LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3771
31.5.07 09:12

Raveno hodně jednoduše řečeno vyšetření srdce,cév mimi a měření průtoku krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
31.5.07 09:21
.Mína. píše:
Raveno hodně jednoduše řečeno vyšetření srdce,cév mimi a měření průtoku krve

Diky zjednodusene je to pro mne akorat pochopitelny…a to delaji na UZ ve 20 tt? Mne prave o tom nic nerikali, ale to by tatka asi koukal!!! Jede s nami tedy jestli dostane dovcu, predbezne mu ji schvalily, jenze u nich se to meni z hodiny na hodinu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
31.5.07 09:28

Raveno mě už to dělal dr. v Gennetu teď jak jsem byla na UZV,mají tam špičkové přístroje - valila jsem oči a můj gyndr.taky když jsem mu to vyprávěla. Ale mimi se mi tam hrozně mlelo a tak to bylo jen takové zevrubné - říkal že to vypadá že to bude v pořádku a že podrobně se tím bude zabývat v tom 20.t.
Ono toho moc přitom vyšetření vidět není - uvidíš jen takové nesmyslně barevné mapy na obrazovce - (teda pokud tam budou mít barevnou plazmu jako v Gennetu).Dělal tam různé osy a grafy - to je pro mě taky mimo mísu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
31.5.07 09:37

No jestli to je standartni vysetreni tak mi ho taky budou delat :-) to nevadi ze neni nic videt, hlavne ze vysledek je OK ale stejne ty technogie jak jdou dopredu koho by to pred 20 lety napadlo:-) plazmu maji ale nevim jestli barevnou UZ je ve stupnich sedi:-) Jeeee jak o tom mluvime uz se strasne tesim uz by mohlo byt 12.6 - ikdyz je to zrejmne predposledni UZ kdy prcka uvidim, pak uz mam napsany jen ve 30tt a pak nic:( az stanice na svete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
31.5.07 09:38

mimo mísu nebo mimi Mínu :D
dneska ráno jsem fakt vtipná :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
31.5.07 09:38

mimo Mínu jsem chtěla napsat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
31.5.07 09:44
Hilda píše:
mimo Mínu jsem chtěla napsat… :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
31.5.07 11:33

:D Ahoj holky :D

právě sem dorazila z KO a super mimísek sebou na UTZ pěkně házel,testy mám v pořádku :D a další KO mám 21.6 to půjde poprvé i manžel a jestli se mimi pěkně natočí tak se dozvíme i pohlaví :D :D :lol:
Jo a další testy mám 8.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
31.5.07 11:47

Kačíku tak to je skvělý,že neseš samý dobrý zprávy.
Už se nemůžu dočkat,až budeme vědět kdo co čeká - já bych měla mít jasno koncem června-řekli že výsledek bude 2 týdny po amniu (ten zrychlený výsledek se dělá jen při podezření na vadu). A pak začne nakupovací mánie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
31.5.07 11:49

Jo a Kačíku všimla sis,že máme úplně na stejno termín :?: Budeme rodit v tandemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
31.5.07 11:54

Jo všimla budem se předhánět kdo vyhraje :wink: :lol: :lol: :lol:
Taky se moc těším až budem vědět co to je ať můžu začít nakupovat jen doufám že se prcek nebude schovávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
31.5.07 12:01

V tomto mám výhodu - ať se schovává jak chce,stejně bude odhalen :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
31.5.07 12:32

Kačiku gratuluji :D
jo holky, já už chci taky vědět co to bude, ale řeknu to asi jen vám a možná manželovi, on se totiž ještě nerozhodl jestli to chce vědět :D Doufám, že bude pindík ať máme taky mužskýho potomka :D Žádný tušení nemam, při Aničce jsem byla přesvědčená, že to bude kluk, tak teď radši netušim nic. Ale je to pěknej provokatér, vždycky čekám s rukou na břiše třeba hodinu jestli se ozve a když mě to přestane bavit, dám ruku dolu tak čutne. Dám ruku zpátky a čekám a zas nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
31.5.07 12:43

Děkuji mimochodem já zpětně taky gratuluji co jste měly KO :oops:
Taky bychom rádi klučíka ale kdo ví :roll: mimísek si stebe dělá prču co?To teda brzo! :lol: :lol:já už chci takýýýýýý cítit pohyby :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
31.5.07 13:05

Hildo,Kačíku - tak to my chceme holčičku (pátý kluk v rodině už by bylo moc). Případně to vyhandlujeme,co :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí