Poradna duly
Jana Čurdová
Čus,
já jsem tady taky.Dnes jsem strašně unavená,takže jsem už asi 2 krát spala.Jenže ve 3 odjel Marek na barák tak se musím starat o malýho
Já teda dnes ven nejdu. ![]()
Adel - kabely a veškeré šňůry máme taky rádi. ![]()
Hildo - pěkný fotečky ![]()
Já už tu jsem taky ![]()
Holky,krásný fotečky! Teda Viktorek je čahoun - je předurčený pro NBA-ale to musí ještě trochu trénovat,do schodů i rychlost.
Hildo - jsem zvědavá,jak dlouho si to nechá od Aničky Honzík líbit ![]()
Malá totálně odpadla,v šest byla úplně k.o. Byli jsme celý den venku u vody. Na dnešek suprově spala,usnula kolem sedmé,ve čtyři ráno si řekla o svojí lahvičku s mlíčkem a vzápětí to opět zalomila do devíti. Tak doufám,že si to dnes zopakuje ![]()
mino, ty fakt neprovokuj
. viktor usnul vcera kolem 23h, spal do 1:30, kojil se snad hodinu (nechtel vubec od prsa), pak rval a rval (david obetave nosil, az ho unosil
- rano jsem odhalila pricinu - mame patej zub, dvojku nahore
), pak v sest se nadobro probudil, kojeni - a uz nezabral. zbytek jeste spal, tak jsem vzala viktora do bondolina a vyrazila do konzumu pro pecivo, no, jenomze jsem si neuvedomila, ze v nedeli oteviraji az v osm, takze jsme se tam otocili a kraceli zas nazpatek a pak v osm se tam vydali znovu… urcite zas nekdy budu takhle aktivni ![]()
k tem schodum - nakonec se mu to vcera povedlo
. nakonec na to prisel, ze si nesmi stoupat, ale musi lezt po ctyrech. tak vylezl na ten prvni schod, tam si sedl, rozzaril se jako slunicko, jakej je jako sikula, otocil se - no a kdybych ho nechytla, tak si dal pekne na cumacek…
a jinak NBA ne, tatinek ho vidi na PGA
.
hildo, super fotky
. obzvlast lachtanek nema chybu, myslim, ze tulenice by ho hned adoptovala, je rozkosnej
!
a jak to nese, nerozciluje se, ze ma ty rukavky takhle?
Adel - jo tak vy už ho vidíte jako vítěze PGA
Se divím,že když si doma tehdy tak „bojovala“ o jméno Viktorka,že si manžel nedal podmínku,že bude mít jména dvě - Viktor Tiger ![]()
no napřed jsem si myslela, že se bude zlobit, ale zdá se, že mu to vůbec nevadí. Leze, směje se na celý kolo…
Ve dne je vůbec v pohodě, jakoby ani žádnej ekzem nebyl, jen když ho sleču tak se drbe, ale ty noci, ty jsou děsný ![]()
Chudáček, právě těma zašitejma rukávkama uchopil mou pantofli, to je tak sladký…
Jsme byli dneska na hřišti, šli jsme až v 5, to už bylo příjemně. No a Honzík celou cestu v kočáru stál. Normálně jsem ho přikurtovala a on stál, držel se za střechu… pak dám foto, jenže foťák jsem zapomněla ve sklepě v kočáru, tak musim počkat až junior usne.
Jsem z toho úplně vyndaná jak se snaží vstávat na nohy, teprve 15. si poprvé sednul, a za 14 dní nám snad už bude chodit
![]()
Tak to naše buchtička je stále ve stádiu plazícího se ještěra. Ale i přes své proporce je toto její oblíbená hračka (včera jsem ji načapala,když měla po obědě spinkat-tahala a mlaskala,až jí z toho povolily patentky v rozkroku
)
Ahojky,
náádherné fotky, máte krásný mazlíčky, i když Sofi se svými povolenými patentkami asi vede
![]()
Oliver se postaví o všechno co jde, hezky vrávorá, no a za ruce přejde celý pokoj. Sice vykračuje jako čáp, ale hrozně se mu to líbí. Několikrát denně padne a natluče si, hlavně do hlavy
, ale je rychlý a fakt se to nedá stihnout. I když občas ho chytím.
Peru jako vzteklá, Verča se vrátila z brigády a v úterý ráno letíme, ještě že je hezky a uschne to rychle.
Míno, na jak dlouho mi vystačí ta krabice toho Nutrilonu?
Miiri - kolik dávek za 24 hod asi budeš dělat? A jak velké? 160 nebo 180ml
Miiri - dělám dvě dávky/den - jednu dávám v noci 180 ml/6 odměrek a druhou k snídani 160ml/5 odměrek a balení vystačí na 14 dni. Taky jsem to kvůli dovolené teď sledovala.
hildo, tak aspon ze pres den je lachtanek v pohode. no, ja vim, ze je to blba utecha
.
jinak s tim kocarem znam moc dobre, ale ted ve sportaku je viktor v pohode, nijak zvlast v nem nekravi.
teda mino, sophi se fakt s chuti pusti do vseho, co
? vyborna fotecka… jo, a k tomu tigerovi - aja mu rika obcas tygrik - tak aspon tak. (ona nas totiz podelila postavama z medvidka pu - ona je pu, viktor tygrik, tatinek je oslik a maminka prasatko
).
teda ale pekelne me boli v krizi a podbrisku, tak mozna ze by po roce a pul prisla ms???
Ahojte kecalky!
Tak zdravím po týdnu na chatě.
Podařilo se mi vás dočíst dokonce za jeden den!!! ![]()
Kacudko, gratuluju! Ať jde všechno dobře a na jaře máte doma zdravé miminko.
Mě by ale asi piclo. Na druhou stranu, lehce s nostalgií vzpomínám na těhotenství… ![]()
Vodu používám Dobrou vodu - dle dr. je nejvhodnější. My máme vodu z kohoutku strašnou, takže bych jí neměla používat vůbec. Nicméně jsem si nechala jednu láhev kupované v lednici a Janek jí iniciativně vylil.
Někdy je až radioaktivní… ![]()
Helmitko, díky za tipy do Beskyd. Nakonec jedeme na chatu nějakých známých tchánovců na Soláň, tak jsem zvědavá. Ale v rámci nějakého výletu se stavíme na jídlo v té restauraci co dobře vaří. ![]()
Kojení - plánuju tak do roka, max. roka a půl (pak už budu asi stejně uplně vycuclá…). Taky si to užívám. A je to rozhodně praktické - představa dobrovolného vaření Nutrilonu v noci mě zcela děsí! Každopádně uvažuju o tom, že ho odstavím v noci. Je to fakt náročné a ta potvůrka se budí čím dál častěji. ![]()
Maso - Janek přinesl hezké telecí, takže jsem ho dneska celé dopoledne porcovala a zamrazila si to. Pak jen rozmrazím, hodím uvařit se zeleninou a po fťákách. Dneska se mi ale nějak nezdařilo mixování samotného masa, tak to měl mládežník i s kouskama a byla to fakt sranda. Vždycky strašně dlouho žužlal ten kousek masa a tvářil se děsně důležitě.
![]()
Jinak lozí (spíš se plíží, ale už dost rychle), kadí prakticky jenom do nočníku (paráda! - je to totiž opravdu smrádek) a nezbedničí jako o život. Ve středu řekl prvně cíleně „tata, tata“ (jak my matky k tomu přijdeme…), občas se mu podaří „haf“ a v knížce Krtek a zvířátka umí ukázat krtka, ježka, kytku a sluníčko, když to po něm chci. ![]()
A toť asi vše, jdu poskládat tu hroznou hromadu prádla, které jsem dnes vyprala. ![]()
Míno - dělám tak 2× po 180, tak moc díky za info.
Havo - Olívek je moc šikovný, ale když po něm chci aby něco ukázal, tak na mě kouká tak šibalsky, že se bojím, že zvedne prostředník
![]()
Ahojky
Nááááádherné fotečky,a ještě krásnější dětičky ![]()
Enasus:Nezmrazuju,vařím každý den čerstvé.Syrové maso jsem nakrájela na kostky a namrazila.Pak vždy kousek vytáhnu a uvařím.(vařím vše dohromady v jednom hrnci) ![]()
Kačudko:K Phil and Teds je obsáhlá diskuse tady http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… .
Nám se do toho nechtělo tolik investovat,protože tandem nepoužíváme denně,bazarový nám stačí a hlavně za stejnou cenu ho pak prodáme ![]()
Adel:Viktorek je opravdu sportovec.Berinka zatím klečí u schodků a dumá jak dál…Kubík jí to už několikrát názorně ukazoval
,ale zatím to moc nepomohlo
Bohužel pak už nemůže a padá na hlavičku ![]()
Hildo:Honzíkovi čelenka sluší
,ale lachtaní fotka je geniální ![]()
Už u Vás rostou hřiby?Vzpomínám si na loňské fotky
Tady zatím slabota.
Míno:Opožděně vše nej Sophince ![]()
Je kouzelná…a těch vlasů…na většině fotek má nějakou pokrývku hlavy,tak to nebylo vidět. ![]()
Havo:Máš doma šikulu…nočník a zvířátka ![]()
Nazdárek
tak jsem dnes zase vytuhla u večerního kojení… co včera Mišan večer vyváděl byl děs, já chtěla vytřít podlahu, no jedině s manducou… ale už se krapet pronese… no a vypadá to že z něj bude šestizubka… prořízly se mu špičáčky…
Pouť se vydařila, Mišanova garderoba se rozrostla o tepláčky, mikinku a vestičku, dnes o teplý kompletek (kalhoty a kabátek s kapucí na zimu) - neboť babička trvala na tom že mu musí něco koupit. Hromada hraček se rozrostla o 3 plyšáky, větrník -berušku, auto s bábovkami na písek a skákacího dřevěného myšáka na pružině
. Žádný pták se na pouti nevyskytoval, budeme ho tedy muset koupit jinde. Včera byla jízda na labutích a narážecích autíčkách (v sobotu jsou vždy prodloužené jízdy - méně lidí). Kulil oči, nevěděl co se to děje, ale očíčkama šmejdil, ani nepípl.
![]()