LISTOPAD 2.0.0.7

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3136
14.5.07 18:53

jéé tak to bych hnedka měnila. Na melouna se těším takových 14 dní, ale nikde ho zatím nevidím. Buď jsem slepejš nebo jsou ty melouny ještě moc malinký :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
14.5.07 19:47

Ahoj maminy:-)
Mino k tomu kocarku v Lipe u Hrosika (je to ulice jako je sporka, 2 patrovy kramek pro mimisky) maji ten tvuj kocarek a navic ted pry je na nej cenova akce, bohuzel neptala jsem se kolik, ale 100% ho maji vystaveny, v sobotu jsem tam byli:-)

noo ja si pripadam jak uchyl jakmile prochazim kolem maminy s kocarkem co se mi libi, tak je velice „nenapadne“ okukuju a mam chut se jich zeptat jak jsou spokojeny:-) ty by asi koukaly

No tak ten muj tatka k porodu chce, tak doufam ze nevymekne:-) chystame se na predporodni kurz, tak doufam ze mi ho ty sestricky nevydesi:-) Jen na UZ se mnou do Prahy nechce (vim ze je to z ruky a musel by placat dovcu, ale to za to preci stoji), pry si pocka, bylo mi to strasne lito, oplakala jsem to:( nejak to nedokazu pochopit…A asi to bylo i tim ze se do mne cela rodina pustila ze 3D Uz je zbytecny vyhazovani penez:( mela jsme pocit ze nikdo nestoji o to prcka videt… Protoze ja pocitam hodiny do dalsiho UZ:o

Tak se mejte a krasnej vecer:-) snad se pocasi zprijemni dneska jsem myslela ze nedojdu z Miraku na IP:-)

pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.5.07 19:51

MIIRI,tak to jsem ráda,tu moč určitě ranní.Já jsem také měla dilema,když chodím čůrat např. ve 2-3h ráno,tak jestli nemám brát tu,ale beru až tu,co se vzbudím.Dnes si asi dám cedulku-ta to jistí.

NAPOLY to chce klid :) ,určitě se jeho názor změní.mě by to také moc mrzelo,ale naštěstí je zlatíčko a od začátku mi pro všechno běhal a kupoval.Jen mě mrzí,že se mnou k ultrazvuku může jít až ted a to mám už 2 za sebou.Prostě každá dr. to má a chce jinak.Už se moc těší.

Jinak nevím,zda jste se s tím některá z vás setkala,ale znám i takové chlapi,kteří prohlásili,že k porodu by v životě nešli.Důvod je takový,aby se jim partnerka nezhnusila.
Tak tohle,když jsem slyšela,tak bych je nejradši nakopala do pr---e.Musím podotknout,že jsou to známí,kteří u mě tímhle klesli na dno.

Pro mě to moc znamená a jsem ráda,že budu mít Míšu u sebe,protože on moc dobře ví,jakou z toho mám hrůzu a strašně se bojím :cry: .Snažím se na ten porod nemyslet a jen se soustředit na mimi.jinak by mi dlouho trvalo,než bych se k tomu odhodlala. :oops: Dokonce mi řekl,že kdyby mohl,tak to odrodí za mě. :)
Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.5.07 20:04

RAVENO zkus ho nějak přemluvit,vždyť je to nezapomenutelný zážitek :) a ten den dovči za to určitě stojí.
Mě to můj děda(budoucí pradědeček) řekl taky,že to dřív nebylo-3D a ani vlastně asi žádný jiný a že se bez toho také obešli.A jestli je to prý životně důležitý.
Tak jsem mu řekla,že životně důležitý to není,ale když je ta možnost,tak proč bych ji nevyužila.Člověk kolikrát utratí peníze za větší kraviny nebo přijde v životě o víc peněz.Moc se těšíme.
Třeba jednou bude hezký,až bude mimi větší a ukážu mu DVD,jak byl v bříšku.
Jinak všichni jsou pro. :lol:
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
14.5.07 20:48

já fakt doufám, že si to rozmyslí. Jinak včera jsem se mu zmiňovala o tom 3D ultrazvuku, tak říkal, že je to super věc. Takže půjde se mnou i tam. No, musím dočkat času - jako husa klasu :lol:
A už se mi blíží datum testíků a hlavně ULTRAZVUKU :P :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
14.5.07 21:18

Ahoj holky!
Dneska jsem byla v Delvitě koupit pár věcí, ale znáte to pár jogurtů, sušenky, rajčata a tak. Stoupla jsem si k pokladně do fronty a když jsem vše vyložila na pás, tak mi pokladní řekla, že jsem si asi nevšimla, ale tato pokladna je do 5 polože. Tak mně to nechala zase naskládat do košíku a jít si vystát jinou frontu. Málem jsem se rozbrečela. Normálně by mně vytočila, ale jak jsem těhu, tak jsem měla až slzy v očích. Vystála jsem jinou frontu a bylo mi z toho mizerně. :( Pak jsem si kvůli tomu musela doma dát tyčinku KOKO, aby mi bylo líp. Pak jsem usnula asi na hodinu a už to bylo dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
15.5.07 07:35

Dobré ranko,

koukám že tu byla diskluze ohledně otce u porodu. :lol:
Napoly já bych v tvém případě zkusila ho požádat,ať je s tebou aspoň v té první době,pak má každý chlap možnost na porod odejít a zase se vrátit po porodu ( možná to pro něj bude schůdnější a zvládnutelnější).A ve finále jsem přesvědčena,že nakonec v tom zmatku byste absolvovali všechno spolu a do bot by nestihl prásknout :lol: :lol:
Holky já oba porody protrpěla sama a je to úžasná věc být teď na to dva.Můj přítel se mnou chodí úplně všude,už si dělá legraci že je na gyndě jak doma. Ale na druhou stranu si vzpomínám, když jsem ještě dělala v Lípě na sále na tolik pitomců ,co si ty ženský sebou vláčely k porodu,že mi jich spíš bylo líto co mají za voly. No dokonce jeden ,když si ta jeho ulevovala při bolestech na nafukovacím míči, začal na celé kolo zpívat písničku „Aranka dělá hula hop…“ No já myslela, že ho praštím :evil: A von si ještě myslel jak je vtipnej :!

Raveno já o tom kočárku v hrošíkovi vím,tam nám dovolili ho rozebrat a skládat a zkoušet a zkoušet,no byli hrozně ochotní a super.
A ještě sem ti chtěla říct,že v Praze v Gennetu dělají UZV i o víkendu,možná by to stálo za to zeptat se,pak by tvůj přítel mohl.
Jo,a máš můj obdiv s tím každodenním dojížděním takovou dálavu :)

Frčím do práce :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
15.5.07 08:05

Dobré ránko, Těhulky :D a opět blicí :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 08:07

Krasne ranko,
Lumi - no to jsou pro mne slabosi, co nedokazi rict na rovinu, ze se boji ze by to neustali, tak radsi plkaj nesmysly o zhuseni a vsem moznym! Takovej pokus o chlapa nestoji za to, aby si clovek o nej oprel kolo!!
To muj tatka (bud. dedecek) rekl narovinu, ze by to neustal, ze by nemohl jit dovnitr na sal…On je hroznej cita:o) Je mu spatne i u zubare:-), ale urcite vim ze by tam byl celou dobu jako opora… To uznavam, kdyz nekdo rekne narovinu, ze by to nezvladl!!

Napoly jak psala Mina, asi bych to taky tak zkusila kdyby nechtel:-) a uvidis, ze te pak nedokaze opustit a pujde s tebou:-)

No mne nekdy prijde, ze si to jeste poradne Kuba neuvedomil:), ze bude tatka, ale to bude tim ze on toho moc nenamluvi je to muj introvertik a ja zas mluvim hodne:-) Snazi se mne usmernovat a drzet pri zemi a treba ma strach ze az prcka uvidi, tak bude stejne vysilovat nadsenim jako ja :o)…no musim si z toho delat trosku srandu:-)
Slibil mi, ze o tom UZ jeste popremysli, ale nakonec myslim ze ho tom nezne dostrkam, ze to stoji za to a on bude rad, ze o to neprisel:-) Stejne musime do Ikei a to je kousek od Hloubetina…Tak mi drzte palecky!!
Ale dost mne podrazi zbytek jak moji tak jeho rodiny s tim 3D…s nasima se ted ani radsi nebavim, bych to neustala:o( Ale jak pise Lumi clovek utrati spoustu penez za kraviny, a tohle stoji za to je to uzasna, nevratna radost!! Jedinej kdo mne potporuje je moje svestra, a dokonce by chtela jit semnou:-) tak asi se objednam u ni v Usti a udelam ji radost…i kdyz delaji to az ve 25tt, ze je to pry nejlepsejsi:-)

Mino diky za info, ale pro mne je lepsi to absolovat u myho doktora:o) a den dovci nikoho nezabil:-) Asi bych si to zbytecne komplikovala kdybych chtela na 1 UZ nekam jinam… jeee ve ct uz ho uvidim nemuzu se dockat:-)
Noo to dojizdeni nebylo tak hrozny, clovek si zvykne na vsechno:-) ale s prckem se to komplikuje, ale uz jen 14 dni a kousek, zacatkem cervna koncime huraaaaa…

Krasnej chladnejsi den:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
15.5.07 08:09

Raveno, proč tě vaši odrazují od toho UZV? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 08:10

Mirii ta baba by zaslouzila! Asi zapomnela jaky to je byt tehulka, nebo ti proste zavidela, no a pokud vim ve vetsine kramech jsou prednostni kasy na 10 polozek a zaroven pro tehulky!!!… Asi bych ji neco rekla a pak bych se rozbulela:o) ty hormony jsou vazne hrozny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 08:14

Martasku, protoze jsou to zbytecne vyhozeny penize (navic nejsou to jejich penize), ktery budu potrebovat na neco jinyho!! Ze mi foto z Uz staci a ze se na to stejne podivam nanejvis jednou!!! Nedokazu to pochopit, jejich prvni vnouce, ktery by uz mohli videt ted a nikdy nic takovyho nemeli ani moznost videt! Kubovo rodice jsou bohuzel stejnyho nazoru!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
15.5.07 08:15

V tom krámě bych se asi taky rozbrečela. :(
Je možný, že si pokladní ani nevšimla, že je Miiri těhulka, jinak by ji snad pro Boha nechala. :evil: I když člověk taky neví, co tam sedí za Krávu :(
Ale je teda pravda, když stojím u pokladny s méně položkama, tak taky nadávám, když mají lidi přede mnou plný košík. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
15.5.07 08:17
ravena píše:
Martasku, protoze jsou to zbytecne vyhozeny penize (navic nejsou to jejich penize), ktery budu potrebovat na neco jinyho!! Ze mi foto z Uz staci a ze se na to stejne podivam nanejvis jednou!!! Nedokazu to pochopit, jejich prvni vnouce, ktery by uz mohli videt ted a nikdy nic takovyho nemeli ani moznost videt! Kubovo rodice jsou bohuzel stejnyho nazoru!!
8O :evil:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
15.5.07 08:18

Martasku, na mne to videt je a taky nejsou moc mily:-( nastesti mam sebou vetsinou Kubu a kdyz se mi neudela dobre necham ho tam a jdu ven:-) takze pomalu uz mne nechce brat na nakupy:-) Kdyz oni tam maj hrozny dusno a vedro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí