Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
958
6.6.06 09:55

SEZNAMEK:

BEE ( matka pluku ) (76,rak) Praha Filip/Daniela TP 1.11. Qeebo DK 15.6./20.6.
KACULA (79,rak) Praha Lukáš/Tereza TP 1.11. Mimčula DK 7.6./26.6.
IVETT (81,váhy) Praha Jan/Kristýna TP 1.11. Kulíšek DK 7.6.

PAMAVLA (78, beran) Frydek-Místek TP 1.11. DK 7.6.

DOMI (77,střelec) Olomouc TP 3.11. Chrobáček DK 26.6.
LINDUSA (79,beran) Německo TP 3.11. Alien/Puppy DK 22.6./30.6.
ANNI (76,váhy) Ostrava TP 3.11. Broučínek DK 12.6.
LIDUNKA (79,beran) Chrudim TP 6.(25.)11. DK 8.6.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž Tobias/Sofie TP 7.11. DK 20.6./27.6.
KRTONOZKA (78,štír) Věžná (PE) Ondra/Tereza/Marie TP 7.11. Ója DK 21.6.
WELINKA (82,beran) Jizerky TP 8.11. Fufee DK 14.6.
MILKAK (80,kozoroh) S.Čech TP 8.11. Svišťátko DK 6.6.

MAYA (blíženec) TP 9.11. Mimísek DK 22.6.
JAGISKA (79,býk) Skotsko TP 9.11. Hopsinka DK ???
ILJU (78,panna) Jizerky TP 10.11. Šneruška DK 9.6.
PAJINA (77,beran) Praha-Hostík TP 11.11. Hrášek DK ???

SMARRR (75,blíženec) Praha TP 12.11. Mimi DK 26.6.
MILI (r.71) Praha TP 13.11. Bambulka DK 13.6./23.6.
HIKI (82,býk) Bratislava TP 13.11. DK ??/6.7.
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín TP 15.11. DK 8.6./26.6.
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L TP 15.11. DK 6.6.

IGINA (78,štír) za Brnem TP 16.11. DK 22.6.
NICO (79,panna) Praha TP 17.11. Mimi DK 26.6.
MIA (74,beran) Praha TP 17.11. Mia/Hugo DK 19.6./23.6.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos DK 12.6.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most TP 22.11. Bumbrlíček DK 22.6.
KASIA (78,blíženec) Olomouc Alexandra/?? TP 28.11. Bubinka DK 6.6./16.6.A
IVANA1985 (85,býk) Strakonice TP 29.11. Hrášek DK ???

LIBORINKA Pelhřimov TP 30.11. Bobánek DK 13.6.
MEDICKA (80,váha) Praha- Žižkov TP 30.11. Ricky DK 29.6.
KAMI TP 30.11. DK ???

MARIEE host
KA-TKA snažilka
EDIK host
DENDULKA host
RADULKA1 host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
6.6.06 10:26

Ahoj holky, dneska mi zase brali litry krve, delaji mi snad i testy na blbost nebo co :D . Take me opet chytla ranni nevolnost. Tak jednou, dvakrat tydne se ozve, nastesti to ale neni tak krute jako na zacatku tehu. Odezni to obvykle behem pul hodky. Ted uz se tu vesele cpu tortilla chips s avokadem, to mi jede :P .

Jinak jsem delala velevyzkum spacich poloh pri tehu, jak na zahranicnich webech tak na ceskych a vysledek me jen a jen potesil - spat, jak nam to vyhovuje! Nasla jsem dokonce jednu holku, co i ve 32. tydnu vesele chrupka na brise a doktorka ji pozehnala. Mimi je dobre chraneno plodovou vodou, neexistuje, ze by se nikterak dusilo ci mackalo. To same s polohou na zadech, neni nebezpecna, pokud je nam prijemna. Pokud se nam dela spatne, citime motani hlavy ci jine neprijemnosti, tak se samy rady prevalime, ze… Takze zkratka telo si samo rekne, diky Bohu, protoze ja uz 2 noci nespim a ani body polstar moc nepomaha. A lezet na brise a zadech je mi zatim vice nez pohodlne :D .

Bee, jasne, ze se ty babsky poudacky musi brat s velkou rezervou, to bychom pak nepotrebovali vedu, kdyby vse zarucene platilo :D . Ja mam nejake znaky na holku, jine zase na kluka, vim, ze dvojcata to nejsou, s hermafroditem take nepocitame :D . Snad se dozvim na UTZ toho 22.6.!

Povercivosti nastesti moc netrpim, obcas sice ano, ale co se mimiska tyce, tak si ty negativni veci vubec nepripoustim a kdyz vidim neco pekneho na mimi, tak to zkratka poridim. Tuhle jsme si koupili takovy ten predni nosic a ja mela takovy zachvat maminkovani, ze jsem do toho po:,–(ila meho neboheho pejsanka jorksirka :D . Ani moc neprotestoval, ocividne se mu libilo, ze ho konecne nekdo taha :) .

Ivanko, pokud mimi prospiva, neni potreba se vahou zabyvat. Urcite nemas 40 kg, to by byla pak jina :D . Stejne si kazdy narod rika „sve“ idealni vahove prirustky… Docetla jsem se, ze v CR se doporucuje do 12 kg, v US 12 - 17 kg (take mivali do 12 kg, ale upustili od toho, moc hubena mimi se rodila…), v Mexiku to berou velmi dietne - do 7 kg (!!!), takze pokud se citis dobre a mimi pekne zraje, tak se neznepokojuj :wink: .

Kacko, pokud nenajdes nikoho na seznamek, tak ja se „obetuju“ a to rada, aspon ziskam ztraceny prehled :wink: . Jinak preji prima dovcu, hlavne se tam poradne ohrej, leto zatim nic moc! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.6.06 10:47

Krásné dopoledne,berušky…

Kačulko děkuji za tip na internetové obchůdky…prošla jsem jich několik,ale za ty ověřené jsem moc vděčná.

K těm pověrám…tak já osobně miluju na miminkách žlutou(a nejlépe pastelovou),bílou,krémovou a pastelově hnědou…barvy podle pohlaví vůbec neřeším…ale ty sladké holčičky v růžovém a chlapečci v zeleném,modrém=to bych se asi neubránila,ale žádná křeč,to až po narození. 8) Těhu oblečky jsem si začala nakupovat po 13tt,už jsem se do ničeho nevešla..to bylo směrodatné :D :D Co se týče kočárku a postýlky,…v jednom obchůdku tady u nás úplně rutinně umožňují(že by pověrčivé těhule? :D :lol: ) objednání předem,a pak vyzvednutí po porodu.Tak to bychom snad zvládli…mě spíš straší hrůzné příběhy babiček,maminek..no a i sestra už je tím nakažená :roll: …

Holky jdete některá na UZ ve 20tt do centra fetální medicíny?nebo prostě do nějaké nemocnice?Já jsem,po minulém týdnu,kdy nás Dr šílené vystrašila tím,že mimi neodpovídá,že díky mému vysokému tlaku může pomaleji růst :?: rezignovala..v pátek jsme jeli za mou kamarádkou-Dr. na porodnici..ta Fufee změřila,podle nožky,ručičky,hrudníku,…a je ještě starší..takže nejenom že odpovídá,ale ono nám chtělo tu středeční zkušenost vynahradit a udělat nám radost…můj Dr měřil miminko pořád jen na délku..a to prý podle mé Dr kamarádky svědčí o zanedbání…no hlavně že je mimi v poho :D :D :D …na ten UZ v Praze-do Pronatalu jdu 12.6. dopoledne.Ale přiznám se,že se těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
6.6.06 11:16

Ahoj těhulky..

Kacul: Já bych si seznámek vzala, jsem doma nonostop, ale musela by jsi mi vysvětlit, jak se vkládá a opravuje. :wink:

Jinak holky: Já jsem nic nezhubla, vážim pořád stejně jako před otěhotněním,ale žádná drobonká nejsem, jsem pořádný kus ženský. :wink: Stejně nejvíc váží moje prsa, pořád mě bolí. :roll:
Nemáte někdo radu jak se toho zbavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
6.6.06 11:18

KACUL u mych kontrol mi prosim v seznamku zapis jeste novy termin. - 20.6. - to je normalni kontrola u nove doktorky. toho 15.6. mame „jen“ ultrazvuk. :-)

Tak a ja jdu zase spat. Jsem priiiiiiiiiiiiiserne unavena :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
6.6.06 11:22

Ivanko, me prsa take zlobi a boli a to mam fakt zadne, spis meritelne na zadech :D . Take nevim, co s tim, nejhrosi je to vzdy po ranu a take kdyz se jdu odpo natahnout. Proste po odpocinku. Nekdy mi vadi i jak se o ne otira tricko, hruza. Nastesti to neboli non-stop, „jen“ treba 3 dny, pak mam par dnu klid, pak to zase polevi… Asi se s tim neda delat nic moc :( . Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
6.6.06 11:23

Kacul: Jinak další kontrolu mám 28.6 a jména pro miminko máme vybrané kluk Karel a holka Eliška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
6.6.06 11:26

Linduško: Tak to jsem na tom stejně, já to mám taky tak.
Jen doufám, že už přestanou růst, jinak mě z toho klepne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.6.06 11:31

Kačul ,kam přesně se chystáte?My jsme žili v Südtitol,poblíž Bolzana..prostě téměř v centru Dolomit.No ale ty jedeš za teplíčkem,viď.Itálie je celá kouzelná.Já jsem spíš na hory,jezera(miluju Lago di Garda),…u moře je na nás moc teplo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
6.6.06 11:32

Ach jo,Südtirol,samozřejmě..prostě jižní Tyrolsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
6.6.06 12:08

Welinko …jedeme do Campánie, myslim, že mezi Řím a Neapol, na západní pobřeží. Chtěli jsem Calábrii, ale ta je moc daleko na cestu s Verčou a mým pupíkem!!! :wink: Jinak celá Itálie je podle mě krásná a hlavně je mi hrozně blízká ta nátura Italů, jezdím tam moc ráda!! Naši tam jezdí už asi 10 let a pokaždé jinam a dřív to brali i přes Dolomity, ale už prej stárnou :lol: :lol: Já byla i jednou lyžovat v Dolomitech, ale zaboha si nevzpomenu kde. :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
6.6.06 12:40

Holky, tak jeden usměv pro lepší náladu, když nám to počasí nepřeje!!
Taky se vám to zdá nakažlivý!?!? Mám tuhle fotku na ploše a furt se culim jak debil :wink:

http://mujweb.cz/…jesteeee.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
6.6.06 13:02

Kaculko, to je pusinka...............takovej kouzelnej usmev, to se nedivim, ze se culis celej den. Uz mam ten vyraz taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
6.6.06 13:04

Ahojky kocicky!

Kaculko , diky moc za tu fotecku…to jsem presne potrebovala!!! Pocasi se u nas zkazilo, opet mi zmoklo pradlo, spoludovolenkari hlasi 37,8° u synka a nase nedelni rodicka od vcerejska zvraci, tak jeste pojedeme na veterinu… Zkratka den jako vymalovany!

Lindusko , my jdeme na velky UTZ taky 22.6. Doufam, ze to neni moc brzy a vse bude krasne videt. Samozrejme nas zajima i pohlavi, ale nejdulezitejsi je spravne srdicko, ledviny atd…

Jinak ja si dnes koupila pochoutku meho detstvi - Atlasky…mnamiky mnam. Mate holky taky takove choutky? Ja mam pocit, ze chutove orgie tady prozivam hlavne ja :lol:

Tak ja si na chvili dachnu a jdu uklizet a balit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
6.6.06 13:37

KACUL, Verunka je vážně moc roztomilá! ;-)
Zrovna jsem se probudila do deště a taky jsem byla sebrat sotva doschlý prádlo, to počasí je šílený :-( a žádný lepší vyhlídky. Asi bude i letošní léto nic moc. :-/ Ale ten Verunčin úsměv je fakt sluníčkovej!
Ještě jednou hezkou dovču… Doufám, že nám pak ukážete nějaký fotky - ty i NICO. ;-)
pa Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital