce, ale teď mě to přestalo bavit, tak si dělám pauzu.
U nás koupeme většinou oba. Ale taťka už párkrát koupal sám. Zvládá to úplně v pohodě. Umí Matese krásně zabavit. Do vany s ním chodím zatím jenom já. Napustíme hodně vany a já ho držím jen pod hlavičkou a on se vznáší ve vodě a moc se mu to líbí.
Moni a jak to uděláš, když chceš vylézt? Taťka musí být vždycky po ruce, že?
Tak tady klikněte!!! Stojí to zato!! je to pro nás hubnoucí!!
http://sweb.cz/Key./Jidlo.pps
Jo, zatím je taťka vždycky s námi v koupelně. Ale v deníčku jsme zrovna probíraly, jak to provést bez něho, a jedna holčina tam psala, že to dělá tak, že si vedle vany dá malou vaničku, do té připraví osušku pro mimčo a pak mimčo z velké vany šoupne do té vaničky, zabalí do osušky a rychle osuší sebe.
Ahoj holky,tak jsme z návštěvy doma. Dvojčátka jsou kouzelný.
Tatka taky koupe a přebaluje úplně v pohodě.
Holky, to hubnutí je hrozná věc, manža dnes vařil a já se mohla užrat.
Zatím ahoj
Jo, dnes nade mnou mlsná taky vyhrála a slupla jsem pár sušenek ![]()
Venku je tak hnusně, že jsme ani nešli ven a to jsou ty chutě mnohem horší.
Hani nic si z toho nedělej, já taky snědla buchtu, už zase!!! Jsem strašně zvědavá na zítřejší měření. Jen doufám, že se míry nezmění směrem nahoru
![]()
Jo děvčata to je pravda, počasí je na spaní a taky na něco sladkého. Opravdu klikněte na odkaz. Dala jsem tam bezva věc, co mi přišla mailem. Pokliknutí se objeví tabulka tak dejte otevřít.
http://sweb.cz/Key./Jidlo.pps
Já jsem s prominutím sežrala 2 párky,vlnky,2 pribiňáky a mléčnou rýži od Danone
Mňam,to jsem si pošmákla ![]()
Ještě že zítra jedu do města a na jídlo nebude moc čas ![]()
Máme další hodinu o výživě,tak sem pak hodím ňáká moudra ![]()
Šimon se s prominutím posral a smrdí jak starej chlap ![]()
A to prej kojený dětičky nesmrdí,chachachááá ![]()