Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
710
7.6.06 10:43

Ahoj holky,

me pres noc narostl desne velky pupik. Upozornil me na nej manza, ktery rika, ze pry konecne vypadam jako spravna tehule.
Kacul, tu dovolenou ti moooooc zavidim. Uzijte si ji. My chceme jet taky, protoze pokud tohle pocasi bude pokracovat, budu mit pocit, ze bydlime ve Finsku a ja se urcite prestehuji na Sicilii. TAm je aspon teploucko. Italii taky miluju, Florencie, Rim, Neapol jsou moje milovany mesta.
Jak jste na tom se zadama? Neskutecne me boli zada. Mozna je to taky tim, ze obcas nosim malyho.
Mam v brise peknyho divocha nebo divosku. Teda jak to mimusko kope, az se nekdy divim, ze nevyskoci. :lol:
Jinak u nas dnes sviti krasne slunicko, a tak doufam, ze prijde aspon trochu zmena a bude tepleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
7.6.06 11:35

Dobré skoro poledne ;-)

Tak jsme byli dnes s Kulíškem na kontrole…no byla sice šíleně rychlá, nebyl ultrazvuk, ale aspoň mi dala doktorka poslechnout srdíčko, tak v kombinaci s pohyby vím, že Kulíšek je čiloučký :o))

Tlak mám v pořádku, moč taky (taky nosím s sebou na každou kontrolu a ampulce, kterou jsem dostala, vždy umyju a na další kontrolu zase beru :wink:), mám nahoře zatím 5 kilo (no už by to ani nahoru jít nemuselo, zásoby mám dobré :wink:), na pohmat je všechno v pořádku…
Ale co je hlaní, tak výsledky genetiky jsou OK, tak nám spadl obrovský kámen ze srdíček :D

V pátek jdeme na velký ultrazvuk do nemocnice, tak už se nemůžeme dočkat :wink:

Tak zatím papa a pohlazení pupíkům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
7.6.06 11:35

Tak jsem to pocasi zakrikla, uz je uplne pod mrakem a zacina kapkat. Me z toho pocasi fakt picne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
7.6.06 12:00

Marcelko , tak o zadech ani nemluvim, protoze kdyz jsem se o sileny bolesti v krizi (nemuzu si kolikrat ani vecer oblict pyzamo, neudrzim se na jedny noze) zminila pred primarem, tak mi rekl, ze my mlady jsme precitlively…tak mlcim

Ale treba v sobotu, kdyz celej den uklizim,varim a jeste jdu uklizet na stavbu…, tak vecer jsem total…tuhle sobotu jsem se nemohla ani zvednout s postele, abych zhasla :)

JINAK DNESKA UZ CEJTIM KRASNE POHYBY!!!!! mam hlad, tak mala/malej asi vyvadi :) Ale je to tak krasny, vzdycky se musim usmivat jak prdla.

tak pa igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
7.6.06 12:07

Jo a holky cetla jste nektera harryho pottera??? to jsou tak krasny knizky, nemuzu se jich nabazit…asi dam malymu jmeno Harry, jestli to bude kluk.......to si delam srandu, to bych doma asi neuspela…prej to kricim i ze spani :))

Pro holcicku uz mame asi jasno, dame jmeno VANDA.

Ale kluka porad nevime..

Jo v celem nasem denicku nejsou ani jedny dvojcatka???

Vcera mi prave volala moje kamaradka…ma 8mesicni dvojcata(kluka a holku).Uz jim vyrostl prvni zoubek a naucili se lezt…prej kdyz vari, tak ji visi na nohach a ona je taha po kuchyni :) :)

igi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.6.06 12:35

Já vám tak závidím, já chci taky nějaké pohyby :lol: , ale zatím nic necítím. Zítra jdu na kontrolu, doktorka mi má říct výsledky z krve. Mám docela strach. Taky se zítra dozvím, kolik jsem od minulé kontroly přibrala (byla jsem tam před 3 týdnama). Schválně se nechávám vážit u doktorky, abych to měla na stejné váze. Typuju to mininálně na 1kg-1,5kg od minule. :( Začíná mi fakt docela chutnat. Právě jsem byla na obědě a měli jsme smažený sýr s tatarkou, mňam.
Taky mi už zase začla chutnat káva, tak to snad nevadí, když si dám jednu rozpustnou denně. Navíc mám stejně nízký tlak.
Jinak u nás zatím svítí slunko, ale jsou i nějaké mráčky.
Mějte se krásně a pošlete mimískům něco dobrého :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.6.06 12:39

Ty pohyby cítíte jen tak, nebo musíte mít ruce na břichu. Já pořád přikládám a asi nic necítím. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
7.6.06 12:46

Pohyby citim jen tak, zrovna ted mi mimusko busi do bricha a pritom pisu. Nekdy to jsou uplny kopance a jindy jen lehke simrani. Kdyz se na to soustredim, vetsinou necitim nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
7.6.06 12:52

MAKOS ..........nezoufej, dočkáš se…ještě je čas…normální je zaznamenat pohyby u prvorodiček kolem 20.týdnu, takže už brzo…Já ty první zaznamenala večer, když si lehnu do postele a mám ruce položený na bříšku…je to jak když tam něco bublá, ale cítíš to i na tý dlani!! Pak to pomalu zesiluje den ode dne a nakonec jsou z toho kopance, jak píše Marcelka…Já jsem si ted asi mimčo přiotrávila půl kilem nektarinek, tak se mnou nemluví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
7.6.06 13:30

Podívejte se na adresu www.pleny.cz . Mají tam normálně i plenky s potiskem a rozkošné gryndáky a žíňky ve tvaru zvířátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.06 13:31

Ahoj těhulinky… :)

tak jsem se sem zase dostala po sto letech…Zkoušku minulý pátek jsem udělala, ale z těch nervů se mi udělalo zle musela jsem par dní vy:,–(it.Pak jsem se učila na zápočet, další nervy(no chudak Ricky :( ) ale dopadlo to dobře…

Jdu si teď pročítat, co jste od minulého čtvrtka napsaly, takže asi mám do půlnoci co dělat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
7.6.06 13:42

Medičko …moc moc gratuluju, jsi holka šikovná, jak to všechno zvládáš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.06 14:46

Uff…to je záběr, přečetla jsem zatím půlku :roll:

Kacula: jsi jasnovidec :P :P Zkouška byla fakt za 2(ale stálo to 2 kýble nervů :roll: ), ještě bys mi mohla předpovědět, jestli budu mít fakt kluka, když ti to tak jde 8)

TVRDNUTÍ BŘICHA: Jak jsem tady četla, co jste o tom napovídaly,využíla jsem, že jsem zase v lékařský knihovně a pilně studovala.Občasně tvrdnutí dělohy je normální a dokonce musí být(až 5× denně). Nejnormálnější je to po souloži :oops:
Problem by byl, kdyby takový stah trval dlouhu(co je „dlouho“ tady nepíšou)

Lindulka: Když jsem četla, kde dělaš, tak mě napadá, že to je přesně to stresový pracoviště, kam by těhotná správně nesměla :( To je snad ještě hodší než zdravotnictví :roll:

Domi: já byla před těhotenstvím „masový maniak“ nejedla jsem sladký a jedla jen popřádnou flákotu masa klidně i bez přílohy.Ale v těhu mám problem s kuřecím!Přesně ten pocit, co popisuješ.Tak ho prostě jením a dopřávám si libové vepřové, hovězí gulášek a tak…Ten vit.B je v jakémkoli masu

Bee: GARTULUJU K POHYBUM, a chci taky! Jinak na sebe dávej pozor, virozu vylež a nepodceňuj to…Hezky vitamínky, čajíčky a spousta relexace.To máš ode mně naordinovaný :)

Krtonozka: A jé, jé, tady někdo má tzv.HNÍZDÍCÍ INSTINKT(prý to začíná až v posledním trimestru a pak že ty maminky uklízejí i ve tři ráno :) )

Iginko: K těm studeným noham, asi to nevadí, dokud to není spojený s tím močákem, no a když k těm studeným noham tě ještě palí při močení, tak je potřeba něco honem dělat.Třeba si je i klidně namasírovat Alpou a vlez do teplounkých fuseklí 8)

Nico,Kacula: K to mu kafíčku…já slyšela, že je jedno kafe v těhu zdravý, enzymy nebo tak něco…ale je pravda, že ještě lepší účinek v tomto směru má Melta kavovina

Smarr: založíme nějaký klub a budeme agitovat lidi, aby si koupili Nomad :wink: , pak nam třeba Jané hodí nějaký to procento.Včera jsem se na něj byla zase podívat a tentokrát jsem si nechala předvest jak se skláda a rozkláda a jak je ve složené podobě velký.Vše super… :)
Jakou chceš vlastně barvu?
Jó, až ho budeš opravdu kupovat, doporučuji Dětský raj na Žižkově, kadyž to u nich objednaš přes net, tak je tam sleva 700kč a taška ke kočarku zdarma

Lindusko: vidis, to rada slyším, naše zdravotnictví není až zas tak špatné.Zase si ale vem, že naše mamky neměly některé ani jeden UZ a jak jsme se povedly… :lol: :lol: Takže když mimi krásně kope, je vše jak má…S těma průjmama to ale chce testy.Tlač na ně, nebo si to nějak zařiď…To chce opatrnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.06 14:47

Ivett: díky..jsi hodná :)

Bylo to takový týrání, zkoušeli to tři chlapi, u každého se tahlo 3 otázky a na jakoukoli otázku tě mohli vyhodit a ostatní se nepočíta…No ještě, že to mám zasebou…Ricky je asi intelektual(aspoň někdo z nas dvou) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.06 15:27
igina píše:
Jo a holky cetla jste nektera harryho pottera??? to jsou tak krasny knizky, nemuzu se jich nabazit…asi dam malymu jmeno Harry, jestli to bude kluk.......to si delam srandu, to bych doma asi neuspela…prej to kricim i ze spani :))igi

Tak to tě chápu, já jsem Harrym taky uplně posedla, :D :D loní jsem donutila muže, aby to taky začal číst a už je u posledního dílu.Ostatně on jako první jméno pro holčičku navrhoval Hermiona a myslel to vážně…Já mám teď ale všechny díly přečtený a dalšího se nemužu dočkat, tak to asi začnu číst znovu, a tentokrat v Aj :)

Úplně ti závidím, že máš ještě ty nejlepší díly před sebou(psala jsi, že jsi u třetího, ne?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí