Poradna duly
Jana Čurdová
Nazdárek
Míno Sophinka má úžasné faldíčky. A užij si je dokud je má, až začne lézt tak zmizí…
Adel no mé výživové zá:,–(y jdou taky stranou, hlavně když to sní…
No oblečky..pořád vyřazuju a vyřazuju… ani mi nemluvte… Většina bodýček 80 je nám malá, dávám i 86, kalhoty zatím 74..
Dělá paci paci (hlavně když má radost), dává pusinky - no správně řečeno je to cosi vlhkého, už udělal i pápá… říká máma, bába, něco jako ahoj… žvatlá, ale ukazovat se taky nehodlá
Enasus já jsem ráda že jsme to stihli před porodem, teď jen dokončujeme a i to bohatě stačí…
Kačudko gratulace k průkajdě. ![]()
Mišánek před 14 dny vážil 9,67 kg (doktorka má dovolenou, tak jsme byli dřív)
Jonysko co by bylo, jelikož manža nedal pozor, byl by doma on… ![]()
Cau pri vikendu
sme rozlitani, nedocetla jsem, ale vsechny u spechy chvalim......
mala dela kovej kovej, pa pa, jak je velka, paci nekdy, ale jenom mne to ukaze…
rika baba tata mama ajajaj papa kaka
pusinku mi dala vcera krasnou opravdovou, prisala se mi na tvari a jeste oliula jazyckem
Mino, prosim te, tam u vas je firma baracky sro, neznas??? Nemas reference? Shanim pro kamaradku
Ahojky
HILDO a KRISULKO fotečky z minisrazíku SUPER kluci jsou fakt jak bráškové
![]()
KAČUDKO blahopřeji k průkazce!!! ![]()
KONEČNĚ SE NÁM KLUBE PRVNÍ ZOUBEK!!!
je trošku nevrlejší ale zatím to jde i v noci
mohla by mít průběh jako Natali to jsme o zoubkách ani nevěděli no však ten první taky našla Dr.
![]()
Nazdárek!
Gratuluji Sabince ke skoro zoubku
!
Sophinka dělá trochu nepovedeně paci,paci - někdy přitom máchá ručičkama jakoby chtěla odletět,pá pá,pak spoustu grimas - chrochtat,krčit nosík-no blbosti co na ní dělá tatínek.Mluvit se jí nechce - sice stále něco žvatlá,ale mama nebo tata ani náhodou. Jen krásně vyslovuje ham. A pusinky taky umí
Neukazuje,ale těká očima po věcech,na které se ptám.Na našeho kocoura dělá chrr,chrr, a na psy hu,hu,hu. A nejšťastnější je ve vodě - musíme do bazénu za každého počasí ![]()
katko - baracky mají sídlo přímo zde v Zákupech,dle mě je to firmy s krátkou historií . Před nedávnem si tu opravili halu po staré továrně Retexu a začali s výrobou. Neznám jejich práci,neviděla jsem ani jeden dům od nich. Vím jen,že její majitel - p.Šimek-dělá už hodně dlouho montáž sádrokartonu.
Nazdárek ![]()
teda vy máte taková šikovná dítka! ![]()
Matýsek kecá jako šílený, ale asi nic cíleně. Lze ale zaslechnout tatata, mamama, bababa, kaka, ne! ne! ne!, když vidí psa, tak dělá něco jako haf/s, a místo ham otvírá pusu jako rybička a mlaská.
Když chce pít, tak spíš luská jazykem, ale to chce cvičené ucho, aby to odlišilo.
![]()
Jinak piluje lezení, ale plazení je stále rychlejší a tedy používanější.
S přehledem se postaví v postýlce nebo ohrádce a vykládá, případně když má spát, tak řve a nechce pochopit, že ve stoje se špatně spí…
![]()
Tak takové jsou pokroky u nás. ![]()
Enasus, my teď uvažujeme o koupi pozemku a zrovna dneska jsme vymýšleli domeček (=seděli jsme na mezi a hádali se
). Už teď se děsím toho co bude, jestli se do toho pustíme. ![]()
Honzík s Krisíkem vypadají fakt jak bráškové.
Chvilku mi trvalo, než jsem je rozlišila.
![]()
Ewiku, tak manželovi tvé příjmení nic neříká… ![]()
Jo a už mám golfky! To se jezdí! Jedna báseň ![]()
čus baby,
jsem úplně hotová
honzík už snad 5 nocí pořádně nespal, každou hodinu se budí, pobrekává, pak zas usne, vůbec nevim co chce
Dneska už jsem myslela, že nevstanu z postele. Nejradši bych si snim šla lehnout až půjde spát, ale mám spoustu práce, kterou musim udělat… Nic nestíhám… Jediný pozitivní je, že se vestředu jedem podívat na oktávku, která se nám líbí, tak doufám, že to vyjde (hlavně na celý odpoledne vypadnu od dětí, což už nutně potřebuju). Příští víkend chceme poprosit tchánovce, jestli by nehlídali přes noc, konečně bych se vyspala, páč bych nevylezla minimálně do 11
Jo a taky už jsme měli první úraz, Honzík klečel na 4, Anička do něj trochu strčila a on padnul na pusu… Já byla v kuchyni, otočím se a Honzík plnou pusu krve, pyžamo rudý, fleky na koberci… Vypadalo to děsivě. Hned jsem začala hledat zuby, bála jsem se, jestli si je nezarazil dovnitř… Brrrr. Nemůžu se dočkat, až bude větší…
dobrá zpráva, právě mi přišla nová plínka, co jsem objednala Honzíkovi, aspoň nějaký potěšení ![]()
Ahoj, ahoj, ahoj,
Mino,
teda Sophinka je krasna buchticka. Ale jej to pristane, este k tomu opalena , no mnam - na spapanie. Jakubko jej posiela pusinky.
Krisicek s Honzickom kraaaaaaaaasny plesouni - hehe. No nam uz rastu vlasy , takze nemame uz holu hlavu.
Kubicek intenzivne pracuje na chodeni. V podstate uz chodi - beha na jednej ruke a vie chodit aj sam zopar krokov. Ale stale zabudne ze este mu to samemu nejde, tak sem tam lapne na rit. Ale ked ma chyti za ruku, alebo nohavice, tak to sa rozbehne a ja bezim s nim. To nema stach ze spadne.
Hovorime vsetky mama, tata, baba, dada, papa, no a vie povedat AUTO, DOM, HAVO, vie ukazat ako sa tesi, aky bude velky, papa vie dat, aj ako robi ryba. No a ma takeho metroveho tygra - volame to mia mia a prosim pekne mia nerobi mnau ale haua haua. hehe.
No a po schodoch uz chodi sam, takze nenosim - sak ma 10,3 kg hehe

Najnovsia moda je vytahovanie vyzehleneho oblecenia zo skrin, ide ma slak trafit, takze volim metodu vresku, lebo ked ho capnem po rucicke, tak to berie ako hru a rehoce sa z toho. Ked na neho nakricim, tak si uvedomuje co urobil a zacina si davat bacha
![]()
No a kedze som toto chcela napisat, tak zatial mi vyhodil suplik s ponozkami, suplik so suknami a suplik so vselijakym bordelom, a vytiahol krabicku so striebrom, vyhadzal to na zem a zacal sa krmit, takze letim to upratat.
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
LULI téda malý je šikulka to aby jsi měla oči všude co
když už tak fičí po schodech!
Sabuš už se konečně na nožkách udrží
sama si nevstane ale líbí se jí když ji držím za ručičky a má super postoj
nohy proplé jakoby neměla kolena a prdelku vystrčenou
![]()
HILDO a co zoubky nebudí se kvůli tomu?Anebo jsem nedávno četla se se dětičky v tomhle období můžou budit jen kvůli tomu aby zjistili jestli jsme stále na blízku
jenže kdo to má vydržet co!?
![]()
Ahoj holky a prďolkové,
hlásím návrat zpět z dovolené, ale přiznám se, že dočíst se mi Vás asi jen tak nepodaří … Matýsek leze po čtyřech jako drak, staví se kde může i nemůže a přes den už skoro nespí
takže vyžaduje neustálou pozornost …
protože jsem opět prošvihla několikero výročí
přeji tímto všem oslavencům zpětně i do budoucna všechno nej nej ![]()
Teda baby, mate sikovne deti. Luli maly sa nezda, ero je to ![]()
JAk tak ctu tak ti vasi mrnousci uz pres den nechrupaji????
Jita spi porad 3× denne
rano da hodku, poobede 2-3hodky a pred veceri jeste 30 minut
mozna proto je tak lina
Mino,
moj Kubik bol tiez lenivec, on do siesteho mesiaca nedokazal nic ani len sa otocit. A ked mal sest, teda necelych sest, tak zacal robit prve krociky za ruky. No a zrazu z nicoho nic sa o par dni zacal pretacat ako vrtula, za dalsich par dni bol na styroch, o nejake tri dni uz liezol a vedel si
nut a zas o zopar dni sa sam postavil. Proste vsetko naraz jednym vrzom. Mozno bude aj Sophi takto postupovat. ![]()
Hildo,
tak tieto nevyspate noci poznam, Kubo to robil tiez.
Ale dam Ti jednu radu:
„ROBOTA NIE JE PENIS, POSTOJI AJ DVA DNI“
My spíme už jen 2× dopoledne tak půl až hoďku a po obědě někdy hoďku někdy 2h ještě 14dní zpátky chrněla eště tak půl hoďky k večeru ale to už nehrozí ![]()
Luli, tvá rada mě pobavila.
Ale je to pravda, takže Hildo, nepracuj. ![]()
Matýsek spí taky jenom 2×, podobně jako Sabinka. Normálně je tak do 13:30 tuhoň, ale dneska vydržel ve stoje řvát skoro hodinu
Chudinka můj… Ale když on se jinak sám usínat prostě nenaučí… ![]()
s velikým zpožděním
přejeme Oliverkovi k prvnímu opravdovému výročí hodně zdraví, dalších úspěchů a hodné rodiče