LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6475
10.6.07 22:44

Mino je tmavej :( sice sem tam se svetlou modrou a uplne celej modrej :D a tatka je zamilovanej :srdce: a Viktorce by se urcite nelibil :evil: :D …mam pocit ze se do utery zblaznim a modlim se aby prcek nestavkoval…cloveku je lip kdyz vi jak na tom je :D

Petule to uz mate za par ja si to rikala celej kveten a fakt jsem rada, ze uz jsem doma v tech vedrech se neda moc fungovat…vubec netusim jak mam zehlit leda o pulnoci :wink:

Vsem co maji kontroly a UZ drzime palecky!!!! Fakt je tenhle tyden pekne nabytej…takze jen dobry zpravy :D

jooo Mino a az tam pojedes tak si bud vem hoooooooooodne penez nebo zadny :D malem mne odtamad nedostaly a jeste tam maji strasne prijemnou pani prodavacku nechala nas vsechno ojukat, ozkouset, rozbalit
a jeste se usmivala a vubec nebyla vlezla

jdu namazat tatkovi svacinu a hodit sprsku tak krasny sny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.6.07 07:30

Dobré ranko,

tak my pracující se opět hlásíme jako ranní ptáče :lol: Dneska v noci mi dělali tu amniocentézu - samo že ve snu,až jsem se vzbudila,protože to bylo jak z hororu (píchali to přes záda a ještě bez kontroly UZV s tím,že jsou ztráty u toho bežné).Ano,už mi dostatečně jebe,takže prosím ať je co nejdříve pátek :roll:

Na všechny co mají dnes KO a UZV strašně moc myslím a už se těším na nové informace :!

Raveno s tou poznámkou o tmavém kočárku jsem si dělala legraci.Tmavý jsou hezký,úplně tvému Kubíkovi rozumím a stojím v tomto případě za jeho vkusem. A mám kamarádku,ta to čeká teď v září,už mají jistého chlapečka a ten její se zas zbláznil do celočerveného kočárku (prý podle Ferari). No,oni to ty chlapi mají v hlavě nastavený jinak :lol: :lol: :lol:

Hezký den :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.6.07 07:38

Ahojte,
prajem „krásne“ pondelkové ránko. Brrrrrrrrrr, uz som zasa v praci, xixixi.
Od vcera ma priserne boli brucho. Ani magnesium nepomaha. Uz som z toho cela zelena........ A miminko nabera na intenzite kopkania, vcera santil skoro cely den.

Martasku, narodila som sa v r. 1979, znamenie rak, termín pôrodu mám 10.11, no a kontrola + ultrazvuk 25.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.6.07 08:24

Luli tak to jsmedvě co musíme trávit takový krásný den prací :cry:

Pokud ty bolesti nemají charakter stahů v různých intervalech,přikláním se k tomu,že to mohou způsobovat děložní vazy - napínají se s růstem dělohy a tropí takové nepříjemné pocity.

Taky je u vás takové horké počasí :?: Já už si tu chladím kancelář na 22 st. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4424
11.6.07 08:25

Dobré ráno těhulky, zdraví vás PANÍ Zuzajdik:)
Svatba byla nádherná, myslím, že nic nešlo udělat líp. Zítra budu mít asi fotky, tak nějakou dodám do galerky.
Vy jste toho tady teda za těch pár dnů naplkaly :wink: Zkusím aspon zběžně projet. Zdravím nové těhulky mezi námi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
11.6.07 08:27

Přeji krásné dobré ráno!

Koukám, že nejsem jediná, kdo nemůže být bez melouna.

Adelino77 - já s těmi nevolnostmi také stále bojuju. Začalo mi být špatně kolem 10. týdne a trvá to doteď. Ale většinou to zvládneme bez zvracení. Nejhorší je přežít hodinovou cestu autobusem do práce a pak domů. Také pořád doufám, že to konečně skončí.

Všem, kdo mají před sebou kontroly přeji hodně moc štěstíčka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
11.6.07 08:42

Míno,
tu je celkom príjemne, zatial nekapem od horucavy ale od nervov, lebo kazdy blbec tu pride, hodi mi nejaku hrcu na stol co treba urobit a absolutne nikoho nesere, ze ja mam svojej roboty vyse hlavy. To vies, na papieri mam „asistentka generalneho riaditela“, ale okrem neho robim aj pre zavodneho, potom pre prezidenta spol- to je francuz, a prokuristu - to je tiez francuz. A vsetci si myslia ze som stroj a v hlave mam pocitac a ruky asi ako chobotnica. Brrrrrrrrrrrrr.
No musela som si ulavit, idem makat kym ma tu neklepne...........

Inac bolesti nie su kontrakcne, to ja mam senzitivnu maternicu a okrem toho rozdrvene platnicky v krizoch a problemy s kostrcou, takze ked zacne jedno, tak mam hotovy kolotoc bolesti, a lekar hovori, ze bohuzial to bude uz len horsie. Ale kaslem na to. Na mimi sa strasne tesim, nech to stoji co to stoji. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
11.6.07 08:43

Ahoj holky, já také stále trpím s nevolnostma a nic nepomáhá a je jedno, co sním,...................Jsem zvědavá, kdy to přejde. Ty vedra jsou šílené a já z toho mám stavy na omdlení :(
Zuzajdiku, mnoho stěstí v manželství a ať vám láska kvete :)
Moje malé teď kopkává ráno a pak až večer - asi mu to vedro nedělá taky dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
11.6.07 08:52

krasne ranko tehulky :-)
Jarouchu vim o cem mluvis cesty do prace jakymkoli prostredkem jsou strasny… ja uz ted sice nejezdim, ale blinkaci obdobi jsem si tam prozila :( :( a nastesti mi neni ted spatne, jen se mi vraci spaci nemoc, jsem schopna usnout i 2× pres den, kdyby mi prisla kontrola tak mne ani nezbudi :D :D (ja tedy doufam ze za tehulkama nechodi) navic jsem pak jak prastena…

Zdravime novopecenou pani :D :D a tesime se na fotecky…

Mino to je vazne strasnej sen :( brrrr uplne z toho mam husinu…Mysli na neco krasnyho treba na to jak miminek do tebe zducha a neboj patek je tu cobydup :D
No stou barvou si to postuchovani zaslouzim :D :D nejhorsi je ze jsem musela uznat ze je peknej, a tatku to nastartovalo, ze by ho klidne koupil i holcicce a tchyne ho v tom podporovala…se proti mne normalne spikli…tak jsem ho ukecala at pocka do UT a doufam ze nebudeme Viktorku vozit v uplne ale uplne modrym kocarku, nevim ale prijde mi to divny:(, no a jestli na nas zitra jukne pindik tak to mam speceteny, nemam naladu a ani energii ho presvedcovat o tom zelenym…to je snad poprvy co takhle vymeknu to bude tim tehulkovstvim :D :D :D :D
Nooooooo to ferrari bych pochopila :D , ale holcicku v modrem nejak rozchodit nemuzu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.6.07 08:54

Paní Zuzajdíku - na fotky se už mooooc těším. 8O

Luli my ženský vydržíme hodně - a pracovně buď taky nad věcí,hlavní je klídek pro mimi :!

Já teplo a sluníčko miluju,ale čeho je moc toho je příliš :wink: Hlavně v noci kdyby byl chlad,ale my máme ložnici na západní stranu a to je za trest :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
11.6.07 08:58

Raveno právě že holčička v modrém je O.K.,ale kluk v červeném je divný. A miminku bude stejně úplně prd záležet na barvě,hlavně bude chtít mít v zásobárně hodně mlíčka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
11.6.07 09:05

:D Ahoj holčiny :D

Vítám NOVOMANŽELKU a přeji hooodně štěstíčka!!!! :lol: už se moc těším na fotky :wink: :)

Ranní nevolnosti se mi taky zhoršily ale docela mi pomáhá se ráno najíst ale jak kdy! 8O
Všem kteří mají KO držím pěstičky ať je vše v pořádku a ať de vidět pohlaví tomu kdo si to přeje :D V pátek máme mít výsledky testů tak snad bude vše OK :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
11.6.07 09:06

Ja vim ze prckovi to fuk bude, ale maminka je nejaka precitlivela :D :D
Nooo hrudnik se mi zvetsil takna 3 deti, tak doufam ze to bude bez problemu ze to jako prvorodicka moc nezkazim…
Mino s loznici jsme na tom stejne i obyvak mame jako vyhen…takze kdyz odpo usnu jsem nechutne otekla a spocena jak mys:( a bude jeste hur…normalne leto miluju ale letos ho protrpim…

Luli drz se a rikej si mam to za par…to pomaha!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
11.6.07 09:10

Ahoj holky,
zdravím vás z rozpálené Třeboně :D Včera to tu vypadalo tak nadějně, všude hromy a blesky, ale zase z toho nic nebylo :( Už mi to taky leze na mozek, připadám si jak v Austrálii :( Jdu teď něco dělat, dokud mám dítě ve školce…
Zuzajdiku gratuluju a přeju hodně štěstí :D
Všem co mají dnes ko držím všechny palce :D Já jdu ve středu a jsem jak na trní jestli mimi ukáže své vybavení… JÁ CHCI CHLAPA :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
11.6.07 09:21

Hildo to ja mam pocit tak ze jsem nekde na Sahare a ne v mirnem podnebnem pasu:(

pomalu razim k zubari sice jen preventivka, ale hrozne se mi nechce:( no alespon se pak kouknu po kramcich musim si konecne kupit pohodlny pantofle…uz jsem sla sice 2× je kupovat ale vzdycky jsme prinesla veci na mimi asi mi v krame zabalili neco jinyho :D

tak zatim pa pa a neupecte se hooooooooodne pijte a papejte at miminka nemaji hlad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí