Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
568
8.6.06 10:57

Krti , no je to fakt děs …ale u nás je jasno - buď koupíme ten kočárek i s autosedačkou, aby to šlo vozit na tom podvozku, nebo právě tu autosedačku i se svým spešl podvozkem. Říkám si, že na léto to bude ideální - prcek už bude zvědavý a bude chtít koukat kolem sebe (což z hlubokého nemůže), ale do sporťáku ho zase ještě nedáme, páč ještě nebude sedět…
Takže aspoň s autosedačkou to máme ulehčené, protože tu s tím podvozkem jsem našla zatím jen jednu (když nepočítám ty v Chiccu, páč tam stály i 2× tolik…)…

Jinak bazárek zkus www.mimibazar.cz, tam se dá sehnat kde co :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
8.6.06 11:04

Makos , moc moc moc gratuluju k výsledkům!!! A radost si udělej, určitě si něco hezkého kup :wink:

Jinak s kočárkem jsme si řekli, že bychom se chtěli vejít do 10.000,–-. Což mě mrzí, protože ten můj vysněný X-lander stojí 13.000,–- …no ale něco slíbili přispět děda s babičkou (už kupovali kočár švárovi, za 7.000), tak kdyby nám dali stejnou částku, zbytek bychom si doplatili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
8.6.06 12:06

Pro kočárkuchtivé, co ještě nemají vybráno - dostala jsem tip na ještě jeden pěkný model, mně osobně se moc líbí :

http://www.promi.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
8.6.06 12:10

Tak holky, dnes už opravdu naposled, jen mi to nedá se nevyjádřit ke kočárkům.....
Mám už již zminovaný Dorjan Cross Country a znovu bych ho nekoupila, ted bych si koupila X-lander XA i s autosedačkou …
Jen bych asi poradila kupovat kočárek pokud možno s otočnými předními koly s možností aretace, fakt to oceníte!! Třeba toho Nomada apod i když mě se víc líbí X-lander, protože má nafukovací kola a větší kola a taky protože není tolik drahej. Dá se na něj na:,–(it nějaká autosedajda za asi 2000 od Maxi Cosi…
Tak vybírejte a pamatujte ža času dost. Taky je moooc důležitá váha, pokud možno co nejnižší, takže např. růžový panter bych nekoupila. :lol: :lol: :lol:

PAPAPA :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
8.6.06 12:17

No je fakt, že Růžový panter váží kolem 18 kg, do toho ještě aspoň 4-kilové mimi (pro začátek) - mamina to bude mít místo posilovacího stroje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
8.6.06 13:02

Jo Krti, tak ten Babetto tiger maji u nas ve meste asi 4 mamky, vidim je jezdit po meste…je peknej, je charakteristickej podle tech tlapicek na boku strisky. Akorat na omak me prisel hodne tvrdej material.

igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.06 13:13

Lindusko: Tak jsi mě s tim spaním na břiše mooooc potěšila :P Asi je to pravda,plodova voda je dost dobrý „tlumič“

Bee: Ty jsi bláznivej workoholik :roll: Jen si uživej, že můžeš zatim být doma a mít u toho trochu klid..Až se Qee narodí, tak doma sice budeš, ale asi bez toho klidu :D

Jo, a k tomu vínu..Říkala jsem to holkam na srazíku, červený víno 2dcl ob den JE ZDRAVÝ.Řikaji to jak porodnici, tak pediatři.Toho alkoholu je tam jak nic zato těch dobrejch enzymu a přírodního želaza fúúra 8)
Tak jen si s Qeebim dopřejte…

Jo, a opakuju..JEN PIŠ DLOHÝ PŘÍSPĚVKY, jinak tu budou nejdelši jen ty moje :oops:

Kočárkářky :) Jo, kočárky ty dají zabrat, ja s tím tady na emiminu otravuju už dva měsice na všech možných a nemožných diskuzích :?
No a teď jsem si jako poslední možnost vyprala kočárk Mutsy , ale takovou variantu, kterou do ČR nedovážejí (správně trenní a úchylně postmoderní)…Takže dryhý pro to pojede do polska nebo Německa 8)
Makos: Samozřejmě gratulace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
8.6.06 13:48

Ahojky těhulinky moje,

tak zase po dlouhatánské době se hlásím. Stále marodím, 6.6. jsem byla na kontrole, k mé spokojenosti udělala Dr. UTZ - prý koukne na srdíčko, a já byla tak ráda, že jsem mrňouse viděla, ani nevíte jak. 22.6. jedeme s manžou na UTZ ve 20.tt, takže to toho uvidíme víc, už se strašně těšíme :D Jediný co mě znepokojuje je, že se mi na čípku udělal polyp. Dr. říkala, že to budeme sledovat, a pokud by se zvětšoval, tak musím na malou operaci, kdy by se to při malé narkóze (to nevím co tím myslela - asi, že to netrvá dlouho?) ten polyp odstranil. Jinak bych prý mohla porodit předčasně… :( takže teď záleží na tom jestli se ten potvorák bude zvětšovat.
Doufám, že se máte všichni báječně a nemůžu se dočkat, až si pořídíme konečně :! ten počítač a napojíme se na net. Moc mi chybíte. Mějte se krásně a užívejte si sluníčka a hlavně hlaďte bříška (já to moje už mám pěkně velký - to nevím jak budu vypadat v říjnu :wink: ) Už máte některá pohyby?? tak papapapa a snad už brzy Milka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
8.6.06 14:12

AHOJ!!!

BEE: carpacio a Lambrusko si proste neodpustim ani v tehotenstvi a protoze mimi neprotestuje tak mu to asi taky chutna :lol:

KACUL: KRASNOU DOVCU!!!! a hlavne strasne moc pis, vsechno budu vyrizovat jo!!!

IVETT: jee to je bezva, ze mas taky vybranou cernou, tak hold budeme 2 depesacky 8) Jinak ja se priklanim taky k X-landerovi je nadhernej - co pouzitpenizky z porodneho :?:

IGINO: mimi urco nebude drbna, takze bych se nebala - uplne Te chapu, ja mam zase obraceny problem - moc se mi nechce, ale mam sexuchtiveho mileho :D

MAKOS: Gratulace obrovska!

MILKAK: ahoj taky zdravim.

Holcicky - ja mam uz 3 den fakt tvrdnuti bricha ani Megnezka nepomaha. Kamaradka mi poradila delat si carky, kdyz to prijde a napocitala jsem 19 - coz je pry moc, takze jsem volala doktorovi a ten me hned objednal takze za chvilku vyrazim - DRZTE MI PESTI at to nic neni a jsem jenom hystericka prvorodicka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.06 14:41

Smarr, držím palečky a hned pak napiš jak jsi dopadla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
8.6.06 15:18

Smarr , držím palečky a hlavně dej vědět, jak jsi dopadla!!!

Jen takový hloupý dotaz - tvrdnutí břicha mě buď ještě nepotkalo, nebo potkává, aniž bych o tom věděla…mohla byste to některá popsat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
8.6.06 16:20

Ivett: Tvrdnutí bříška je normální, ale nesmí to být moc častý!!!
Je to jakoby se ti udělal z bříška kámen, je to nepřijemné.
Většinou se to stává, když je mimi větší, pač už nemá tolik místa v děloze a když se protahuje, nebo prostě natahuje na všechny strany, tak to potom cítíš jak ti tvrdne bříško.
Smarr: Držim palečky, at je vše v pořádku, možná to jsou jen sřeva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.6.06 17:05

Ahoj těhule,

měla jsem kontrolní ultrazvuk,nemohla jsem se dočkat a stalo to zato.Mrnous byl úžasný.Na ultrazvuku bych mohla ležet celý den.

KACUL: 23.6. máme echo srdíčka a 4.7.termín další kontroly včetně UZ.

Všechny vas zdravim a užívejte si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
8.6.06 18:21

IVANKO, IVETT, MEDICKO: jste zlaticka diky moc za drzeni palecku POMOHLO TO :D Mam pouze predepsany klid a 3 x denne magnezium zitra mam tedy volno v praci a budu si relaxovat, ale jinak snad v poradku.

IVETT: no je to takova jako mala krec v brichu a uplne Ti to brisko ztvrdne jako kamen. Kdyz je to nekolikrat denne tak je to OK, ale kdyz to mas treba v pravidelnych intervalech mnohokrat za sebou je to prusvih. Jsou to vlastne kontrakce delohy a mohlo by dojit k potratu. Takze pan doktor zkontroloval jestli je zavrene hrdlo atd. Bud rada, ze je nemas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
8.6.06 19:54

SMARRR : Tak to je super, že tě vyšetřili a že je všechno v pořádku, já už se bojím každé změny, kterou na sobě zaznamenám (po tom hematomu a krvácení jsem pořád ze všeho děsně vyplašená).

Jinak jsem si dneska definitivně objednala kočárek Bebetto JOKER za 5999 Kč a víc o kočárku nechci slyšet, seděla jsem u toho celý den a asi se mi o kočárcích bude i zdát :roll: . Nechají nám ho tam zdarma až do porodu a přivezou nám ho až domů v den, kdy si pro nás Pája pojede do porodnice. Teď jdu na ty autosedačky, když už jste mě do toho uvrtaly, jak tady pořád mluvíte o nakupování :lol: . A to jsem, já zá:,–(ová, chtěla čekat až do 8.měsíce :! .

Všem přeju hezký večer a miminkům dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí