Poradna duly
Jana Čurdová
Potrebuju radu, jdu ve čtvrtek do poradny, ale až po poledni, mám mít ranní moč, nebo stačí než vyjedu?
Díky ![]()
Miiri,podle mě by moč měla být ranní. Určitě tím nic nezkazíš. Já bych donesla ranní - sleduje se v ní cukr,bílkovina,ph a ketolátky.
Ahojte po vikendu
Nemam doctene jen posledne 2 komenty ![]()
Miiri ja chodim do poradny az navecer a predstava ranni moce je hruzna
Normalne pred poradnou doma naber do zkumavky..........ono, kdybys mela bilkovinu nebo cukr, tak tam bude porad ![]()
Meli sme krasny vikend......grilovacka, parada....... dnes jsem litala po realitce a bance......no zabite dopoledne a mam desnou chut na melona ![]()
Já jedu za chvíli na rentgen zubů, kvůli rovnátkům. Je to na druhém konci Prahy, tak pojedu dneska, zítra má být hnusně, tak ať mám klidnou cestu. Koupila jsem si ten bezpečnostní pás do auta, a zatím jsem spokojená, je to příjemnější než normálně ![]()
Jinak díky za radu, i když je každá jiná ![]()
Ahojky maminky,tak máme po bouřkové noci a asi další za sebou.
MIIRI asi už tě nestihnu,ale ví zubař o tom,že jsi těhu???Já jsem byla na ko a řekla jsem mu to hned a on,že je dobře,že jsem mu to řekla kvůli rentgenu.Asi škodí,ale to musí vědět oni jak to mohou či nemohou udělat a co si mohou dovolit.
Zatím pa pa
miiri , rozhodne by ta moc mela byt ranni, rikal mi dr.. ta ranni je koncentrovana (narozdil potom od te denni, kdy pijes, a redis ji tak). jak rika katka, ze v odpoledni budou bilkoviny i cukry taky - budou, ale treba ne tolik, a pak to muze zkreslit vysledky. no mamina je laborantka, ja se ji na to nekdy vyptam, at mam argumenty
.
mne to taky vzdycky vadilo v minulym tehu, nezapomenout rano, pak vlacet se s tou sklenickou celej den v praci… ale uz jsem si to vychytala
- nenosim uz presnidavkovou sklinku (je moc velka), ale normalni malou lekovku (od kyseliny listovy od natur vity, uplne idealni velikost, a skvele tesni). a abych rano rozespala nezapomnela, tak si vecer dam na poklop u wc cedulku „ranni moc!“ - a je to.
No holky, kdyby to byla moc do labaku tak odevzdam ranni
ale v poradne tam strci jen papirek a to se mi zda jedno, protoze nezjistis kolik tam toho cukru a bilkovin je, jen orientacne........
A ke zkumavkam, ve zdravotnich potreba koupite, je to levne a hlavne pohodlnejsi nez lekovky.......
ahoj, ahoj ahoj
téda, víkend je zase za náma, co?
Dneska je u nás hroznej pařák! Jinak, děvčata, já se asi dostávám do stádia psychické deformace
Králíky bych nejradši uškrtila, o psech ani nemluvím a přítel???.....
Nejspíš to dopadne tak, že až příjde mimčo na svět, tak se mě lekne
Teď mě můj „drahý“ pěkně se…! Je urýpanější víc než já, ale je to prý moje vina… Taky jsem zjistila, že nechce jít k porodu… Což mi je spíš líto..Ale mám dojem, že to není pro to, že by mu to přišlo „divný“ nebo tak něco, ale spíš si myslím, že se bojí! Ne toho, že by se tam vysypal
ale toho, že by to celé prožíval víc než já a že by jako CHLAP a OPORA selhal
Zatím to nějak neřeším, ale čím víc se bude blížit termín, tím víc budu zlá! No, jsem já to ale chudinka ![]()
Lumi - já jsem to konzultovala i se svojí gynekoložkou a říkala, že to neuškodí, je to prý jen lokální. A taky mi dali takovou tu zástěru. Tak snad to je v pohodě.
Moč teda raději vezmu ranní a příště se zeptám, doufám, že nezapomenu načůrat ![]()
Napoly mně by to taky mrzelo, kdyby manžel nechtěl k porodu. Říkal, že půjde, že chce být u toho, ale taky se trochu bojí. On nemá rád, když mně něco bolí a on mi nemůže pomoct. Každou moji bolest se mnou hrozně prožívá. Ale určitě to zvládne. Třeba ten tvůj taky časem změní názor, uvidíš. ![]()
Jejda, tak to ten můj vůbec nepřipustil diskuzi… Prý chce vidět i v autoservisu, jak se co dělá, takže být u porodu je snad samozřejmé..:) Ani jsem nestihla přemýšlet, jestli ho tam chci, samotnou mě v žádném případě nepustí
Jen aby nebyl zrovna někde na cestách ![]()
Ten můj se mnou taky všechno prožívá. Snad názor změní - což teda pevně doufám - a taky v práci mu říkají, že by byl blbej, kdyby nešel. No uvidíme, co bude dělat na ultrazvuku. To si myslím, že mu taky nějaká slzička ukápne..
Domluvili jsme se, že půjde až na ten další, ať víme oba, co to v bříšku přechovávám ![]()
Ahojda těhulky.
Miiri, určitě vem tu ranní.
Napoly,koukej toho svýho přemluvit. Já tam taky Radima měla a nedovedu si to představit bez něj. Sice si tam připadal taky zbytečnej, ale já za něj byla vděčná. ![]()
čau holky,
tak pořád čekám jestli bude bouřka a moooooc doufám že jo
Bouřky prostě miluju ![]()
Napoly manžela určitě přemluv, je skvělý tam mít blízkou tvář
u nás to bylo tak, že Tomáš tam nechtěl. Asi měsíc před porodem se pořezal o konzervu a já myslela že omdlí. Byl úplně zelenej, fakt děs… Tak jsem si říkala jestli je to dobrej nápad ho tam chtít. Pak jsem mu ale řekla, že jestli nepude tak rodim doma
Šel tam, celou dobu mi stál mezi nohama, koukal se i na šití… Považuje to za jeden z nejkrásnějších zážitků a prohlásil, že kdybysme těch dětí měli deset tak by vždycky šel ![]()
jo jo, to já si to bez něj taky nedovedu představit… Jinak manžel to zatím není a jestli k tomu porodu nepůjde, tak to manžel ani nebude
![]()
Ale fakt to není špatnej nápad s tím porodem doma…
No, uvidíme.. Snad se umoudří a změní názor.
Zrovna jsem se přemluvila a uklidila světničku
. Ještě pár maličkostí…BRRR - to byla fuška
A nejspíš něco dobrého ukuchtím. Už mi na stole leží kuchařka s nějakou meruňkovou pochoutkou, tak nevim nevim, jestli ta buchtička vydrží než příjde ten můj „pracant“ z odpolední
![]()
mňam, taky mam chuť na buchtičku
Nic takovýho tady nemám, ale mám melouna, ten to spraví. No a zejtra, kdyby náhodou pršelo, tak bych mohla taky něco vytvořit. Ten muj má taky odpolední, tak by měl radost. Vlastně ne, zejtra do práce nejde, jde na zkoušku, málem bych zapomněla. Tak to musim hlavně něco dobrýho uvařit, aby neměl takový nervy ![]()