Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.4.10 19:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.10 19:59

zkuste to někdo at to můžeme rozjet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.10 20:10

většina z vás má i pozvánku na koho jsem si z hlavy vzpomněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kóča
26.4.10 20:13

Ahoj holky,
dneska jsem vůbec nebyla doma a sedla si ke kompu až teď. A dočetla jsem jen 2 poslední stránky a koukám že chcete zavřít diskuzi. Není to ještě brzo? CO když s eještě někdo přidá? Ale samozřejmě se podřídím většině
Kdo bude moderátor? Pošlu mu můj nick, protože tady jsem pořád ještě anonymně :lol:

• Citovat
  • Upravit
26.4.10 20:15

kóčo já to založila po domluvě s holkama, nemyslím že je brzo, v říjnu mají dávno fotky a přece jen nevíš kdo tu šmíruje a nové se hlásit můžou, stačí napsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.10 21:00

***Budeme rády když se přidají nové maminky TP listopad 2010 do naší diskuze, která pokračuje již v uzavřené skupině.

:srdce: :kytka: :srdce: :mavam:

https://www.emimino.cz/…stopad-2010/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka
27.4.10 09:39

Ahojky holčičky, ve čtvtek jdu na tu první poradnu a pro těhu průkajdu (teda snad) a pak se ráda přidám, ju. Holky chtěla jsem se zeptat, mám teď takové divné období, takové prázdné, je mi skvěle, nic mě nebolí, není mi zle, nemám žádné pocity, až se toho děsím, říkala jsem to mamči a ta se smála, prej buď ráda, že jsi OK a co bys chtěla, aby už kopalo, nevím jsem z toho taková nějaká nesvá, bojím se že není vše OK, ach jo zase plaším, tak moc se na to těším, už ať je čtvrtek a já si to konečně začnu užííívat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
315
27.4.10 13:52

Ahoj holky

tak já se naopak s vámi rozloučím… dnešní ultrazvuk nedopadl :cry: Nemáme srdíčko, nemáme naději…

Moc vám držím palečky na krásná zdravá miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.10 13:57

anonymko pak houkni a pustíme tě dál..
stvesme no to mě opravdu hrozně moc mrzí :-( , doufám že se ti brzy zase zadaří, moc bych ti to přála, drž se a opatruj se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
27.4.10 14:10

stvesme hrozne mně to mrzí :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6361
27.4.10 14:14

Stvesme to je mi vážně strašně moc líto. :cry: Drž se holka a opravdu vám moc přeju, aby ty další dvě čárky přišly co nejrychleji a aby to další těhu bylo už tentokráte šťastné a bez semenších problémů. Opatruj se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
27.4.10 14:18

stvesme- moc mě to mrzí :-( přeji Ti ať dlouho nečekáš na další a tentokrát už zdravé miminko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4290
27.4.10 15:04

stvesme moc mrzí co se stalo,celou dobu jsem na tebe myslela , moc ti přeji ať tě smutek rychle opustí a ať si co nejdříve užíváš pohodové těhu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
27.4.10 15:12

Stvesme moc mě mrzí, co Tě potkalo.. :-? doufám, že vše brzy přebolí a budeš se těšit ze zdravého těhotenství..!! kdyby sis chtěla popovídat, kdykoliv napiš.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.10 15:28

Pěkné odpoledne všem, jsem tady poprvé tak vůbec nevím jak to tady u Vás chodí. Byla bych ráda, kdybych se mohla k Vám připojit. Mám také termín porodu v listopadu. Je to mé druhé těhotenství :-) . Moc bych Vás chtěla poprosit,jestli by jste mi mohly poradit s těma krásnýma těhotenskýma metříkama. Trápím se s tím už nějakou chvíli, ale bezúspěchu. Moc moc děkuji. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí