Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bee
691
6.6.06 13:41

NICO - my viděli všechny vyvinuté orgány na UTZ už v 17. týdnu, tak neměj strach, že by u tebe bylo za víc než 14 dní moc brzy! ;-)
Viděli jsme bránici, ledviny, žaludek, srdíčko a kdo ví co ještě. Přišlo mi to úplně zázračný, co všechno se dá vypozorovat takhle ještě v bříšku.

Stejně se chci ale doktorky zeptat na možnost 3D (4D) ultrazvuku - za poplatek samozřejmě. Ráda bych měla jistotu, že je všechno v pořádku - i jednotlivé cévy, pupečník a podobně…ale ještě si od ní nechám poradit nechci Qeeba zase zbytečně rušit dalším „svícením“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.6.06 14:26

Ahoj holcicky,

tak dneska me hned potesil Verunky usmev, takze budu urcite hezky cely den. To slunce mi vazne chybi. Vcera byla pry teplota o 1C vyssi nez o vanocich - NO TO JE NA ZIMNI BUNDU 8O

WELINKO: ja jsem tedy poverciva desne, takze kocarek pujde pekne do sklepa - to neni doma ze? :lol: A oblecky budu mit vsechny od sestry ta ma 6 mesicni mimi takze uz mi vsechno pekne strada a v srpnu si to odvezu - to jsem docela rada, ze to mam bez trablu :)
Na Lago Di Garda jezdim kazdy rok uz 8 let, akorat asi letos budu mit smulu, protoze v 7 mesici uz me zadna pojistovna nepojisti a tak si ji uzijeme za rok s mimi :roll: Snad to vydrzi i muj drahy bez windsurfingu no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.6.06 15:12

Smarr, no to jsem ráda,jsi moje krevní skupina,viď :lol: :D :D Koukala jsem na fotečku ze srazu,moc ti to sluší.Pro mně je Garda úplně magická..kolikrát jsme se s manžílkem handrkovali,měli naplánovaný výlet ..třeba jako předloni..do Verony,ale opět jsme(kvůli mně) strávili krásný den na Gardě.Pořádně to tam fičí,průsmyk mezi horami,viď.Voda ledovatá,ale úžasně průzračná,..ty kamínky…to je totiž moje moře..chládek a voda bez potvor a přismažených tělíček..úúúplně jsem se zasnila.Letos jede manžílek k příbuzným sám :cry: :cry: :cry: ,bude už polovina září,a tak nechci broučka ohrozit…ale příští rok strávíme celou manžovu dovču „u našich“ a taky na Gardě(jak se znám)…Ikdyž máme zmapované celé Dolomity…a 2/3 Itálie…,do Gardy a do Canazei se vracím nejraději…ikdyž,Itálie je celá KRÁSNÁ…moje milovaná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
6.6.06 15:20

Ahoj, mohu k vám občas nahlédnout? Chodím do IVF (Wellinko zdravím), ale teď mám takový dotaz, tak mi třeba poradíte. Jak je to s odběrem krva na vývoj. vady. Mně řekli, že se to bere po ukončeném 15.týdnu, ale já mám jít už v 15+3???
Je to tedy už začátek 16.týdne nebo je to moc brzy? Nemáte někdo tuto zkušenost?
Psala jsem tento dotaz i do prosincového fora, protože já mám TP stanovený na 1.12. a tak vlastně nevím, kdy to bude a kam patřím…
Díky H.

Já jsem vás tak letmo prolétla a tak nevím, zda jste to tu už neřešily, podrobně dočtu postupně - je toho moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.6.06 15:50

Ahojky Hannah …mně lékařka na genetice řekla od započatého 16tt…čili od 15+1tt..buď v klidu.Držím palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
6.6.06 16:18

Ahoj holky, teeda, uplne jsem odpadla a musela si na hodinu a pul lehnout. Usla jsem snad jeste ve stoje, to jsou ty me probdele noci s body pillow :D . No a ted mi ceka „studovani“ prirucky od tech blbych Air Force, aby mi racili nechat ridit moje vlastni auto!!! Zitra jdu na nejake video, kde budou placat jatra, jak ze se to v Nemecku vubec ridi a ve CT bych rada ty testy. Manze je celkem brutalni, chce mi na testy nahnat uz zitra, to ja ale neeeee :roll: , bojim bojim… Pak mi to moje auti take konecne vyzvednem, trci na zakladne, chudatko. Tak ja jdu studyrovat a vsechny povinne zitra ci pozitri budete drzet palce :D . Predem dekuji, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.6.06 16:24

WELINKO: ted jsi mi uplne mluvila z duse. Do Veroni tedy jezdim kazdy rok, ale trosku zjistne maji tam totiz v nasem terminu vzdy letni slevy, takze nakupuju za levno nadherny italsky oblecky. Jinak jsem se kvuli moji drahe Italii zacala i ucit italsky, ted jsem po 3 letech prestala- chodila jsem do Italskeho institutu od 18,30 do 20,30 - coz uz ted moje hlava nestiha vstrebat ty informace takhle pozde vecer :cry: V zimne samozrejme Dolomity Superskii (Araba, Canazei ted naposledy jsme byli v Teseru) a v lete Gardicka to je jasny!!! Jee to je fajn si zase o Garde s nekym zavzpominat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
6.6.06 16:52

Ahoj holky,

dneska jsme byli na KO. Všechno v pořádku. Čípek uzavřený. Následoval UTZ. Bubinka pěkně spala, dr. nám ukazoval páteř, srdíčko a pak se Bubi probudila. Tom říkal, že mu připomíná míček, se kterým se dribluje. Opravdu její pohyby byly podobné. Pak jen ležela a neustále se zaťatýma pěstičkama upažovala. Byla tak krásná. My pořád ONA, pan dr. zase ON dělá to a ono. Tak jsem zvědavá, co to bude.

Na další KO si nás pozval hned 20.6., týden po amnio. Tak se modlím, abychom to už měli za sebou a hlavně aby to bylo všechno v pořádku a mohli jsme být aspoň trošku klidnější.

Na kvasinky, kt. mám od začátku těhu, jsem dostala Clotrimazol, kt. vypadá jako žvýkačky. Je to na 6 dní, tak už se těším.

Taky jsem poprvé nesla moč. Dostala jsem na ni minule takovou dobrou ampulku a mám pocit, že mi sestra říkala, že mám moč nosit už pokaždé. Ale novou ampulku nemám a nikdo nic neříkal, tak teď jsem z toho jelen. Nosíte ji pokaždé?

Kasia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
6.6.06 17:07

KASIO .........nosit jí už budeš pořád, až do porodu, takže ampulku stačí vypláchnout a příště zase donést naplněnou :wink: :lol: Jinak gratulace k dobré kontrole, určitě bude vše dobré!!!
SMARR+WELINKO .....až teda budeme v noci projíždět Dolomity tak si na vás vzpomenu , takže až vás probudí škytavka, tak to jsem já!! :lol:
HANNAH …klidně nakukuj…počátek 16. týdne je opravdu 15+1, takže v klidu, vše je jak má být a u toho i zůstane!! :) Jo a gratulace teda u tebe k těhu…moc moc!!
NICO .........teda atlasky miluju…manžela vždy pro ně vyšlu a on neví co chci :cry: …ještě miluju mandle, takový ty cucací…no mnam!! :roll:
LINDUSKO .......pošli mi prosím tvůj mail na SZ nebo na mail a já ti teda přepošlu ten seznámek :lol: …když ses nabídla jako první :wink: J eot v excelu, jak jsem psala, takže brnkačka :lol: Ale neboj, ještě ve čtvrtek vložím… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
6.6.06 17:50

Kasio, to musi byt opravdu krasny zazitek videt ten UTZ tak hezky :D . Ja zatim mela jen rychlovku na pohotovosti, tak jsem si to moc nevychutnala, ale toho 22.6. se budu ptat uplne na vsechno a beda, jak mi nebude neco jasne!

Kacul, poslala jsem Ti SZ. Dovca bude urcite prima, i ja mam moc rada Italii, ale ja jsem ten morovej (jako ze voda, ne ta choroba :) ) typ, rada couram po plazich, vychutnavam slunicko, ale jakmile jde o hezkou prirodu, tak beru naprosto vsechno! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
6.6.06 20:06

LINDUS , svůj UTZ si pořádně užij. Mě dělá dr. UTZ při každé prohlídce, takže jsem jich měla snad už šest. Na těch prvních toho teda moc vidět nebylo, ale tyhle jsou super. Vždycky mě to dojme a říkám si, jak obrovský je to zázrak. A moc ti držím palce u zkoušek. Už aby jsi mohla autíčkem jezdit a být nezávislá.

KAČUL , kdyby bylo potřeba, také ráda vypomůžu se seznámkem. Jsem doma a s excelem a celkově PC nemám problémy (ve smyslu umím s nimi zacházet :idea: ). Takže bych to snad zvládla.

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
6.6.06 20:44

Kasio+Ivanko …díky za nabídky…Zatim jsem poslala Lindusce a když si nebude vědět rady tak se obrátím na nějakou z vás. :wink: :lol: Nečekala jsme takový zájem 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
6.6.06 21:40

Ahoj maminy,

tak jsem dnes stihla vygruntovat další místnost a LINDUSO , tuším, žes to byla ty, kdo mi psal o tom syndromu a přesunování nábytku - dneska jsem stěhovala knihovnu, tak to už je to se mnou asi vážně zlé. Ale mám takový krásný pocit, jak je tu naklizeno - jen pejsek mi radost kazí, jak se 100× denně oklepe a chlupy z něj lítají na všechny strany (dlouhosrstý zlatý retrívr) :roll: .

Ke spaní : já vždycky neusnula jinak než na břiše, pak jsem se začala učit ležet na boku, ale v noci jsem se vždycky stejně vzbudila na břiše a teď už vydržím na boku až do rána. I když jsem doma, vstávám každé ráno s Pájou v 6:15, abych byla večer ospalá a nečuměla do stropu jako vždycky, když jsem si přispala nebo usnula přes den.

Výbava : ukecaly jste mě, po velkém UZ (21.6.) taky začnu, už se nemůžu dočkat. Kočárek hodláme objednat v Brně po internetu a oni ho dovezou v den, kdy mě pustí z porodnice, takže ho doma mít nebudu a ani nechci.

Jinak stále nepřibírám, břicho neroste, z prsů mi neteče vůbec nic (zaplaťpánbůh, že mě přestaly bolet, protože kdybyste viděly, co s sebou tahám, bylo by vám mě líto, tak se ani netěším, až se začnou zvětšovat, to už budu místo podprsenky potřebovat pytle na trávu :cry: ).

A teď to nejdůležitější : dopoledne jsem si dala se sousedkou teplý čaj na zahradě a cítila jsem potom jasně zřetelné pohyby - nic jiného to podle vašich popisů být nemohlo. Ója si s námi konečně chce povídat, jupíííí, mám strašnou radost :P .
Pardon za tolik slov, ale nedostala jsem se sem celý den a chci vám toho tolik povědět…zítra se polepším…dobrou noc… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
7.6.06 08:19

Dobre ranko vsem,

KACUL: ty uz jedes na tu dovcu vid - tak STASTNOU CESTU a hlavne si to krasne a ve zdravi uzijte. Pozdravujte za me more, ze se tesim pristi rok a taky italsky kluky, spagety, pizzu a Lambrusko :)

KASIO: taky Ti gratuju ke kontrole a tfuj, tfuj, tfuj at vsechno po amnio dopadne DOBRE!

Ja jsem vcera mela cely den trvdnuti bricha tak jsem vypila 2 magnezie a dneska zatim OK, tak snad to bude v poradku. Kazdopadne jsme radeji ani nezkouseli sexovat a tak uz vlastne skoro ani nevim co to je :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
7.6.06 08:31

ahoj holky,

tak tady kazdej den procitam jak diskutujete, ale vubec se mi nechce psat. Povidat to jo, ale nic nedelat. Mam neskutecnou lenoru a to jsem se do prace tak tesila:)

doma na stavbe me to bavi vic, ted uz delame vnitrni omitky a uz mam aspon co umejvat :)

tatka mi posekl zahradu, tak budu aspon susit seno, kdyby aspon to slunicko................vylezlo!!!!

no tak se holky drzte, Kaculce preji krasnou dovolenou, Lindusce pevne nervy s nemeckym ridicakem…pracuji ve firme, kde je polovina vedeni nemecke narodnosti a fakt se mi ta nemcina tak nelibi........
Kasio moc musim nosit ted kazdou navstevu a sestra dela hned testy pred vstupem do ordinace. Akorat jsem zadnou lahvicku nedostala, takze porad resim do ceho to davat :(

holky mejte se a krasnej den Igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital