LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
10.9.08 21:17

tulenice, míno, díky za rady, jogurt dávám, kiwi zítra pořídím a zkusím … a tulenice, co máš proti šlupce :wink: když jsem líná nebo někde venku, tak ho taky chroupu celé teda umyté, jinak samozřejmě, že lepší je to rozpůlit a vyjídat lžičkou :lol:

luli, Kubko je teda pašák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.9.08 21:30

zaju no nevypadá to nijak vábně… a asi jsem na něj alergická, hubu si pak můžu uškrábat i když pupínky nemám… tak ho nevyhledávám

raveno ty bláho. :roll: .. no ale říká se nešikovný maso musí pryč… 8) no zatím se mi nic moc nestalo, ale asi by to milé nebylo…

Luli Jakubko je pašák.

Včera jsme zahájili výuku na hromadě písku - písek není k jídlu, ale asi mu moc chutnal, bábovičky už umí zničit lopatičkou. :lol: Dnes byla výuka v tahání kačenky a pejska za sebou - když už chodí za jednu ruku tak proč s něčím tak důležitým nezačít. :lol: Momentálně ještě nespí :? a s tatínkem honí balón (ten na cvičení) čím větší, tím lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
10.9.08 21:37

teda raveno 8O 8O no ale hlavně, že jsi vpořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
10.9.08 21:43

Raveno,
no ty sa teda mas. TAk skore uzdravenie.
Viktorko, aj od Jakubka mas hlas. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
10.9.08 21:50

Tulenice u nas by vyuka na pisku dopadla tak, ze by po nasem odchodu bylo piskoviste prazdne a Viky by se spokojene kutalela :lol: :lol:
Jinak v pripade platnosti rceni, ze nesikovny maso musi pryc… by tu po mne za chvili moc nezbylo :lol: :lol:

No kiwi se slupkou brrrrrrrr, nejim ani chlupaty broskve :lol: …

ted uz jen narikam na to jak vypadam, ale do smichu mi nebylo, i kdyz jsem hrala hrdinku, ze na zadnou pohotovost nejedu, ze je to jen skrabnuti :oops: hlavne kdyz si clovek uvedomi ty pripadne nasledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.9.08 22:28

Teda Luli , o Jakubkovi se fakt nedá říct, že kluci jsou pomalejší než holčičky. Myslím, že mezi listopadčátkama je první chodec.

Tulenice , u nás výuka dopadla tak, že mi Jonýs vysvětlil, že písek, hlína a tráva ještě žádnému bříšku neuškodili. Vodění za ručičku? Proč by to dělal, když si může všude dolézt, což je pohodlnější a rychlejší. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
10.9.08 22:46

Luli,Jakubko je drak…

Raveno,když měl Kubík cca 3měs,šla jsem se večer sprchovat.Slyšela jsem,že pláče,tak mokrá(i nahá) letěla do ložnice.Samozřejmě na marmoleu to klouže.Tak jsem se v obýváku natáhla jak široká tak dlouhá.Řizla hlavou do země,viděla fakt hvězdičky,rozsekla si obočí a zkroutila brýle :roll:
Teď zatím v pohodě…že by to bylo tím druhým dítětem?Člověk už věci řeší jinak? :lol: :lol:

Tulenice,když je nejhůř tak taky jím kiwi i se slupkou :wink:
Jinak písek je chutný :wink: .....proto je Berinka venku v zapůjčené ohrádce(po té,co ona si to namířila do růží a brácha na cestu,to bylo jediné řešení…naštěstí tam mívá návštěvníky a celkem tam vydrží :wink: 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.9.08 22:51

Raveno ale chovat a přebalovat by si ji potom musela pořád ty a to bych tedy chtěla vidět to kulaté bříško kdyby spořádala všechen píseček.. se vším co se v něm obvykle nachází, ještěže máme vlastní hromádku za plotem na zahradě…

Jonysko no vzhledem k tomu že Mišánek přeskočil fázi lezení po kolínkách, tedy z plazivky se dal rovnou na stoupání, pak na šoupání podnožkou od křesla, židlí nebo židličkou s krtečkem - tím se přesune po celém obyváku, tak vyžaduje chození za ruku a příšerně se rozčiluje když ho nikdo vodit nechce, nebo se mu ten nábytek o něco zasekne a nejde posunout… plazí se jen pokud se nemá čeho držet.. a strašně u toho zuří…neboť je to hrozně pomalé a on musí honem prozkoumávat zajímavé věci dřív než je stihnu odklidit z dosahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
10.9.08 22:55

No tak šlupkožrotkám přeji dobrou chuť i když tedy no…

Ewik ohrádka? hmm Mišan mi velmi brzy vysvětlil že to je urážka majestátu a že v ohrádce nebude.. no není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
11.9.08 13:39

ahojky :)

teda holky, kiwi je zajímavá rada, ale sehnat ho v září je asi nemožné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.9.08 14:00

Zaju skoč si do zeleniny na václaváku - Fruits De France - jindřišská 9, tam i v lednu mají ledacos, tak by tam snad mohli mít i kiwi v září..

..další varianta je šťáva z domácího meruňkového kompotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.9.08 14:08

Zaju gratuluju k povýšení na zasloužilou kecalku, ale neboj za chvilku tě doženu. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
11.9.08 14:13

čus baby,
jsem na 14 dní u našich, jeli pryč, tak hlídám barák. Neustále cestuju mezi domovem a našima, páč si vždycky vzpomenu, že něco nemám… , takže vždycky ráno vezu Anču do školky, pak domu vyřídit byznys, pak zpátky sem, uvařit, dát Honzu spát, odpoledne zase do školky… Navíc naši tady maj spoustu věcí, který neumim ovládat, např. Tv, která je propojená s dvd, satelitem a tak, a já nejsem schopná si pustit nic jinýho než 1,2,3, protože jsem samo dělala machry, že to zvládnu, že nepotřebuju nic vysvětlit :? Tomáš na to po 2 hodinách bádání přišel, řek mi jak si to pustit a já to stejně nezvládla, nechtěně změnila nějaký nastavení či co, takže dneska zase bádal :roll: Jak neni člověk ve svým, tak je to na prd. tady je to samý sklo a kov, takže musim Honzíka hrozně hlídat, doma ho nechám a jdu na záchod, to tady nejde. teď se naučil lézt na schůdky u krbu, to je chuťovka. 100× jsem ho dala pryč a řekla mu, že se tam neleze, tvářila jsem se náležitě přísně, a jemu je to stejně jedno.

Jonysko supr fotečky :D Problém s jeslema nezávidim…

Luli taky parádní fotky, Jkubko je pěknej drak :D Já už se hrozně těšim, až začne Honzík chodit, páč ho musim pořád nosit a to je dost náročný. stejně leze rychle, pořád ho někde sbírám, takže až bude chodit sám, tak už to asi velkej rozdíl nebude :wink:

Raveno to musela bejt teda rána 8O

Zuzi přeju, ať někoho brzy najdete, když vidim, jak se každej snaží všechno flákat… Škoda, že nejsem z Olomouce, hned bych to vzala, páč doma mě asi brzy klepne :twisted: Co se týče tý češtiny tak vim o čem mluvíš, občas, když vidim, co jsou lidi schopný napsat… Čárky ještě pochopim, tam dělám taky chyby, ale takový ty vyložený hrubice :roll:

Ještě jsem něco chtěla… Jo, se zamčením diskuze naprosto souhlasím, kolikrát si říkám, že tady občas probíráme docela citlivý věci, někdy dost osobní (vztahy v rodině a tak), a nechtěla bych se dočkat toho, že si to třeba náhodou přečte někdo, koho se to týká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
11.9.08 14:14

ahoj :)
trhám rekord v mé návštěvnosti této diskuze :oops: :lol:

koukám kolik je tu zaměstnaných nebo studujících maminek :) moc se neorientuju :oops:
a taky jak jsou ti listopadoví človíčci šikovní, dokonce jeden chodící :D

já začala studovat teď, moc si nedovedu představit jak to bude fungovat, ale nějak ot snad půjde
byly jsme s nat na první lekci plavání, bohužel na ni voda byla studená, takže teĎ máme tu čest znova zápasit s bacilem, další kolo plavání je odloženo dokud nebude mít aspoň o 2 kila víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
11.9.08 14:38

Hildo jo to se asi stalo několika holkám v jiných diskusích a to spustilo nejspíš lavinu zamykání…
jinak jak se vede? co obchůdek?

Kamm3 jen tak dál se tu ukaž častěji… naše dětská doktorka je proti plavání v bazénu - je to prý jen semeniště infekcí, asi má pravdu. Ať žijí dětské bazénky na zahradě. My na plavání nechodíme, měla bych to trochu komplikované s dopravou, zvlášť když nemám auto.
Jinak doufám že se Nat z toho brzo dostane a pěkně jí podstrojuj, ať je brzy tak baculatá jako Sophinka. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí