LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
30.3.07 11:40

katko, za ten screening v 1. trimestru se plati 1400? ale kdyz se to teda plati, tak mi to musi poskytnout nebo ne? ja si rikam, ze bych do toho ty penize vrazila, i kdyz to je hodne, ale zase jestli bych si mela znova prozit ty nervy po tripple testech, cekani na amnio a cekani na vysledky, tak to bych do toho sla. navic vsude pisou, ze je to mnohem presnejsi. a kdyby ty vysledky nedejboze nebyly v poradku, tak clovek ma aspon vic casu na rozmyslenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
30.3.07 11:48

Adelino já vůbec nejsem dobrá,naopak,obdivuji vás všechny co jste s dětmi celý den sami a do toho druhé,u Janči třetí. To je náročný- jak na „budku“ tak i fyzicky. Kojit chci určitě,jen kdyby to šlo - viz.debata dříve - a pracovně to na maximum na čas omezím.

Foxíku - legrace je,že já měla potíže se snášením různých pachů v obouch těhotenstvích, a vždy to byli kluci.Teď se cítím v pohodě,ikdyž sem tam nějaká nevolnost je.

Koukám,že holčičky jsou v kurzu - ale my,co máme doma už dva hošíky bychom měli dostat přednost,že Jani79 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
30.3.07 11:58

Ahojky
takže téme dvojčata jo no stěch mám taky „strach“ :) manžel z dvojčat je 8O
Já teda musím zaklepat že mě je zatím dobře jen sem více unavená ale ono to ještě může přijít co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.3.07 12:18

Adelino ano plati se, ale pry jak kdo a jak kde
NEdela to kazde pracoviste, vubec nevim, kde u nas se provadi
a ano pokud to chces, tak muzes na nej jit, ale platis si ho

dvojcata,,,,,,,,,,Jenda byl z dvojcatek, akorat to druhe se prestalo vyvijet......priroda vi co dela, a asi uznala ze bych 2 rarachy nezvladla najednou :-D

Jsem obedvala cocku, no uz si ji asi dlouho zase nedam.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
30.3.07 12:29

Míno holčička by nebyla špatná :D , ale i když to bude zase kluk zlobit se nebudu jen když vše bude tak jak má. Mám ted poslední dobou problémy se spaním pořád sebou házím , převaluju se, no hrůza. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
30.3.07 12:35

Koukám, že do dvojčat se nikomu moc nechce, co? Ono to taky musí bejt šílený…
Míno , je pravda, že se manžou moc nevidíme, protože po práci se u svých rodičů učí (Anička by ho doma nenechala na pokoji) ale musim říct, že poslední dny mi to ani nevadí. Anička je na svůj věk hodně samostatná, takže si můžu i dřímnout a ona si v klidu hraje. Když má hlad a mě je zrovna špatně a nechce se mi vstát tak se už dokáže celkem sama obsloužit. Když se občas počůrá, tak se převlíkne… Fakt zlato :D Když byla malá, tak byla taky hrozně hodná, hned spala skoro celou noc…
Teď máme navíc spoustu práce, děláme velikonoční perníčky a musíme je všechny namalovat :D Tyhle věci zbožňuju jo a taky háčkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
30.3.07 12:40

Jano to já taky,dneska sem ještě v půl jedný koukala na hodiny. Já takový spavec.Prostě to nejde.

Katko ten prenatální screening s 3D UZV jak psal Zuzajdík dělají nám nejblíž v Liberci - někde v areálu nemocnice. Ev.se podívej na stránky gennet.cz A jestli se za to platí nevím,v pondělí budu chytřejší,jdu na KO a chci se domluvit se svým dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
30.3.07 12:47

Mino dej pak vedet......

JA mam KO az v utery vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
30.3.07 12:55

Určitě vědět dám, to vyšetření bych chtěla podstoupit, i kdyby se to mělo platit,to je fuk, je dobrý vědět co nejdříve že je vše o.k.

Zatím pa, přeju hezký víkend, hodně sluníčka a žádný „šavle“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1994
30.3.07 14:40

holky, je u vás taky tak krásně jako tady v Třeboni? Já jdu teď dělat bramboráky, vůbec se mi nechce, ale nedá se nic dělat, chuť je silnější :D Tak jdu na to a pak se ozvu. Těm, kdo tu nebudou přeju krásnej víkend, hodně teplíčka a klidný žaludky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
30.3.07 17:06

Ahoj holky, zdravím vás po delší době.
Gratuluju k srdíčkám :lol:

Bolesti (ne pořád, ale občas) v podbřišku a sem tam v tříslech jsou asi normální co? Není to nějaká veliká bolest, ale cítit teda je.
Jsem si včera upekla tresku na zelenině(hrášek a babykarotka) a řeknu vám, teda chuťově výborný, ale po tom hrášku jsem se kroutila celý večer.

Jinak co je to za screning v tom 1.trimestru? znám jen ty tripple testy. Můžete mi to prosím objasnit? Jestli je lepší jak ty tt, tak bych byla pro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.3.07 20:58

Ahojky maminy, můžu vám říct, že vám vůbec nezávidím ty vaše ranní nevolnosti.Mě se to prozatím netýká.Jen mě někdy bolí žaludek, ale naštěstí nezvracím.
Minule jste se bavili o 3D ultrazvuku.Manža už to zjišťoval,co je k našemu bydlišti nejblíž.Bydlíme v Sokolově u K.Varů, takže je to bud Praha, ale nejspíš pojedem do Plzně.Určitě si to nenecháme ujít.
Praha:ÚPMD-Podolí-nejvhodnější dle nich je 28-31TT, hodnocení růstu a vývoje plodu, videonahrávka na vlastní vidoekazetu a 1× 3D foto
Cena:1250,–Kč
Plzeň:Genetika Plzeň-Cena 800,–kč včetně DVD
Jinak trochu závidím těm maminkám, které už například nemají starosti s úvěrem spojeným s bydlením,jak jsi psala Míno.
Ted mě docela straší to, že zase chtějí snížit tu ,,mateřskou"-rodičovskou ,protože s dávkou 3800,– nebo kolik to bylo, by jsme si mimčo bohužel dovolit nemohli.Je to hrozné, když musíte o tomhle přemýšlet.Při této-7500,– už to bude v pohodě, ale jestli to sníží, tak to bude dost krušný, ale to nám nezkazí tu radost z miminka.Hlavně aby bylo v pořádku, to je pro nás to nejdůležitější.
Lituji maminy, které si řekly:jé, to je príma, že můžem mít konečně miminko a co ted budou dělat???To budou jíst suchý chleba nebo co?Nebo jim snad ani na jídlo nezbyde a co miminko, to přeci také potřebuje spoustu věcí.No nic, nebudu se zbytečně stresovat.
No nic,nebudu si kazit večer.Přeji všem krásný večer a víkend. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.3.07 19:25

Ahojky holky.
Míno - jsem zvědavá s jakýma informacema o screeningu v 1.trimestru přijdeš, protože bych ho taky moc ráda absolvovala. Kvůli minulým problémům mi nedoporučují amnio, i když věk na to mám. Tak se nechci spolehnout jen na tripple testy.
Jinak teda Hildo, ty máš zlatou holčičku, moc pěkně ti pomáhá :lol:
Jsem dneska unavená, že spím skoro celý den. Jsem docela ráda, že mám holku už velkou a můžu si to dovolit. Velký obdiv vám všem, co k tomuhle máte ještě ty drobečky.
 Miiri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
31.3.07 21:26

Ahoj holky,
hlásím, že mi je hůř a hůř. Do včerejška jsem se jen dávila, dnes už regulérně 2× zvracela. Chjo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
1.4.07 08:44

Dobré ráno těhulky siamino to je hrůza, moc mě mrzí že je ti špatně snad to už brzy přejde.
Mě je taky blbě ale jen se mi zvedá žaludek ale nezvracím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí