Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
712
5.6.06 15:43

Ahoj holky…

Tak už mám po kontrole.
Brali mi krev na tripl testy, mám si zavolat v pondělí na vysledky, tak snad to bude ok. :roll:
Jinak mimísek hezky roste a sílí. :lol:
Jo a nepřibrala jsem vůbec nic, tak nevim jestli je to dobře nebo ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
5.6.06 15:50

Ivanko, držím pěstičky, ale výsledky budou určitě dobré :wink:

Kasia, jsem ráda, že nejsem sama, kdo neodsoudí staré věcičky - některé jsou tedy fakt nenositelné, ale jiné jsou docela OK a jak píšeš - kvalita naprosto rozdílná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
5.6.06 16:13

KACUL a LINDUS - diky za zpravicky ohledne „porodu podle pohybu“… :-D

Ja se totiz chystam rodit (pokud mozno) v tom Vrchlabi a nejradsi bych tam jela z domova (cca. 2 hodky cesty). Tam mi rekli, ze je to v pohode, ALE…
tak se snazim zjistit co nejpresneji, jestli mi stanoveny termin na konec rijna odpovida. Ja jsem teda stale presvedcena o listopadu a to dokonce o 11.11. podle oplodneni, ale tezko rict, jak se nakonec Qeebo rozhodne, ze?! ;-)

Doufam, ze me neopusti intuice a v pripade potreby se dle ni vcas presunem. 8) A hlavne doufam, ze bude porad vsechno v poradku a ze nebude problem rodit tam. Kdyby melo byt cokoli spatne, asi pojedu do Motola - to je nejbliz a maj tam vynikajici detskou JIP :-( ALE MY BUDEM i nadale V PORADKU, takze to snad na to Vrchlabi zvladnem.

Jinak Qeebo se drzi zatim PRESNE podle tabulek a tatinkova křížového grafu :-D tak doufam, ze to bude dodrzovat az do porodu a pak i po, ale o tom „po“ silne pochybuju, protoze my byli oba zlobilove, ale je fakt, ze az od doby co jsme behali a mluvili… :-D

Jinak Smarr - diky za SZ, az vecer SNAD poslu fotku, uvidis, ze v tom „pripadani si“ nejsi sama. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
5.6.06 16:15

IVANKO - myslim, ze to, zes jeste nic nepribrala je uplne v pohode. Tabulky na tohle prakticky neexistuji a jestli se prcek vyviji v poradku, zrejme jsi sama treba trochu zhubla a to, co nabral prcek to vyrovnalo. :-)

Hlavne nemej pocit, ze jsi v necem pozadu! Neboj - ono to prijde! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
5.6.06 17:03

ANNI, to jsi nemusela hned vyskakovat a odpovídat. Však já bych vyčkala s odpovědí :) Přesto děkuji za tvou ochotu tak učinit a odejít na chvilku od dobrůtek a pohodičky.

Kdyby si byla tady u nás na genetice, tak podle naší genetičky za vyšší riziko berou až hodnotu 1:250, takže by tě pravděpodobně nějakým dalším testováním nestrašili a nezatěžovali. Ale jiný kraj, jiný mrav.

Nám zjistili nižší hodnoty PAPP-A, problémem mohou být mé průjmy a taky stáří plodu bylo stanoveno o týden méně než si myslím já podle oplodnění, takže to taky posune výsledky jinam. Jak píšeš, teď už nic nenaděláme a můžeme jen čekat a prostě věřit.

K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
5.6.06 17:16

KASIO to já se ráda zvednu:-) no trn doktor mě říkal že to není až tak hrozné a ptal se mě jestli chci další vyšetření nebo počkat až na tripl testy tam by to bylo třeba v pořádku ale já jsem na tu plodovku chtěla jít. Mě to vyšlo z těch předběžných testů co mi dělali myslím ve 12tt a ono je to hrozně citlivý takže z nějakých 70% jsou ty výsledky většinou chybný.

HOLČINY co pijete tp granko, ted jsem četla na internetu jak je prospěšné pro plet. Zůstává po něm napnutá a svěží. Takže se tím vlastně i krášlíte. Já bych bez mých dvou kafíček denně asi nefungovala už vůbec. Ale jak jsem dřív milovala presso tak ted je mi z něj špatně. tak si dělám jen slabé překapávané a tak napůl s mlíkem. Jinak jsem pořád dost masová a nedovedu si představit že bych ho aspon jednou denně neměla:-)))) to zas bude kluk jako buk:-)

Anni a kašlající Ada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
5.6.06 20:49

Zdravím,

Max mi obsáhlý příspěvek smazal, takže lovím v paměti, co tam bylo.

Igi Bee
já uvažovala jestli neodmítnout už triple testy, nakonec jsem jim kre dala ýsledky budou příští středu

Bee
souhlasím s Kacul termín dle pohybů je tak nepřesný, až je k ničemu, nebój vy se s Qeebeem domluvíte :lol:

Linduso
magnézko nemá na dělohu ani azy vliv, jen na tvé vnímání té činnosti, jinak přeju ať tě bolesti opustí.

no a už nevím … takže obecně, všem co mají dobré zprávy gratuluju, těm co nějaké trápení pohlazení.

No holky, nechci vám brát iluze, ale to, že maso=kluk, já minulé těhu měla maso asi 3× a né moc s chutí, spíš z obav a odpovědnosti 8) a Max je kluk jak buk :lol: :lol: 8)

No a jak už jsem psala, krev jsem dala … příští středu, do té doby zákaz myšlení, no ale ještě se odehrál UTZ, vše v pořádku, jen ypadá ještě o den menší, no to je toleranci, prostě ho nebudem honit ven :D ( Kaculko dr. Macuchová byla v gynFemu první co se nepředstavila, ale byla milá a pozorná)

a hlásím, že 19.6. KO a 23.6. UTZ vývojových vad u dr.Kvapila

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
431
5.6.06 21:26

Krásný pondělní podvečer,berušky :lol:

Děkuji za pochválení bříška… :D ,jste moc hodné…

Moc děkuji za radu ke kapičkám z prsu…nemyslím,že by to bylo něco špatného :! ,ale spíš mě vyděsilo,že z druhého vůůbec nic…moc děkuju zkušeným mamčám za uklidnění…dneska jsem si musela koupit vložky do podprsenky,je to vážně hojné…ale na jednu stranu mě to docela naladilo na to,že ta nalitá prsa budou za chvilku aktuální,a že je úžasný mít pro drobečka takovou mňamku :D :D :D (..no jo,to jsou ty těhu hormony :lol: )

Povídaly jste o tripple testech..já na ně za nic nechtěla jít…ale pomyšlení na to,že bych do konce těhu měla „špatné“ svědomí,mě přemluvilo… 8)

S manželem jsme si řekli,že věci pro miminko a tak to okolo,budeme nakupovat o prázdninách…kamarádka mi doporučila www.rumburak.cz a www.mimibazar.cz …dokázala mě tak krásně poučit,co se hodí,co je zbytečný,…v takových chvílích si člověk říká..to je krááásný..já jsem těhotná :lol: :lol: :lol:

Jste některá taky tak pověrčivá, jako já?Nevíte co se nejčastěji „nesmí“ před narozením mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
6.6.06 09:30

Ahoj WELI a ostatní povídálky (vlastně většinou už stálice, co?!) :-D

co se týče pověrčivosti, jsem pověrčivá taky, ale zároveň praktická…takže pár dupaček už mám. Kupuju je náhodně a zatím neutrální, protože zatím nevíme, co je Qeebo zač…ale i když to pak budem vědět, asi budu v neutrálním duchu pokračovat, protože chceme děti určitě dvě a růžový kluk by byl horší než modrá holka… :-) takže čistě „správně barevných“ věcí budu mít asi jen pár a asi hlavně na začátek. :-) Jestli to bude kluk, možná se rozšoupnu trochu víc v té modré… :-)

Kamarádka to má s pověrama správně „rozdaný“. Věří tomu, co se jí hodí a líbí. :-) Já například věřím tomu, že kočárek sice můžu koupit, ale do narození bych ho neměla mít doma a vozit ho jen tak „na zkoušku“…prostě ho koupíme a pak se ho raději nedotknu až do té doby, dokud do něj nebudu mít koho dát. :-) - bude asi u našich někde schovanej. :-)

Jiné pověry moc neznám, ale je fakt, že oblečení jsem se donedávna (vlastně do kontroly v 17. týdnu) bála kupovat taky, takže chápu ty obavy. Já si ale předem řekla, že bude-li všechno v pořádku, začneme s nákupy v květnu - červnu, abychom si to pěkně rozložili.

Jinak KACUL a MIO děkuju za uklidnění s pohyby. Já bych totiž fakt chtěla rodit až v tom listopadu. :-D

MIO je myslím dobře, že sis nechala tripple testy udělat. Určitě dopadnou dobře, uvidíš! :-)

Mějte se dneska krásně. Já jdu zkusit chvíli něco žehlit a pak asi půjdu spát. Mám od té rýmy unavený oči jak když do toho počítače koukám celej den a bolí mě záda. :-(

pa pa Bee+Qee

(pro ty „MASOVÉ“ co si myslí, že to bude kluk…nejsem si tím vůůůůůůůůůbec jistá, ačkoli původně to tak bylo… :-) třeba to bude holka s chutěma po tátovi :-D - myslím, že se to prostě nedá z ničeho odvodit. - je to zřejmě asi tak spolehlivé jako to stanovení termínu podle pohybů… např. se říká, že holka bere mámě krásu a já mám kamarádku, která v těhotenství úplně rozkvetla, strašně jí to slušelo, břicho měla špičatý a má nááááádhernou holčičku! :-) prostě uvidíme…a nebo se necháme překvapit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
6.6.06 09:33

To jsem se zase rozepsala. :-( Omlouvám se za svoje dlouhatananánské příspěvky…asi jsem prostě šíleně ukecaná a hlavně - píšu málokdy, ale zato vždycky pěknej román… :-( Snad to není náročný číst. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
6.6.06 09:35

Ahojky těhulky!!

WELINKO …ještě na kupování věciček poradím www.caryfuk.cz a taky www.detskydum.cz nebo www.detskyraj.cz Se všema mám zkušenosti zatim jen dobré!!! Jinak bys před narozením neměla mít doma kočárek, ale o ničem jiném nevím. Já ho měla na balkoně, takže ne doma :wink:
MIA ........no s tou doktorkou jsem se ještě nepotkala, jdu ve středu k Dr. Slámové na ten velkej UZ, protože Dr. Kvapil, je tam jen pátky a to už jsme pryč!!!
IVANKO …jestli jsi nic nenabrala, tak to je dobře…típ líp pro tebe, jen musíš mít nějaké malé zásoby na dobu po porodu, ale na to máš času ještě dost!!!

Já spim stále na břiše, ale tento týden už jen polobřiše…jakože jedna noha pokrčená a opřená o koleno…Ale už to ani takhle dlouho nepůjde :cry:

Jinak holky!!! Nehlásí se někdo dobrovolně na vkládání seznámku??…já frčím ve čtvrtek na dovču a nebudu 14 dní!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
6.6.06 09:48

Ahoj KACUL,

ty se máš s tou dovčou! Kam frčíte?
Já bych seznámek klidně vkládala, ale tím, že chodím normálně do práce bych asi nebyla dobrá informátorka :-( obvykle tu nejsem tak často jako teď. :-( Asi by to měl dělat někdo z holek, co jsou doma… :o
Užij si krásnou dovču!!! A vrať se odpočatá a plná sil! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
6.6.06 09:52

BEE.........frčíme do itálie…a už se strááášně těšim, jak se ohřeju a Verča se vyblblne s dědou a babí…

Takže teda někdo kdo je doma...........?????

Jinak seznam je v excelu celkem přehlednej, mám ho vytisknutej a dopisuju tam jen změny, když je moc popsanej, vytisknu novej…postupně to v excelu dopisuju a není to tak hrozný…nejhorší jsou ty tučný a barevný věci, to se musí ručně…ale to byste snad přežili i bez toho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
6.6.06 09:53

:lol: :lol: :lol: :lol: čekám na novou stránku!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
6.6.06 09:54

tak šup :lol: :lol: :lol:

:P :P :P :P :P :D :D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...