Poradna duly
Jana Čurdová
Krti , no je to fakt děs …ale u nás je jasno - buď koupíme ten kočárek i s autosedačkou, aby to šlo vozit na tom podvozku, nebo právě tu autosedačku i se svým spešl podvozkem. Říkám si, že na léto to bude ideální - prcek už bude zvědavý a bude chtít koukat kolem sebe (což z hlubokého nemůže), ale do sporťáku ho zase ještě nedáme, páč ještě nebude sedět…
Takže aspoň s autosedačkou to máme ulehčené, protože tu s tím podvozkem jsem našla zatím jen jednu (když nepočítám ty v Chiccu, páč tam stály i 2× tolik…)…
Jinak bazárek zkus www.mimibazar.cz, tam se dá sehnat kde co ![]()
Makos , moc moc moc gratuluju k výsledkům!!! A radost si udělej, určitě si něco hezkého kup ![]()
Jinak s kočárkem jsme si řekli, že bychom se chtěli vejít do 10.000,–-. Což mě mrzí, protože ten můj vysněný X-lander stojí 13.000,–- …no ale něco slíbili přispět děda s babičkou (už kupovali kočár švárovi, za 7.000), tak kdyby nám dali stejnou částku, zbytek bychom si doplatili…
Pro kočárkuchtivé, co ještě nemají vybráno - dostala jsem tip na ještě jeden pěkný model, mně osobně se moc líbí :
Tak holky, dnes už opravdu naposled, jen mi to nedá se nevyjádřit ke kočárkům.....
Mám už již zminovaný Dorjan Cross Country a znovu bych ho nekoupila, ted bych si koupila X-lander XA i s autosedačkou …
Jen bych asi poradila kupovat kočárek pokud možno s otočnými předními koly s možností aretace, fakt to oceníte!! Třeba toho Nomada apod i když mě se víc líbí X-lander, protože má nafukovací kola a větší kola a taky protože není tolik drahej. Dá se na něj na:,–(it nějaká autosedajda za asi 2000 od Maxi Cosi…
Tak vybírejte a pamatujte ža času dost. Taky je moooc důležitá váha, pokud možno co nejnižší, takže např. růžový panter bych nekoupila.
![]()
PAPAPA
![]()
No je fakt, že Růžový panter váží kolem 18 kg, do toho ještě aspoň 4-kilové mimi (pro začátek) - mamina to bude mít místo posilovacího stroje ![]()
Jo Krti, tak ten Babetto tiger maji u nas ve meste asi 4 mamky, vidim je jezdit po meste…je peknej, je charakteristickej podle tech tlapicek na boku strisky. Akorat na omak me prisel hodne tvrdej material.
igi
Lindusko: Tak jsi mě s tim spaním na břiše mooooc potěšila
Asi je to pravda,plodova voda je dost dobrý „tlumič“
Bee: Ty jsi bláznivej workoholik
Jen si uživej, že můžeš zatim být doma a mít u toho trochu klid..Až se Qee narodí, tak doma sice budeš, ale asi bez toho klidu ![]()
Jo, a k tomu vínu..Říkala jsem to holkam na srazíku, červený víno 2dcl ob den JE ZDRAVÝ.Řikaji to jak porodnici, tak pediatři.Toho alkoholu je tam jak nic zato těch dobrejch enzymu a přírodního želaza fúúra ![]()
Tak jen si s Qeebim dopřejte…
Jo, a opakuju..JEN PIŠ DLOHÝ PŘÍSPĚVKY, jinak tu budou nejdelši jen ty moje ![]()
Kočárkářky
Jo, kočárky ty dají zabrat, ja s tím tady na emiminu otravuju už dva měsice na všech možných a nemožných diskuzích ![]()
No a teď jsem si jako poslední možnost vyprala kočárk Mutsy , ale takovou variantu, kterou do ČR nedovážejí (správně trenní a úchylně postmoderní)…Takže dryhý pro to pojede do polska nebo Německa ![]()
Makos: Samozřejmě gratulace ![]()
Ahojky těhulinky moje,
tak zase po dlouhatánské době se hlásím. Stále marodím, 6.6. jsem byla na kontrole, k mé spokojenosti udělala Dr. UTZ - prý koukne na srdíčko, a já byla tak ráda, že jsem mrňouse viděla, ani nevíte jak. 22.6. jedeme s manžou na UTZ ve 20.tt, takže to toho uvidíme víc, už se strašně těšíme
Jediný co mě znepokojuje je, že se mi na čípku udělal polyp. Dr. říkala, že to budeme sledovat, a pokud by se zvětšoval, tak musím na malou operaci, kdy by se to při malé narkóze (to nevím co tím myslela - asi, že to netrvá dlouho?) ten polyp odstranil. Jinak bych prý mohla porodit předčasně…
takže teď záleží na tom jestli se ten potvorák bude zvětšovat.
Doufám, že se máte všichni báječně a nemůžu se dočkat, až si pořídíme konečně
ten počítač a napojíme se na net. Moc mi chybíte. Mějte se krásně a užívejte si sluníčka a hlavně hlaďte bříška (já to moje už mám pěkně velký - to nevím jak budu vypadat v říjnu
) Už máte některá pohyby?? tak papapapa a snad už brzy Milka
AHOJ!!!
BEE: carpacio a Lambrusko si proste neodpustim ani v tehotenstvi a protoze mimi neprotestuje tak mu to asi taky chutna ![]()
KACUL: KRASNOU DOVCU!!!! a hlavne strasne moc pis, vsechno budu vyrizovat jo!!!
IVETT: jee to je bezva, ze mas taky vybranou cernou, tak hold budeme 2 depesacky
Jinak ja se priklanim taky k X-landerovi je nadhernej - co pouzitpenizky z porodneho ![]()
IGINO: mimi urco nebude drbna, takze bych se nebala - uplne Te chapu, ja mam zase obraceny problem - moc se mi nechce, ale mam sexuchtiveho mileho ![]()
MAKOS: Gratulace obrovska!
MILKAK: ahoj taky zdravim.
Holcicky - ja mam uz 3 den fakt tvrdnuti bricha ani Megnezka nepomaha. Kamaradka mi poradila delat si carky, kdyz to prijde a napocitala jsem 19 - coz je pry moc, takze jsem volala doktorovi a ten me hned objednal takze za chvilku vyrazim - DRZTE MI PESTI at to nic neni a jsem jenom hystericka prvorodicka ![]()
Smarr , držím palečky a hlavně dej vědět, jak jsi dopadla!!!
Jen takový hloupý dotaz - tvrdnutí břicha mě buď ještě nepotkalo, nebo potkává, aniž bych o tom věděla…mohla byste to některá popsat???
Ivett: Tvrdnutí bříška je normální, ale nesmí to být moc častý!!!
Je to jakoby se ti udělal z bříška kámen, je to nepřijemné.
Většinou se to stává, když je mimi větší, pač už nemá tolik místa v děloze a když se protahuje, nebo prostě natahuje na všechny strany, tak to potom cítíš jak ti tvrdne bříško.
Smarr: Držim palečky, at je vše v pořádku, možná to jsou jen sřeva.
Ahoj těhule,
měla jsem kontrolní ultrazvuk,nemohla jsem se dočkat a stalo to zato.Mrnous byl úžasný.Na ultrazvuku bych mohla ležet celý den.
KACUL: 23.6. máme echo srdíčka a 4.7.termín další kontroly včetně UZ.
Všechny vas zdravim a užívejte si.
IVANKO, IVETT, MEDICKO: jste zlaticka diky moc za drzeni palecku POMOHLO TO
Mam pouze predepsany klid a 3 x denne magnezium zitra mam tedy volno v praci a budu si relaxovat, ale jinak snad v poradku.
IVETT: no je to takova jako mala krec v brichu a uplne Ti to brisko ztvrdne jako kamen. Kdyz je to nekolikrat denne tak je to OK, ale kdyz to mas treba v pravidelnych intervalech mnohokrat za sebou je to prusvih. Jsou to vlastne kontrakce delohy a mohlo by dojit k potratu. Takze pan doktor zkontroloval jestli je zavrene hrdlo atd. Bud rada, ze je nemas ![]()
SMARRR : Tak to je super, že tě vyšetřili a že je všechno v pořádku, já už se bojím každé změny, kterou na sobě zaznamenám (po tom hematomu a krvácení jsem pořád ze všeho děsně vyplašená).
Jinak jsem si dneska definitivně objednala kočárek Bebetto JOKER za 5999 Kč a víc o kočárku nechci slyšet, seděla jsem u toho celý den a asi se mi o kočárcích bude i zdát
. Nechají nám ho tam zdarma až do porodu a přivezou nám ho až domů v den, kdy si pro nás Pája pojede do porodnice. Teď jdu na ty autosedačky, když už jste mě do toho uvrtaly, jak tady pořád mluvíte o nakupování
. A to jsem, já zá:,–(ová, chtěla čekat až do 8.měsíce
.
Všem přeju hezký večer a miminkům dobrou noc.