Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
712
12.6.06 13:28

Ahoj těhulky…

Musím se s vámi podělit o radost: Volala jsem na výsledky tripl testů a jsou v pořádku… :lol: 

Jo a včera jsem byla u švagra na UTZ a máme KLUKA. :lol: 

http://imgsrv1.ftipky.cz/neohrabanek.gif

Já mám takovou radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
12.6.06 13:39

Ivco super zpravy - moc gratuluji. Jeee mate kluka a co jste si prali? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
12.6.06 14:12

Ivanko, tak to MOC GRATULUJU!!!!!! Jednak k výsledkům testů a pak ke kloučkovi!!! Myslím, že si ho tatínek moc přál, ne? :wink:

Já teď tak zasněně koukala na nabídky zájezdů…chjooo…já bych tak jela k moři, kdybych neměla srach, že se něco pokazí…tyhle strachy jsou hrozný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
12.6.06 14:26

Ivanko, moc gratuluji.
Srovnávalas pohlaví s čínským kalendářem,(věk matky a měsíc početí) jestli to sedí nebo ne? Dej vědět, docela by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
12.6.06 14:33

Moc vám holky děkuju… :lol:

V tom čínskym kalendáři mi vyšla holka, takže tomu moc nevěřte. 8)
Jo můj přítel si kluka moc přál, splnil se mu sen. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
12.6.06 17:09

Uf, to jsou ale hicaky, nejdriv jen prsi a div nemrzne a ted zase tohle a me od vcera nejak to vedro vadi, tak travim vetsinu dne doma v chladku, vyhoda stareho baraku :lol: .

Smarr, nenapada me vubec nic, co by se Ti pod stanem, jakozto tehulce, mohlo hodit. Urcite bud hodne opatrna na ruzne repelenty a prostredky proti hmyzu, mnohe z nich obsahuji latky, ktere jsou v tehu nebezpecne, to je snad jedina vec, co me napada. Take hoooodne moc pij, hlidej si tak nejak pravidelnou stravu a to by snad melo byt vse. Urcite zvazujes nejake pojisteni pro pripad nepredvidatelnych problemu, domluv se se svoji zdr. pojistovnou, vyrid si evropsky prukaz pojistence a zbytek by snad mel byt uplne jako bys byla netehotna :D . Manzel take chysta nejaky kempik, doufam, ze z toho nesejde! Moc si dovolenou uzij, hned bych menila!!!

Ivanko, jedna zprava lepsi nez druha, jupiiiiii :D . Moc moc gratuluji take ke chlapakovi, jake bude jmeno? Doufam, ze ja prinesu same dobre zpravy za 10 dni!!!

Ivett, strachy hod za hlavu, pokud je tehu do ted v poradku, je miziva „sance“, ze by se to melo pokazit… I v zahranici maji kvalitni zdr. peci, kdyby se nahodou preci jen chtelo neco pokazit a dneska, kdyz uz jsme v EU a pojistovny celkem kooperuji, tak bych se vazne neobavala. Navic si muzes stale zaplatit klasicke cestovni pojisteni. Koukni na www.cmu.cz, je to zajimavy web o ruznych mezistatnich uhradach. Ale to jen pro pripad, ze se neco pokazi, ono se vubec nic ale nepokazi :D . Podivej na Smarr, ta si jede vesele pod stan a tak to ma byt, tehu preci neni nemoc a prochazime si tim vsechny :wink: . Tak neco hezkeho vyber a pak nam rekni, kdy a kam frcis…

Manza se mi opet toula nekde v praci, ja uz mam ale hlad jak vlk, tak na nej necekam a jdu se nadlabnout bez nej! Pa, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
12.6.06 17:23

WELLINKO: tak tu Gardu letos nakonec stihnu :D Ale budu od Tebe vsechny pozdravovat - hlavne skaly, kluky italsky a pizzu v Al Portu 8)

LINDUSKO: Diky za typy - to je fakt - trosku si myslim, ze to v dnesni dobe desne prozivame. Minuly rok byla moje tehotna kamardka v Calabrii v 7 mesici a jina na Sardinii v 8 mesici a pochvalovaly si to jako nejbajecnejsi dovcu - tak jsem zvedava!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
12.6.06 19:01

Ahoj holčiny

tak uz jsem doma. Takže nejdřív k víkendu. V patek odpoledne jsme odvezli Adamka k babi , at si taky užije:-)) o víkendu jsme slavili s mužíčkem výročí tak jsme si zašli na veču. Jo a dostala jsem užasný hodinky:-)) a to jsme si řekli že si darky dávat nebudem. V sobotu jsme jeli ke tchyni , měla narozky a cpali jsme se tam až do večera. No a v neděli jsme po obědě vyrazili do Klimkovic( sanatorium kousek za Ostravou) na prochazku, zahrali si minigolf- Adamek ho pojal spíš jako něco mezi kuličkama a hokejem:-)) , dali si zmrzku a večer jsme doma ještě grilovali. Takže víkend jak má být a ještě to krásné sluníčko k tomu.
Tak a dnešní poradna dopadla taky dobře. Vše v pořádku dítko roste jak má a už víme co to bude. ...........
a bude to KLUK jako buk:-)) a to jsme chtěli holčičku.. Pan doktor mi nabídl že prý má doma holky dvě tak mi jednu prodá:-)

Jo a ptala jsem se ho na tu genetiku že mě ještě nedošly výsledky a prý to bude na 99% v pořádku. jinak by mě už dávno volalali. Tak mě spadl kámen ze srdce ale klidná uplně budu až to uvidím černé na bílém.

Takže příští týden mě ještě čeká velký ultrazvuk a další kontrola potom 10.7.

Jinak LINDUSKO veliká gratulace k autoškole

Vítám NOVOU TEHULKU

a všem holkám co vyšli dobře triply veliká gratulace.

jinak už nevím co jste všechno psaly tak se nezlobte jestli jsem na někoho zapomněla s gratulací nebo tak.

jen tiše závidím těm co jedou na dovču. taky bych hned někam vyrazila . Zatím jen škemrám bez odezvy:-(

Zatím se mějte pa

Anni Adámek a brouček chlapeček zatím beze jména

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
12.6.06 19:03

tak ještě IVANKO gratuluju k chlapečkovi tak už tu budou dva:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
12.6.06 21:04

Anni: Taky moc a moc gratuluju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
12.6.06 21:15

Anni, take se pridavam ke gratulacim k chlapiskovi :D . Jeee, ja uz chci taky vedet, co cekame!!! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
12.6.06 21:41

Ahoj holčiny!

KAISO - neboj…my jsme na tom s buggym úplně stejně jako vy…vymýšlíme, kde ho event. sehnat z druhé ruky, protože na nový „nezbyde“. Navíc u nás jezdím na kole ZATÍM jenom já a plánuju to využívat s dítkem i jako součást hubnoucí strategie a následné výchovy ke sportovním aktivitám…uvidíme, jestli se nám vůbec kdy podaří zapojit tatínka…počítám možná spíš se svojí ségrou a neteřema než s ním…i když mě to mrzí :-(

Jinak přeju holkám čekajícím na amnio, aby výsledky dopadly skvěle!!! - KAISO a ANNI…nebojte!!! Určitě to bude v pohodě, už by se určitě dávno ozvali!

Já jdu na UTZ ve čtvrtek, tak se snad taky dozvíme, koho čekáme, jestli je to Filip nebo Danielka… :-D I když jména se možná ještě změní. :-)
A taky věřím, že výsledky tripl-testu budou v pořádku, když se doteď nikdo neozval. :-) Nicméně s tím pohlavím asi pomlčíme a bude to pro všechny překvapení. Nechceme to říkat především rodičům a tak jsme se rozhodli, že to asi neřeknem PRO JISTOTU nikomu…takže to nemůžu veřejně napsat ani tady…to jistě pochopíte… :-)

Jinak jestli je pravda to, co psala LINDUŠA o tom, že od 5. měsíce už má dítě svůj novorozenecký rytmus, tak to by nám vyhovovalo. Qeebo totiž po většinu dne a celou noc spinká. :-) Kope jen párkrát za den, zato mám taky vždycky pocit, že trénuje na některé z dalších MS ve fotbale. :-) Je to krásnej pocit. O víkendu jsem hodně uklízela, takže byl nezvyklý pohyb a Qeebo se nastrčilo na jednu stranu břicha…smála jsem se, že je po tatínkovi a jak cítí, že máma se hýbe, schovává se v rohu, aby nemuselo taky. :-D

BEINKO - máš na dnešek psanou kontrolu, napiš, jak jste dopadli a jestli taky už víte, co je PICIRÍKOS zač… :-)

IVANKO a ANNI - gratuluju moc k chlapečkům!!!!! Musím říct, že nám je to teď jedno, ale chápu ANNI, že chtěli holčičku, když mají už jednoho krasavce doma…ale třeba se to povede příště?! :-D

Tak pa a krásný letní týden!!! Napíšu určo ve čtvrtek po UTZ! :-)

pa pa Bee+Qeebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
12.6.06 22:31

BEE děkuju. Mame radost i z chlapecka hlavne kdyz bude zdravej. Moc jsme si prali holčičku, ale ja jsem tak v skrytu duse touzila i po tom chlapečkovi:-))) a do třetího dítka jdeme o tom jsem už rozhodnutá:-) Doufám že to třetí těhu bude konečně to ukazkové a pohodové. Protže to zvracení až do porodu mě do slova už leze krkem:-(

Anni a možná Filípek( to je zatím první verze)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
13.6.06 08:30

Ahoj holky,

predne gratuluju Anni a Ivance k chlapecku. Ja to budu vedet za tyden a uz se nemuzu dockat.
Venku je tak krasne, ze tajne doufam, ze to vydrzi aspon neste tyden.
Jsme s Danulou porad venku na zahrade a i kdyz nechci slunicko krasne opaluje.
Mam pocit, ze to do toho utz pristi utery nevydrzim. Taky touzim po holcicce, ale kdyz to bude zdravy kluk jak buk budu taky stastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
13.6.06 08:46

Ahoj těhulky!!

Tak jak se máme při úterku?? Docela to jde ne, když nám takovou radost dělá počasí (krom Lindy tedy, které nedělá dobře :wink:).
Já jsem si včera byla zacvičit na balonech - pro těhulky. Tak to byl takový relax s trochou povídání a trochou posilování, docela příjemné :)

Linduš , já vím, že relativně nic na dovolené nehrozí, že jsem doteď naprosto v pořádku, netrápí mě žádné nevolnosti ani nic jiného, ale přece jen ve mě hlodá takový červík. Jsem asi „posera“, ale pořád si říkám, že kdyby se „něco“ mělo pokazit, raději, ať se to stane tady, kde se pořádně domluvím v nemocnici, než třeba někde v Chorvatsku, kde bych si absolutně nevěděla rady…ale zase to moře a teplíčko…to mě fakt láká hrozně moc. Manžel by ale asi stejně nesouhlasil, má o miminko ještě větší starost, než já sama :wink: …no uvidíme…buď to vyhrají moje touhy a bude moře, nebo můj rozum a bude poznávání krás ČR :wink:

Anni , moc gratuluju ke chlapečkovi, i když jste tedy chtěli holčičku :wink: Ale tak, hlavní je, že bude zdravý…a ta holčička to může být do třetice!!
A mimochodem, v Klimkovicích jsem měla kamarády :wink: a jezdíme přes ně, když jedeme ke kamarádům do Ostravy (když jsme na víkend u našich) :D

Bee , tak ty testy jsou určitě OK, když se Ti ještě nikdo neozval…ale stejně, ještě držíme palečky :wink:

Marcel , někde jsem četla, že toto počasí má vydržet docela dlouho (ale vyznej se v tom, jednou řeknou, že do celé léto bude takové a pak řeknou, že pravé léto přijde až v srpnu :? ) , tak snad se to vyplní a zůstane takto krásně :wink:

Tak zatím a krásný, sluníčkový den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital