Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1218
31.3.12 14:40

@Eleanora1988 - to je štrašné.. :,( ........... Doufám, že se Vám to za 2 měsíce podaří znovu. Hlavně se dej rychle do pořádku a pokud se Vám do listopadu zadaří, tak se nám ozvy. Budeme moc rády.. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
31.3.12 15:23

@Marta87 Jasně napíšu až se zas zadaří:) děkuju a hodně zdravíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
31.3.12 16:13

Ahoj holky. Tak všem kdo byly na úspěšné kontrole a dostali průkazku moc gratuluji :* a eleanor přeji ať to konečně výjde.
taky jsem kuřák a také se mi celkem úspěšně daří nekouřit, jen tedy včera jsem to porušila, měli jsme firemni večírek a neodolala jsem sklence vína (nakonec skončilo u třech) a to prostě bez cigará nešlo :-( ale dala jsem si pouze dvě, tak snad sem malému nějak neublížila… dnes si teda i to málo vyčítám, ale včera to prostě nešlo, měli jsem výročí 5. let firmy… já jdu na kontrolu v pátek a taky se vůbec nemůžu dočkat, asi do té doby zešílím 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
31.3.12 16:38
@pajah86 píše:
Ahoj holky. Tak všem kdo byly na úspěšné kontrole a dostali průkazku moc gratuluji :* a eleanor přeji ať to konečně výjde.
taky jsem kuřák a také se mi celkem úspěšně daří nekouřit, jen tedy včera jsem to porušila, měli jsme firemni večírek a neodolala jsem sklence vína (nakonec skončilo u třech) a to prostě bez cigará nešlo :-( ale dala jsem si pouze dvě, tak snad sem malému nějak neublížila… dnes si teda i to málo vyčítám, ale včera to prostě nešlo, měli jsem výročí 5. let firmy… já jdu na kontrolu v pátek a taky se vůbec nemůžu dočkat, asi do té doby zešílím 8o 8o

já jdu ve středu a taky už stříhám metr :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
31.3.12 16:57

kéž bych šla už ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
31.3.12 17:15

holky mám dotaz. jaké podmínky jsou pro získání mateřské, porodného a rodičáku,případně nějakého příspěvku na bydlení atd?? nějak se v tom neorientuju a nemám moc času to někde hledat a když už jsem něco našla tak je to psáno tak že to po pár řádcích přestávám chápat :nevim: zvládnem to teda i bez nějaké ,,podpory,, ale když bych na něco dosáhla tak se toho určo nechci vzdát, alespoň si budu moct dovolit kupovat víc věcí pro malé ;) já jsem teď OSVČ ( dva měsíce) a přítel je klasicky na HPP… můžete mi prosím někdo osvětlit jak to je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
31.3.12 18:46
Pajko s OSVČ ti neporadím, ale jinak je možné normálně napsat rodičovskou na přítele, nebo možná muže? ikdyž bys byla na mateřské doma ty. Zkus si najít tohle.. ;)
@pajah86 píše:
holky mám dotaz. jaké podmínky jsou pro získání mateřské, porodného a rodičáku,případně nějakého příspěvku na bydlení atd?? nějak se v tom neorientuju a nemám moc času to někde hledat a když už jsem něco našla tak je to psáno tak že to po pár řádcích přestávám chápat :nevim: zvládnem to teda i bez nějaké ,,podpory,, ale když bych na něco dosáhla tak se toho určo nechci vzdát, alespoň si budu moct dovolit kupovat víc věcí pro malé ;) já jsem teď OSVČ ( dva měsíce) a přítel je klasicky na HPP… můžete mi prosím někdo osvětlit jak to je??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
31.3.12 18:55

Páji je tam podmínka. Tuším 270 pojištěných kalendářních dní za poslední dva roky. Pokud jsi teď OSVČ i když krátce bude se ti mateřská vypočítávat z denního příjmu. Pokud nedosáhneš na ty dny pojištění, nevadí. V potaz se bere i partner. Tudíž ty můžeš být 2 roky nezaměstnaná a stačí, že přítel nepřetržitě pracuje a můžeš si také vybrat jestli 3800- 4 roky, 7600-3roky nebo 11400-2roky… :) Já to budu řešit přes manžela. Vydělává dost, takže rovnou dosáhnu na 11400 a hlavně bych chtěla do dvou let další mimčo, takže pak bych šla už klasicky na 3 roky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
31.3.12 20:48

i nea - mno na to právě nemám cas nebo tomu nerozumím když už něco najdu. potřebovala bych to vysvětlit lidsky :-(
marta - tuto je asi jediné co jsem pochopila :-) a nevíš jak je to s mateřskou a pododnym příp nějaký ten příspěvek na bydlení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
31.3.12 21:15

nebo případně nějakej odkaz na nějaké stránky kde to mají alespoň trošku sroumitelně napsané :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
31.3.12 21:45

Páji odkaz ohledně příspěvku na bydlení tady. zadáš částky a vyjede ti kolik. Někomu 0,– někomu i pár tisíc..:)http://www.vyplata.cz/vypocty/vypocet-vyse-prispevku-na-bydleni.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
31.3.12 21:46

Tady máš detaily ohledně mateřské.. http://socialni-davky-2012.cz/…volena-2012/ Doufám, že ti to nějak pomůže.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
31.3.12 21:50

super děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
31.3.12 22:11
@Eleanora1988 píše:
Ahoj holky! Tak mimoděložní to nebylo, bylo to normálně ale zase jsme to vzdaly… tak Vás opouštím a až zas otěhotním napíšu… držím Vám všem moc moc palečky at krásně rostete a máte ty nejhezčí mrnouskové na světě!!! PA pa

kocko mrzi ma to. prajem ti nech to skoro preboli a nech sa prcok coskoro zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
31.3.12 22:12
@Marta87 píše:
Mě ten můj dneska řekl, že mám zhubnout..(mám 72kg/170cm) :mrgreen: Tak jsem mu to oplatila a on se urazil.. :P

mne moj po prvom porode, niekedy po sestinedeli povedal, ze dajak moc jem, ze by som nemala tolko jest, lebo neschudnem. no a hormony vtedy robia svoje. povedal mi to v den mojich narodenim. potom sa teda kajal, nejako mu doslo az neskor ake to ma nasledky. ale hormonalny sok trval cely den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí