Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
1.4.06 09:46

Holky tak jsem se zaregistrovala, ale píše mi to pořád chybu, došel mi i meil, všechno, tak nevím chjo…
Tak to já nevím kolik mi brouček vypije, protože jen kojímmm:-))

• Citovat
  • Upravit
172
1.4.06 14:08

konečne

Tak se mi podařilo zaregistrovat. nick mám Iwik, protože se jmenuji Ivana. tak teď tam můžu hodit ty fota. zatím se mějte a hezkou sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
1.4.06 14:58

Ahoj holky,

tak copak děláte?
http://www.gify.nou.cz/…ory/q213.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
1.4.06 15:05

My byly venku, bylo nádherně, když jsme byly doma asi 5 minut tak se pustil venku takovej slejvák, že jsem ráda, že jsme nezmokly. Taky jsem byla ve schránce a byl tam časopis maminka. Já posílala fotku Stázinky a malého od kámošky a co myslíte???? Byl tam jen on a Stázinka nikde :cry: Hned jsem poslala fotku znova. Stázinka si hraje a já čtu časák a piju u toho kávičku. Taky mi dorazil katalog z Lavety a mají tam moc hezké věci, tak čekáme až se taťka vrátí z jednání a hned se poradíme co objednáme. Potřebuji aby mě zarazil v objednávce.
Taky juknu do galerky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.4.06 15:10

Ahoj holky,
dnes hlásím úspěch, Davča snědl 8 lžiček přesnídávky a dokonce bez plivání. Ted to u nás všechno spí, tak je tu nádhernej klid a to se nestává často. Jdu si udělat kafču, at si to ještě víc vychutnám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
1.4.06 15:21

Tak to už jsem třetí, jak tady čtu, kdo si dává kafčo.
Měla bych jít nakoupit, ale vůbec se mi nechce. Jsem tak ospalá, a malá zase usíná a po 10 minutách se budí. To druhý kafčo už mně trochu probralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
1.4.06 15:29

No vidíte!! Hanka mi přimoměla co jsem zapomněla napsat: Stázinka dneska snědla kaši lžičkou!!!!! Já zrovna přemýšlím jestli bych měla něco upéct a nevím co. Máte nějaký tip? Hlavně ne kynutý - to dlouho trvá a ani nemám droždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.4.06 15:43

U nás bude dnes bábovka, ale tu peče manža.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
1.4.06 15:57

Tak tového manžu já nemám, pečícího, vařícího ani uklízejícího.
Bábovka je dobrej nápad, asi taky upeču :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
1.4.06 16:00

Ahoj holky :lol:

Tak si to kafe dávám taky :-)

Dneska jsme měli to vítání.
Sešlo se nás asi 10 mamin,byli tam dětičky tak od 2 do 7 měsíců.
Paní nám zapěla dvě písně,dostala jsem karafiát,kterej jsem vrzla ihned tchýni,páč má k tady těm kytkám určitě vřelejší vztah než já :lol:
Pak malej dostal plastovou knížečku do vody(máme už 3 :lol: ) a knížku První 3 roky-haha,taky už třetí :lol:
Jo a pamětní list,ten je fajn,založím ho do knihy,ktero Šimonovi píšu…teda chci psát :oops: :roll: Ale poznámky si dělám :lol:
Zvládl to v pohodě,ale ze mě lilo,jak z pra…te-sorry,ale nedá se to napsat jinak :lol: .Měli tam takový vedro,že jsem si furt ruce utírala do plíny,aby pan starosta neměl v dlaních rybníček až nám bude gratulovat :lol: :lol: :lol:

Dnes jsem sama doma,manža jel s kamarádama na výlet spojenej s návštěvou pivovaru,chjo taky bych jela :roll:
Musím večer vyvenčit psíka ,to mám radost-tahat kočár ,oblíkat bejby…ještě že je aspoň světlo :roll:

Novou maminku mám taky .Super je,že se ty články ohledně měsíce těhu shodovaly s mým těhu a teď to tak je i s malým,je tam jak se vyvíjí dítě v 5-ti měsících.
Zítra na Spektru je v 17 hodin dokument o dětech,tak se dívejte pokud máte ten program,je to dobrý :lol:

Jestli píšu občas nějakou hrubku,tak pardóóón,místo mozku z mlíka kostku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
1.4.06 16:12

Hani , to máš dobrý. Můj muž taky doma občas peče, vaří a uklízí. Taky umí skoro všechno spravit. Teď je u svého syna na Moravě, a vrátí se zítra večer. Nejsem schopná dokopat se k nějaké práci. Mám tu uklízení a žehlení a na všechno kašlu. Aspoň, že malá teď usnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.4.06 16:19

Gabko , manžu to vaření a pečení baví a já jsem fakt moc ráda, protože mi to dost pomůže, dneska dělal i oběd, uvařil nám halušky se zelim a uzenym. Ale jednu nevýhodu to taky má, protože mi víc chutná když mi jídlo někdo naservíruje až pod nos, tak toho víc sežeru a hubnutí pak nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
1.4.06 16:28

Ahojky:-))
Já teď došla z prochajdy, u nás je krásně a dokonce jsem potkala Kamamku :D . malý spinká, tak jdu pokračovat v úklidu.
Máte to ale šikovné manžílky, můj jen dělá steaky, to by mu šlo haha. Upéct by asi nic nezvládl :wink: .
jo a kávičku mám taky anavíc ještě decinku dobrého, červeného vínka:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
1.4.06 16:28

Ivo , to znám, taky se mi někdy nechce nic dělat, tak to prostě odložim na další den, ona ta práce nikam neuteče „bohužel“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
1.4.06 16:31

omlouvám se chybičky, to je tím jak spěchám pořád někamhttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/25.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí