Poradna duly
Jana Čurdová
Mino je tmavej
sice sem tam se svetlou modrou a uplne celej modrej
a tatka je zamilovanej
a Viktorce by se urcite nelibil
…mam pocit ze se do utery zblaznim a modlim se aby prcek nestavkoval…cloveku je lip kdyz vi jak na tom je ![]()
Petule to uz mate za par ja si to rikala celej kveten a fakt jsem rada, ze uz jsem doma v tech vedrech se neda moc fungovat…vubec netusim jak mam zehlit leda o pulnoci ![]()
Vsem co maji kontroly a UZ drzime palecky!!!! Fakt je tenhle tyden pekne nabytej…takze jen dobry zpravy ![]()
jooo Mino a az tam pojedes tak si bud vem hoooooooooodne penez nebo zadny
malem mne odtamad nedostaly a jeste tam maji strasne prijemnou pani prodavacku nechala nas vsechno ojukat, ozkouset, rozbalit
a jeste se usmivala a vubec nebyla vlezla
jdu namazat tatkovi svacinu a hodit sprsku tak krasny sny
Dobré ranko,
tak my pracující se opět hlásíme jako ranní ptáče
Dneska v noci mi dělali tu amniocentézu - samo že ve snu,až jsem se vzbudila,protože to bylo jak z hororu (píchali to přes záda a ještě bez kontroly UZV s tím,že jsou ztráty u toho bežné).Ano,už mi dostatečně jebe,takže prosím ať je co nejdříve pátek ![]()
Na všechny co mají dnes KO a UZV strašně moc myslím a už se těším na nové informace ![]()
Raveno s tou poznámkou o tmavém kočárku jsem si dělala legraci.Tmavý jsou hezký,úplně tvému Kubíkovi rozumím a stojím v tomto případě za jeho vkusem. A mám kamarádku,ta to čeká teď v září,už mají jistého chlapečka a ten její se zas zbláznil do celočerveného kočárku (prý podle Ferari). No,oni to ty chlapi mají v hlavě nastavený jinak
![]()
Hezký den ![]()
Ahojte,
prajem „krásne“ pondelkové ránko. Brrrrrrrrrr, uz som zasa v praci, xixixi.
Od vcera ma priserne boli brucho. Ani magnesium nepomaha. Uz som z toho cela zelena........ A miminko nabera na intenzite kopkania, vcera santil skoro cely den.
Martasku, narodila som sa v r. 1979, znamenie rak, termín pôrodu mám 10.11, no a kontrola + ultrazvuk 25.6.
Luli tak to jsmedvě co musíme trávit takový krásný den prací ![]()
Pokud ty bolesti nemají charakter stahů v různých intervalech,přikláním se k tomu,že to mohou způsobovat děložní vazy - napínají se s růstem dělohy a tropí takové nepříjemné pocity.
Taky je u vás takové horké počasí
Já už si tu chladím kancelář na 22 st. ![]()
Dobré ráno těhulky, zdraví vás PANÍ Zuzajdik:)
Svatba byla nádherná, myslím, že nic nešlo udělat líp. Zítra budu mít asi fotky, tak nějakou dodám do galerky.
Vy jste toho tady teda za těch pár dnů naplkaly
Zkusím aspon zběžně projet. Zdravím nové těhulky mezi námi:)
Přeji krásné dobré ráno!
Koukám, že nejsem jediná, kdo nemůže být bez melouna.
Adelino77 - já s těmi nevolnostmi také stále bojuju. Začalo mi být špatně kolem 10. týdne a trvá to doteď. Ale většinou to zvládneme bez zvracení. Nejhorší je přežít hodinovou cestu autobusem do práce a pak domů. Také pořád doufám, že to konečně skončí.
Všem, kdo mají před sebou kontroly přeji hodně moc štěstíčka!
Míno,
tu je celkom príjemne, zatial nekapem od horucavy ale od nervov, lebo kazdy blbec tu pride, hodi mi nejaku hrcu na stol co treba urobit a absolutne nikoho nesere, ze ja mam svojej roboty vyse hlavy. To vies, na papieri mam „asistentka generalneho riaditela“, ale okrem neho robim aj pre zavodneho, potom pre prezidenta spol- to je francuz, a prokuristu - to je tiez francuz. A vsetci si myslia ze som stroj a v hlave mam pocitac a ruky asi ako chobotnica. Brrrrrrrrrrrrr.
No musela som si ulavit, idem makat kym ma tu neklepne...........
Inac bolesti nie su kontrakcne, to ja mam senzitivnu maternicu a okrem toho rozdrvene platnicky v krizoch a problemy s kostrcou, takze ked zacne jedno, tak mam hotovy kolotoc bolesti, a lekar hovori, ze bohuzial to bude uz len horsie. Ale kaslem na to. Na mimi sa strasne tesim, nech to stoji co to stoji. ![]()
Ahoj holky, já také stále trpím s nevolnostma a nic nepomáhá a je jedno, co sním,...................Jsem zvědavá, kdy to přejde. Ty vedra jsou šílené a já z toho mám stavy na omdlení ![]()
Zuzajdiku, mnoho stěstí v manželství a ať vám láska kvete ![]()
Moje malé teď kopkává ráno a pak až večer - asi mu to vedro nedělá taky dobře.
krasne ranko tehulky ![]()
Jarouchu vim o cem mluvis cesty do prace jakymkoli prostredkem jsou strasny… ja uz ted sice nejezdim, ale blinkaci obdobi jsem si tam prozila
a nastesti mi neni ted spatne, jen se mi vraci spaci nemoc, jsem schopna usnout i 2× pres den, kdyby mi prisla kontrola tak mne ani nezbudi
(ja tedy doufam ze za tehulkama nechodi) navic jsem pak jak prastena…
Zdravime novopecenou pani
a tesime se na fotecky…
Mino to je vazne strasnej sen
brrrr uplne z toho mam husinu…Mysli na neco krasnyho treba na to jak miminek do tebe zducha a neboj patek je tu cobydup ![]()
No stou barvou si to postuchovani zaslouzim
nejhorsi je ze jsem musela uznat ze je peknej, a tatku to nastartovalo, ze by ho klidne koupil i holcicce a tchyne ho v tom podporovala…se proti mne normalne spikli…tak jsem ho ukecala at pocka do UT a doufam ze nebudeme Viktorku vozit v uplne ale uplne modrym kocarku, nevim ale prijde mi to divny:(, no a jestli na nas zitra jukne pindik tak to mam speceteny, nemam naladu a ani energii ho presvedcovat o tom zelenym…to je snad poprvy co takhle vymeknu to bude tim tehulkovstvim
![]()
Nooooooo to ferrari bych pochopila
, ale holcicku v modrem nejak rozchodit nemuzu ![]()
Paní Zuzajdíku - na fotky se už mooooc těším. ![]()
Luli my ženský vydržíme hodně - a pracovně buď taky nad věcí,hlavní je klídek pro mimi ![]()
Já teplo a sluníčko miluju,ale čeho je moc toho je příliš
Hlavně v noci kdyby byl chlad,ale my máme ložnici na západní stranu a to je za trest ![]()
Raveno právě že holčička v modrém je O.K.,ale kluk v červeném je divný. A miminku bude stejně úplně prd záležet na barvě,hlavně bude chtít mít v zásobárně hodně mlíčka ![]()
Ahoj holčiny ![]()
Vítám NOVOMANŽELKU a přeji hooodně štěstíčka!!!!
už se moc těším na fotky
![]()
Ranní nevolnosti se mi taky zhoršily ale docela mi pomáhá se ráno najíst ale jak kdy! ![]()
Všem kteří mají KO držím pěstičky ať je vše v pořádku a ať de vidět pohlaví tomu kdo si to přeje
V pátek máme mít výsledky testů tak snad bude vše OK ![]()
Ja vim ze prckovi to fuk bude, ale maminka je nejaka precitlivela
![]()
Nooo hrudnik se mi zvetsil takna 3 deti, tak doufam ze to bude bez problemu ze to jako prvorodicka moc nezkazim…
Mino s loznici jsme na tom stejne i obyvak mame jako vyhen…takze kdyz odpo usnu jsem nechutne otekla a spocena jak mys:( a bude jeste hur…normalne leto miluju ale letos ho protrpim…
Luli drz se a rikej si mam to za par…to pomaha!!!
Ahoj holky,
zdravím vás z rozpálené Třeboně
Včera to tu vypadalo tak nadějně, všude hromy a blesky, ale zase z toho nic nebylo
Už mi to taky leze na mozek, připadám si jak v Austrálii
Jdu teď něco dělat, dokud mám dítě ve školce…
Zuzajdiku gratuluju a přeju hodně štěstí ![]()
Všem co mají dnes ko držím všechny palce
Já jdu ve středu a jsem jak na trní jestli mimi ukáže své vybavení… JÁ CHCI CHLAPA ![]()
Hildo to ja mam pocit tak ze jsem nekde na Sahare a ne v mirnem podnebnem pasu:(
pomalu razim k zubari sice jen preventivka, ale hrozne se mi nechce:( no alespon se pak kouknu po kramcich musim si konecne kupit pohodlny pantofle…uz jsem sla sice 2× je kupovat ale vzdycky jsme prinesla veci na mimi asi mi v krame zabalili neco jinyho ![]()
tak zatim pa pa a neupecte se hooooooooodne pijte a papejte at miminka nemaji hlad ![]()