Poradna duly
Jana Čurdová
broskvicko: gratuluju ke klučíkovi ![]()
Deniso: gratuluju k pohybům! Moje mimi už dává pořádné kopance
, ale pohyby cítím už hodně dlouho (asi 2 měsíce).
Broskvicko, taky si myslím, že to je kravina platit za to, když doktor řekne pohlaví. Uvidíme ve středu
Dám vám určo vědět.
Pohyby mimíska zatím moc silné nejsou, ale podle toho co píšete, tak se mám asi na co těšit. Nejlepší bylo, když jsem řídila auto a mimis se začal vrtět. To jsem se víc chtěla dívat na bříško jestli to uvidím než sledovat cestu
Taky, když chci, aby to cítil manžel, tak mimis se prostě nezavrtí a neudělá ani jeden pohyb
Takže pohyby jsou pro mě zatím srandou ![]()
Zítra jedem na Moravu, kde se v plné své kráse předvedu rodině. Sice už jsem v 19tt, ale poznat to, že jsem těhulka zatím nejde.
Užívejte teploučka, papa
ahojky holky, teda tak to jste mě s tím že se někde neplatí za prozrazení pohlaví docela překvapili, u nás to je 100kč u dr. na srdíčku a když jsme za 3 dny šli na velký ultrazvuk tam chtěli 150,ale už jsme to věděli tak mi to jen potvrdili a bylo to fakt moc hezky vidět. taky jsem koukala že se to platí u aninky to tak nebylo a doktor mi sám nabídl že nám to řekne,jenže já nechtěla a měla překvapení dokonce. Ted už se namalýho hrozně těším, babi blázní a kupuje modrý věcičky,když bude konečně ten kluk.o)) aspon maji o zábavu postaráno hihi.
tak se tu mějte krásně,my marodíme tak mažu zelést do pelíšku,dneska jsem toho vypotla víc venku než v posteli,ale bohužel nikdo to za mě neudělá.o))) dobrou noc všem maminkám a hlavně kopálistům.o))) papa
Ahoj holky,
zdravím Vás dneska po ránu:-).
Stejo s čím marodíš? Dávej na sebe pozor. Tak to placení je pěkný svinstvo, by mě zajímalo, jestli to maj někde v ceníku ![]()
Deniso u nás je to stejný, když se Bublík vrtí a skoromanža to chce chce taky cítit a dá mi ruku na pupík, tak jako když utne ani vrt, prcek malej vyčůranej
.
Holky a co pupíky? Jak Vám rostou?
Já jsem včera byla vybírat svatební šaty a za tři neděle se budou muset povolovat ![]()
Broskvičko moje mamka má antibiotika a Aník to od ní chytla(přechodila opět chřipku takže ji nakonec dr.dala antíčka) a já klasika to chytla od Áni, ta už je dobrá stačili ji dva dny v postýlce zato já jsem na tom pořád stejně, už ted smím prý vše ale neberu nic,snažím se vše odehnat čajem s medem a citronem a jen na noc si kápnu do nosu,tak snad se z toho brzo dostanu. Přítel zustal s námi doma tak dneska Aninku zabaví a já si pořádně poležím.
Pupík mi roste hezky,mám sice nahoře jen 6 kg ale připadám si jako když mám 20.o) musela jsem si koupit podpurný pás na záda, doktor mi řekl at si dám i ibalgin ale to to raději přetrpím a pás celkem pomáhá.tak uvidíme,jak dlouho.o)
Ahoj holky, Broskvičko , gratuluji ke klučákovi, tady je to zatím samý kluk, nebo se mýlím, chtělo by to nějakou nevěstu. Ale tu si asi vybere Deimy a já, ne já spíš počítám s klukem. Jinak v úterý jdu na plodovku k Apolináři, nejhorší bylo se rozhodnout, druhé testy mi dopadly úplně super na Downa, ale zase špatně na HCG, takže si myslím, že jsou ty testy naprosto k ničemu jelikož předtím mi to dopadlo přesně opačně.
Ale jelikož to člověka nahlodá, tak si to nechám radši ujistit, navíc už druhý den budu vědět předběžný výsledek. Jinak mně teda břicho roste enormě, ale zajímalo by mě z čeho, to co jsem přibrala, jsem díky stresům zase zhubla, ale teď nás čeká prodloužený víkend u tchýňky, bude tam nějaká grilovačka, oslava, tak to snad zase doženu.
Jinak na jakém vyšetření se sleduje srdíčko. Já mám jít ve 20. týdnu na UTZ a pak vím, že jenom poslouchá ozvy tím stetoskopem? Myslím, že se tomu tak říká a za to teda nic neplatím. Jsem z toho překvapená, jak si to každý doktor dělá po svém a hlavně mi ten můj začíná připadat nějaký zmatený, protože když mi něco vysvětluje, tak jiný mi to pak řekne trochu jinak. Už jsem ho dnes začala podezírat, jestli není falešný.
Stejo , jaký je ten pás, pomáhá to? Já o něm přemýšlela už v prvním těhu, protože záda fakt bolela, ale přišlo mi to jako zbytečná investice, hlavně jsem se snažila si spíš zacvičit, ale teď o něm teda silně uvažuji, jelikož na cvíčo nemám čas ani chuť. Broskvičko , kdy máš přesně tu svatbu? Já jdu za svědka kámošce 19.7. a teda nevím vůbec co na sebe asi projdu letní výprodeje, ale v těhlech vedrech mě nebaví nikde courat. Tak se mějte všechny hezky, zdravím po dlouhé době i Denisu, Skritka i Marcelu. Pa pa Valík
Stejo tak se rzičko z toho dostaň, to je na prdlačk, když nám v těhu něco je.
A ten podpůrný pás, nestahuje Tě moc přes pupík? Já na něm nesnesu ani kalhoty, je mi to děsně nepříjemný:-(. Já bych potřebovala nějakej podpůrnej pás na bolesti mezi lopatkama, bolí mě tam záda jako pes
Valíku Je mi moc líto že máš takový nervíky, budu držet všechny prstíčky pro štěstí!!!! Je to hrozný jak Ti to pokaždý vyšlo jinak, mají v tom evidentně pěkný bordel!!!
Pás nosím hlavně když vím že budu celý den na nohou-s malou venku a tak a fakt pomáhá, trpím na záda hodně a ted je to víc než u Aníka tak jsem ráda že ho mám,koupila jsem ho v něměcku kde vyšel levně(tady je to nějak drahý) a jediný co mi vadí že si na něj malý nezvyknul a nebo tím že je to bříško krásně stáhnuté ho víc cítím nevím,ale na záda zatím dobrý! uvidím jak moc mi poroste bříško a jak dlouho to malý vydrží.o))) Vali držím ještě jednou všechny pěstičky a hoooodně štěstíčka! o víkendu si odpočin a at se oslava podaří! Janča
broskvicko přes pupík? mám ho pod bříškem a nahoře je krásně volný ale stahuje víc než těhu oblečení a myslím že mi i dělá hezčí bříško.o)))) nosím přes něj kalhoty i sukni a dobrý, jediný že mi je víc vedro.o)))) jinak v pohodě.
Valíku, my jsme byli u apolináře taky teď ve 20. a doktor malýho prohlíd od hlavičky k patám. Na tom utz si to mohl pustit i s krví barevně, červeně a modře a tam prohlížel srdíčko, že je tam vidět krásně T a pak tam pustil barevně tu krev a že srdíčko správně čerpá, takže je dobře narostlý a uzavřený a pak pouštěl ještě velký tepny okolo a p¨zásobení ledvin a zkontroloval bránici a mozek, že jsou tam krásně vidět nějaké dvě … latinskej název… a tak podobně. Takže Ti určo budou dělat to samý. Byla jsem překvapená jak to všechno vidí, já viděla sice srdíčko, ale uvnitř jen šmouhy:-). No ale pipín byl vidět úplně jasně:-)))). Pak dej vědět jak jsi dopadla.
Jinak šaty mají moc hezký v new yorkeru - koupila jsem si tam hned dvoje. Mají dlouhý i kratší a všechno přestřižený pod prsama takže akorát pro nás:-) a svatbu máme 12.7.. Vůbec se netěšim, teda těšim se až to bude za náma a budem v neděli z oslavy doma:-D
Ahoj holky,
teď pár dnů nebudu mít čas něco psát - zítra má synek narozky, tak musím dělat dort, v sobotu bude oslava, v neděli snad půjdeme do ZOO, takže se ozvu až během příštího týdne.
Pupek mi roste docela dost - vypadám jako v prvním těhu 2 měsíce před porodem
Mám navíc asi 5 kg, ale stejně jako Steja si připadám, že mám navíc 20 kg. Fyzička mi šla rychle dolů, to v prvním těhu nepamatuju (tehdy jsem asi až do 7. měsíce v pohodě vyběhla schody do 7. patra, teď mám problémy vyjít nejaký běžný kopec).
valíku: držím palečky, ať to všechno dobře dopadne. Přece na mě nezbude jediná holka
- uvidíme, co u tebe vyjde z plodovky, třeba to nakonec taky bude holčička (ale pokud jsi si jistá, že je to kluk, tak bych věřila spíš tvému tušení). Snad se pohlaví kolem 30tt taky dozvím a mimi se už nebude schovávat. Zatím si neumím představit, že bych měla mít holčičku (ani přebalit bych to neuměla
.
Deimy hehe s tím kopcem je to u mě stejný, poprvý jsem ještě 14dní před porodem v pohodě vylezla u nás na hrad a nebyla skoro vubec zadýchaná a ted tam chodíme pravidelně jednou měsíčně na pohádky den a já sem v půlce kopce hotová,nechápu. Jinak k tomu přebalování mám stejný pocity já s malým,to bylo první co mě napadalo když jsem ten den co jsem zjistila že je to kluk při venčení řešila hihi. budu umět toho mrnouska vubec přebalit?.o)))) kamarádka se mi smála. tak snad to nebude až tam moc velký rozdíl hihi. no určitě se pochlubím. Tak si deimy užij krásný víkendík a oslavičku!!! J.
Ahoj holky, vítám po víkendu. Tak s tím funěním to mám taky, až si říkám, že to není ani možný, co budu říkat za tři měsíce, a nemusím jít ani do kopce stačí jít po rovině a mluvit. A co teprve ty naše čtyři patra, dnes jsem odpočívala v každém patře.
Deimy , jak jste oslavili narozky a co dort, povedl se? V tomhle vedru něco vytvářet, máš můj obdiv.
Jinak manža bude mít po tom odběru plodovky dovču 2 dny, tak budu odpočívat ať si chlapi užijí taky spolu, doufám, že si zalezu do postele s knížkou a oni mě budou obskakovat, no ale jelikož jsem realistka, tak už to vidím, jak mi brzy otrne a pak budu obskakovat já je. Navíc prcek má teď mamánkovské období, začíná žárlit na děti kolem a neustále mi hopsá po břiše, asi tuší konkurenci a chce jí vychovat k obrazu svému. Jinak pohyby pořád nic moc, sice o nich vím, ale je to spíš takové něžné šťouchání, že by to mělo spojitost s něžným pohlavím? Jaké máte bříška? Já teda obr pupek a do špičky. Tak se opatrujte ty vedra mě ničí, kord tady v Praze, na venkově se to dalo snést líp pa pa Valík
Ahoj holky,
taky si říkám, jak to budu zvládat za 2-3 měsíce, když jsem už teď ze všeho ufuněná a zpocená. Unaví mě třeba jen mytí nádobí. Dost mě bolí nohy, když chodím nebo stojím - to u prvního taky nebylo ![]()
valíku: Luky dostal strašně moc dárků a je z nich nadšený (hlavně z nových autíček, xylofonu, odrážedla a knížek). Dort se mi moc nepovedl (takže jsem se s tím patlala až do 4 hodin do rána, protože mi pořád něco nešlo) - dělala jsem potažený marcipánem a sem tam se mi pak na boku dortu marcipán trochu protrhl (jsem to zazáplatovala, takže to nakonec nebylo tolik vidět), ale ostatním se líbil a prý jim i chutnal. Držím palce na tu plodovku, já sama bych na ni asi nešla, protože se bojím rizika potratu. Takže doufám, že tě budou kluci pěkně opečovávat ![]()